Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

Benice, o jau akių grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 15, 10:20)
gal nereikia g.gif nes čia kasytė, ten ruoželiai unsure.gif arba ten ir ten ruoželius arba kasytes 4u.gif

aš irgi norėjau sakyti, kad gal ir šoniuke labiau tiktų tos atskirtos sruogelės 4u.gif bet tu rodykis, rodykis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 07 16, 00:04)
Benice, o jau akių grožis  wub.gif

Mars namo! tongue.gif
Jau pasiilgau.. blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
Įdedu bandomuosiu Nr. 2 biggrin.gif Laukiu komentarų, beje, makiažas irgi turėtų būti toks ax.gif Jei kas blogai, drąsiai peikite, kol yra laiko pasitaisyt blink.gif Man įdomu kuris variantas labiau man tinka prie veido blush2.gif
P.S. į ataugusias plaukų šaknis prašau nekreipti dėmesio, mat jau bėgu dažyti blush2.gif Na ir šiaip, viskas būtų tvarkingiau padaryta.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 16 liepos 2009 - 18:44
QUOTE(Benice @ 2009 07 16, 19:42)
Man įdomu kuris variantas labiau man tinka prie veido  blush2.gif

man labai patinka šis variantas smile.gif be komentarų schmoll.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 07 16, 17:42)
: Man įdomu kuris variantas labiau man tinka prie veido  blush2.gif

Man sitas variantas be galo grazus wub.gif As irgi butent tokios sukuosenos noriu ax.gif Ir makiazas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 07 16, 19:42)
Įdedu bandomuosiu Nr. 2  biggrin.gif  Laukiu komentarų, beje, makiažas irgi turėtų būti toks  ax.gif Jei kas blogai, drąsiai peikite, kol yra laiko pasitaisyt  blink.gif Man įdomu kuris variantas labiau man tinka prie veido  blush2.gif

Man sitas variantas daug daug geriau thumbup.gif Liux smile.gif Kas dare? wink.gif
Atsakyti
Antras ir tik antras thumbup.gif. Sitas daug daug geresnis wub.gif
Atsakyti
Patikėjau biggrin.gif Visi sako, kad antras geresnis blush2.gif blush2.gif
Kas gi man padarys, jei ne pati blush2.gif verysad.gif bet kaip mama sako:"pati kalta, kad niekuom nepasitiki"> biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 07 16, 18:42)
Įdedu bandomuosiu Nr. 2  biggrin.gif  Laukiu komentarų, beje, makiažas irgi turėtų būti toks  ax.gif Jei kas blogai, drąsiai peikite, kol yra laiko pasitaisyt  blink.gif Man įdomu kuris variantas labiau man tinka prie veido  blush2.gif
P.S. į ataugusias plaukų šaknis prašau nekreipti dėmesio, mat jau bėgu dažyti  blush2.gif  Na ir šiaip, viskas būtų tvarkingiau padaryta.

man tik nuometo noretusi ne ant sono, kazkaip keistai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 07 16, 23:09)
man tik nuometo noretusi ne ant sono, kazkaip keistai atrodo  g.gif

Tai vat būtent, noriu, kad būtų neįprastai, nesvarbu,kad keistai biggrin.gif Pats nuometas taip pasiūtas, kad jį dėti šone, tai jau kitaip ni-ni-ni blush2.gif Po vestuvių įdesiu foto su suknele, tada suprasite, kodėl tokie keistumai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 07 16, 22:21)
Tai vat būtent, noriu, kad būtų neįprastai, nesvarbu,kad keistai  biggrin.gif  Pats nuometas taip pasiūtas, kad jį dėti šone, tai jau kitaip ni-ni-ni  blush2.gif Po vestuvių įdesiu foto su suknele, tada suprasite, kodėl tokie keistumai  biggrin.gif

hm. na gerai mirksiukas.gif beje, man grazu, kai kuodas buna ant sono, gal tik su palaidais man keistai mirksiukas.gif
Atsakyti