QUOTE(zuzla @ 2009 07 15, 10:20)
gal nereikia nes čia kasytė, ten ruoželiai arba ten ir ten ruoželius arba kasytes
aš irgi norėjau sakyti, kad gal ir šoniuke labiau tiktų tos atskirtos sruogelės bet tu rodykis, rodykis
QUOTE(something else @ 2009 07 16, 00:04)
Benice, o jau akių grožis
Mars namo!
Jau pasiilgau..
Įdedu bandomuosiu Nr. 2 Laukiu komentarų, beje, makiažas irgi turėtų būti toks Jei kas blogai, drąsiai peikite, kol yra laiko pasitaisyt Man įdomu kuris variantas labiau man tinka prie veido
P.S. į ataugusias plaukų šaknis prašau nekreipti dėmesio, mat jau bėgu dažyti Na ir šiaip, viskas būtų tvarkingiau padaryta.
P.S. į ataugusias plaukų šaknis prašau nekreipti dėmesio, mat jau bėgu dažyti Na ir šiaip, viskas būtų tvarkingiau padaryta.
QUOTE(Benice @ 2009 07 16, 19:42)
Man įdomu kuris variantas labiau man tinka prie veido
man labai patinka šis variantas be komentarų
QUOTE(Benice @ 2009 07 16, 17:42)
: Man įdomu kuris variantas labiau man tinka prie veido
Man sitas variantas be galo grazus As irgi butent tokios sukuosenos noriu Ir makiazas
QUOTE(Benice @ 2009 07 16, 19:42)
Įdedu bandomuosiu Nr. 2 Laukiu komentarų, beje, makiažas irgi turėtų būti toks Jei kas blogai, drąsiai peikite, kol yra laiko pasitaisyt Man įdomu kuris variantas labiau man tinka prie veido
Man sitas variantas daug daug geriau Liux Kas dare?
Antras ir tik antras . Sitas daug daug geresnis
Patikėjau Visi sako, kad antras geresnis
Kas gi man padarys, jei ne pati bet kaip mama sako:"pati kalta, kad niekuom nepasitiki">
Kas gi man padarys, jei ne pati bet kaip mama sako:"pati kalta, kad niekuom nepasitiki">
QUOTE(Benice @ 2009 07 16, 18:42)
man tik nuometo noretusi ne ant sono, kazkaip keistai atrodo
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 07 16, 23:09)
man tik nuometo noretusi ne ant sono, kazkaip keistai atrodo
Tai vat būtent, noriu, kad būtų neįprastai, nesvarbu,kad keistai Pats nuometas taip pasiūtas, kad jį dėti šone, tai jau kitaip ni-ni-ni Po vestuvių įdesiu foto su suknele, tada suprasite, kodėl tokie keistumai
QUOTE(Benice @ 2009 07 16, 22:21)
Tai vat būtent, noriu, kad būtų neįprastai, nesvarbu,kad keistai Pats nuometas taip pasiūtas, kad jį dėti šone, tai jau kitaip ni-ni-ni Po vestuvių įdesiu foto su suknele, tada suprasite, kodėl tokie keistumai
hm. na gerai beje, man grazu, kai kuodas buna ant sono, gal tik su palaidais man keistai