QUOTE(*GUCCI* @ 2009 11 14, 17:41)
Gal kas nors is jusu daretes retro bangas ? Jei taip pas ka, gal Kaune zinote kas daro? Noreciau rekomendaciju, man liko tik menuo...
QUOTE(Drute @ 2009 11 18, 14:16)
Gal kas nors is jusu daretes retro bangas ? Jei taip pas ka, gal Kaune zinote kas daro? Noreciau rekomendaciju, man liko tik menuo...
siaip daugelis kirpeju daro, o tu nenoretum nueiti ir pasibandyti pas kuria nors?
QUOTE(_Vaidux_ @ 2009 11 18, 15:22)
siaip daugelis kirpeju daro, o tu nenoretum nueiti ir pasibandyti pas kuria nors?
na tikrai nedaugelis kas moka padaryt TIKRAS retro bangas ,tai Vilniuj suskaiciuot uztektu ranku pirstu
nes net kirpeju mokyklose mokina daryt ne tas tikrasaias bangas.
o kokios yra netikros bangos?
retro stiliaus sukuosena kaip suprantu yra tokia
retro stiliaus sukuosena kaip suprantu yra tokia
va tokiu kaip parode make-up ir noriu, tik dabar pas ka eiti, nesinori n-kartu mesti pinigus ant bandomuju, ar kas nors esate Kaune daresi ?
QUOTE(make-up @ 2009 11 18, 19:22)
siose nuotraukose ne tikkrosios retro bangos pirmoje pazaidimas ir sakyciau idomus o antroje uzuomina i retro bangas
galima taip pat daryt ir sausa varianta.
taip atrodo tikros bangos.
galima taip pat daryt ir sausa varianta.
taip atrodo tikros bangos.
Aš nesuprantu kas jums yra "tikros" ir kas yra "ne tikros" retro bangos. Nes iš to, ką aukščiau parašėt viskas sumalta "tikrai -netikr"a, tai įdėkite pavyzdį pagal jūsų grožio supratimą tokių, kokių pageidautaje ir kokių ne.
man asmeniskai retro bangos jau pasenes reikalas
Man tai patinka retro bangos, jei tik yra temines vestuves
Taciau praejusi sezona pastebejau tendencija, kad jas daresi ir teminems, ir neteminems vestuvems Kai yra ne i tema, tada jau tikrai nedera
Taciau praejusi sezona pastebejau tendencija, kad jas daresi ir teminems, ir neteminems vestuvems Kai yra ne i tema, tada jau tikrai nedera
na nezinau kiek mano temines vestuves, bet musu auto - mini cooperiukas (clasics) , sventes vieta - senamiestis (ne kaimo sodyba, tiesa ir joje galima sukurti temines vestuves), suknele jau turiu siek tiek paupdatinti meginsime i retro stiliu, labai noreciau tokio tinklelio arba retro bangu, bet tinklelio niekur nerandu...
mano akyse siuo metu patys ivairiausi tokie variantai
, bet geriausia butu radus kirpeja pasikalbeti kas vis tik tinka prie mano veido, be to vestuves ziema, tai jei lietus ar sniegas, koks sukuosenos variantas pats geriausias butu.
mano akyse siuo metu patys ivairiausi tokie variantai
, bet geriausia butu radus kirpeja pasikalbeti kas vis tik tinka prie mano veido, be to vestuves ziema, tai jei lietus ar sniegas, koks sukuosenos variantas pats geriausias butu.