Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

QUOTE(Renatulyte @ 2009 07 13, 17:03)
Londi, grazu ir subtilu  wub.gif

QUOTE(uppity @ 2009 07 13, 12:03)
labai grazus kuodukas  paprastumas ir elegancija 

dekui aciuks.gif

kita foto cia
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2009 07 13, 20:03)
na, stai ne per seniausiai dariau, veiduka isimu del viso ko... man patiko nuotakos modernumo + klasika pasirinkimas  smile.gif

iš nugaros ypatingai dailiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2009 07 13, 19:03)

na, stai ne per seniausiai dariau, veiduka isimu del viso ko... man patiko nuotakos modernumo + klasika pasirinkimas  smile.gif

heh, greiciausiai tokia pati bus mano sukuosena is nugaros, tik priekis kitoks visai.
Na arba tiesiog paliksiu palaidus garbanotus plaukus, nebus jokiu kuodu ir pan smile.gif
Atsakyti
Mergaites , gal galite pagelbeti - mano vestuves liepos 24 ( sekanti penktadieni ) , labai reikia geros kirpejos (Vilniuje) - Santariskese, Baltupiuose , Jeruzaleje ar kur nors aplink siuos rajonus . Grozio salonu pilna, bet niekada nesilankiau , visada centre budavau, o dabar norisi arciau namu , taupant laika .Tad reikia kirpejos su rekomendacijomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daumanta @ 2009 07 14, 10:04)
Mergaites , gal galite pagelbeti - mano vestuves liepos 24 ( sekanti penktadieni ) , labai reikia geros kirpejos (Vilniuje) - Santariskese, Baltupiuose , Jeruzaleje ar kur nors aplink siuos rajonus . Grozio salonu pilna, bet niekada nesilankiau , visada centre budavau, o dabar norisi arciau namu , taupant laika .Tad reikia kirpejos su rekomendacijomis smile.gif

Kalbant apie laiko taupymą - kirpėją gali pasikviesti į namus 4u.gif Neseniai buvau draugės vestuvėse, tai atvažiavo mergytė, sušukavo, padažė, dar ir mano veiduką nupiešė tongue.gif super thumbup.gif atvažiavimas 20 Lt. Man atrodo, ji čia ir SM gal kur temutę turi, jeigu reiktų, sužinočiau kontaktus 4u.gif (Vilniuje).
Atsakyti
QUOTE(VIPcompany @ 2009 07 13, 23:20)
4u.gif
is galo sukuosena atrodo labai graziai, bet priekiui truksta uzbaigtumo..... g.gif

na, ji is kito sono biski kitaip atrodo, sutinku, pagal sia foto tikrai taip gali pasirodyt drinks_cheers.gif
Aciu uz vertinimus 4u.gif Labai jau tik siai jaunajai toks stiliukas, pati likau suzaveta bendru jos ivaizdziu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aquo;) @ 2009 07 05, 10:59)

sita lb grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 07 12, 14:10)
Savo bandomaja idesiu, kai tik gausiu fotkiu  4u.gif Butinai idesiu. Bandomuju bus ne viena, tai fotkiu irgi bus daugiau  ax.gif

Kol kas idedu paskutini savo darbuka, paprastas kuodukas  4u.gif

user posted image

Labai daili sukuosena 4u.gif
Atsakyti
Įdedu vieną nuotraukytę savo bandomosios, gaila iš galo kol kas neturiu fotkės, bet gal bent priekį jau išlazdavosite ir bėgsiu 2 bandomosios iškart blush2.gif
Dariausi pati.
Šone prisegtas nuometas, bet nelabai jis tesimato g.gif Beje, ten kur taškiukai, noriu supinti kasytę -"eglutę" ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 15 liepos 2009 - 09:07
QUOTE(Benice @ 2009 07 15, 10:06)
ten kur taškiukai, noriu supinti kasytę -"eglutę"  ax.gif

gal nereikia g.gif nes čia kasytė, ten ruoželiai unsure.gif arba ten ir ten ruoželius arba kasytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 15, 10:20)
gal nereikia g.gif nes čia kasytė, ten ruoželiai unsure.gif arba ten ir ten ruoželius arba kasytes 4u.gif

Hmm g.gif g.gif va kaip gerai - gaunu ir patarimu - to tikrai neapsvarsciau g.gif Reikes susimastyti, na, pabandysiu gal ir su kasytem ir tada vel desiu Jusu teismui biggrin.gif
Gal tikrai per daug tu margumu bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 07 15, 10:06)
Įdedu vieną nuotraukytę savo bandomosios, gaila iš galo kol kas neturiu fotkės, bet gal bent priekį jau išlazdavosite ir bėgsiu 2 bandomosios iškart  blush2.gif
Dariausi pati.
Šone prisegtas nuometas, bet nelabai jis tesimato  g.gif Beje, ten kur taškiukai, noriu supinti kasytę -"eglutę"  ax.gif
user posted image

manau kad toje vietoje eglute labai primityviai atrodytu, cia labiau tiktu ispintas azurinis rastas..o galai tokie ir liktu?? blush2.gif
Atsakyti