Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

QUOTE(Benice @ 2009 07 15, 07:06)

O man sitas variantas geriau ir sukuosenos ir makiazo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 07 16, 19:42)
Įdedu bandomuosiu Nr. 2  biggrin.gif 

Makiažas šitas man gražesnis 4u.gif
O šukuosena.. Antroji smile.gif
Pirma irgi labai graži, bet man tu su ja vyresnė atrodai, nei su antra smile.gif
Antrojoj kartais nedėta sruogų? Nes man kažkaip spalva skirias unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 07 16, 23:21)
Tai vat būtent, noriu, kad būtų neįprastai, nesvarbu,kad keistai  biggrin.gif  Pats nuometas taip pasiūtas, kad jį dėti šone, tai jau kitaip ni-ni-ni  blush2.gif Po vestuvių įdesiu foto su suknele, tada suprasite, kodėl tokie keistumai  biggrin.gif

antras variantas dar nuostabesnis nei pirmas 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
ir man tas nuometas ant sono atrodo pasakiskai, kadangi pati labai megstu visada visus plaukus sumesti ant vieno sono wub.gif be to tavo plaukai sviesus ir nuometas baltas, tai ne taip ir krenta i akis, kad jis nestandartineje vietoje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babsi: 17 liepos 2009 - 07:50
antrasis variantas thumbup.gif ir šukuosena ir makiažas labai tarpusavyje dera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 07 15, 11:06)
Įdedu vieną nuotraukytę savo bandomosios, gaila iš galo kol kas neturiu fotkės, bet gal bent priekį jau išlazdavosite ir bėgsiu 2 bandomosios iškart  blush2.gif
Dariausi pati.
Šone prisegtas nuometas, bet nelabai jis tesimato  g.gif Beje, ten kur taškiukai, noriu supinti kasytę -"eglutę"  ax.gif
user posted image

Grazuolyte 4u.gif As galvoju gal bus per daug detaliu, jei dar kasyte. Tiesiog pati megstu "neapkrautas" sukuosenas. Bt kita vertus tam kas megsta puosnesnes, tai ta kasyte butu irgi i tema. Bt tada galvoju reiktu ta kasyte kazkaip susiet su virsum ar kd nebutu labai priglude plaukai sone... Na, pati puikiai ismanai ta grozi, tai tikrai ka nors sugalvosi eksperementuodama mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 07 16, 20:42)
Įdedu bandomuosiu Nr. 2  biggrin.gif  Laukiu komentarų, beje, makiažas irgi turėtų būti toks  ax.gif Jei kas blogai, drąsiai peikite, kol yra laiko pasitaisyt  blink.gif Man įdomu kuris variantas labiau man tinka prie veido  blush2.gif
P.S. į ataugusias plaukų šaknis prašau nekreipti dėmesio, mat jau bėgu dažyti  blush2.gif  Na ir šiaip, viskas būtų tvarkingiau padaryta.

user posted imageuser posted image

O cia man labiau patinka makiazas thumbup.gif Del plaukuciu, graziam zmogui viskas tinka bigsmile.gif bt palaidi plaukai su nuometu man nelabai dera, man noretus daugiau suimt ax.gif Be nuometo, tai tikrai ispudinga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 17 liepos 2009 - 08:46
Labai jaunatviškai ir stilingai atrodo nuotaka antrojoj fotografijoj smile.gif viskas, mano nuomone, kuo puikiausiai dera. makiažas irgi toks matosi, bet nėra perkrautas, kas irgi pagirtina wink.gif Na bet juk labai įdomu, kai nuometas kitaip įmontuotas negu pas visas:)
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 07 16, 23:37)
O man sitas variantas geriau ir sukuosenos ir makiazo  blush2.gif

Aha, ir man drinks_cheers.gif
Atsakyti
Benice, man graziau pirma sukuosena ir makiazas. Antram akys l.graziai, tik lupu noretusi naturalesniu. Cia tik mano nuomone. Svarbu, kaip geriausiai jausiesi tu 4u.gif
P.S. manau tau tiktu makiazas su auksiniais tonais.
Atsakyti
Man sukuosena pirmam, o makiazas antram 4u.gif antroj nuotraukoj ta sukuosena tokia labai kasdiene, nieko ypatingo blush2.gif
Atsakyti
Man taip pat sukuosena pirmam graziau atrodo smile.gif
Atsakyti
Man ir sukuosena ir makiazas antras thumbup.gif
Atsakyti
man sita nieko g.gif
Atsakyti