Daznai dedamos foto (pvz) matomi kaip sukuosenos butent tokios ir ne kitokios, bet juk ju nereikia kopijuoti, tereikia kiekvienai pasiimti detale patinkanacia ir susikurti savo sukuosena.
Man asmeniskai labai patinka pynimai ir kuodai ivairus, bet nepatinka palaidi ir sugarbanoti plaukai Na as ir siaip kasdiena palaidais ir garbanotais plaukais, bet jei tuos palaidus garbanotus man ispins, sudelios kaip nors idomiau as mielai iseisiu ir i viesuma
O dazniausia mano sukuosena buna dvi kasytes (drakoniukai atrodo vadinas) stipriai sutemti ir kaip nors idomiau isdelioti gale i kuoda ar su gelem... Kai gausiu foto is Joniniu butinai idesiu kaip atrodziau, net save taip ir per vestuves issivaizduociau
QUOTE(Rykute @ 2009 10 21, 10:34)
Daznai dedamos foto (pvz) matomi kaip sukuosenos butent tokios ir ne kitokios, bet juk ju nereikia kopijuoti, tereikia kiekvienai pasiimti detale patinkanacia ir susikurti savo sukuosena.
QUOTE(leliuga @ 2009 10 21, 12:23)
Atrodo taip paprasta, bet tuo paciu ir grazu, idomu
QUOTE(Benice @ 2009 10 21, 12:41)
Atrodo taip paprasta, bet tuo paciu ir grazu, idomu
to gali tiek pridaryt ir tiek pritaikyt visur
QUOTE(leliuga @ 2009 10 21, 13:23)
kaip grazu idomu jej plaukai ploni ar taip pat graziai atrodis
QUOTE(linulija @ 2009 10 21, 13:40)
kaip grazu idomu jej plaukai ploni ar taip pat graziai atrodis
Jaučiu,kad praskeidus kaseles ir papurškus lako galima kitaip, bet ne prasčiau sukonstruot.
QUOTE(leliuga @ 2009 10 21, 12:23)
Kažkodėl aš lietuvių atžvilgiu labai skeptiška esu, ir manau kad pas mus gerų meistrų nėra daug. Ant vienos rankos pirštų būtų galima suskaičiuot
QUOTE(Tomike @ 2009 10 21, 02:26)
Google visagalis - dedam ką randam. Bet ar tai panaudojam?
<..> nors jautresnėms gal geriau forume tos nuomonės nereikšti, nes gali išaiškėti jog neturite skonio
<..> nors jautresnėms gal geriau forume tos nuomonės nereikšti, nes gali išaiškėti jog neturite skonio
na na, galima pagalvoti ir tai, kad dauguma čia dedančių visagalio google nuotraukas neturi skonio
kaip suprantu, tema vadinasi "rodome ir renkamės vestuvines šukuosenas" ir būsimos nuotakos čia užsuka (na, bent jau aš planuodama užsukdavau) pasižiūrinėti realių gražių vestuvėms rekomenduojamų šukuosenų, o ne beleko iš google
QUOTE(Odora @ 2009 10 22, 11:09)
siose foto dar ir makiazai labai grazus
Nu cia vel gi - skoniu skoniai, kaip kam Vestuviniam makiazui man butu lupytes per ryskios, kazkodel neesu tokiu lupdaziu megeja Dauguma klienciu irgi baidosi ryskiu lupdaziu.
Gele ant kaktos visai idomu
QUOTE(Odora @ 2009 10 22, 11:09)
Man tai yra glianciniu zurnalu nuotraukos ir tiek, kur idumu paziureti ne i kasdeninius darbus, kam dedate tokias nuotraukas!!!........ Juk vis tiek gyvenime tokiu sukuosenu arba makiazu Jus neprasote!
Papildyta:
QUOTE(make-up @ 2009 10 21, 10:49)
Papildyta:
QUOTE(make-up @ 2009 10 20, 12:38)
ne nedarau body arta darau mano specializacija plati, turiu grimo dailininkes ir sceninio kostiumo dizaino specialybes diploma. O grimo dailininkas daro viska -nuo eilinio make-up'o,sukuosenos ,pastizo iki spec efektu ir body arto
Kaip dziugu mes esame vienodos specialybes!
O gal idekite kokiu savo darbu!