Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

Daznai dedamos foto (pvz) matomi kaip sukuosenos butent tokios ir ne kitokios, bet juk ju nereikia kopijuoti, tereikia kiekvienai pasiimti detale patinkanacia ir susikurti savo sukuosena.
Man asmeniskai labai patinka pynimai ir kuodai ivairus, bet nepatinka palaidi ir sugarbanoti plaukai tongue.gif Na as ir siaip kasdiena palaidais ir garbanotais plaukais, bet jei tuos palaidus garbanotus man ispins, sudelios kaip nors idomiau as mielai iseisiu ir i viesuma 4u.gif
O dazniausia mano sukuosena buna dvi kasytes (drakoniukai atrodo vadinas) stipriai sutemti ir kaip nors idomiau isdelioti gale i kuoda ar su gelem... tongue.gif Kai gausiu foto is Joniniu butinai idesiu kaip atrodziau, net save taip ir per vestuves issivaizduociau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 21 spalio 2009 - 09:35
QUOTE(Rykute @ 2009 10 21, 10:34)
Daznai dedamos foto (pvz) matomi kaip sukuosenos butent tokios ir ne kitokios, bet juk ju nereikia kopijuoti, tereikia kiekvienai pasiimti detale patinkanacia ir susikurti savo sukuosena.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif

man jo darbai labai wub.gif

http://www.youtube.c...feature=channel
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2009 10 21, 12:23)
4u.gif

man jo darbai labai wub.gif

Atrodo taip paprasta, bet tuo paciu ir grazu, idomu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 10 21, 12:41)
Atrodo taip paprasta, bet tuo paciu ir grazu, idomu  wub.gif

drinks_cheers.gif to gali tiek pridaryt ir tiek pritaikyt visur wub.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2009 10 21, 13:23)

wub.gif kaip grazu wub.gif idomu jej plaukai ploni ar taip pat graziai atrodis g.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 10 21, 13:40)
wub.gif kaip grazu wub.gif idomu jej plaukai ploni ar taip pat graziai atrodis g.gif

Jaučiu,kad praskeidus kaseles ir papurškus lako galima kitaip, bet ne prasčiau sukonstruot.
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2009 10 21, 12:23)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kažkodėl aš lietuvių atžvilgiu labai skeptiška esu, ir manau kad pas mus gerų meistrų nėra daug. Ant vienos rankos pirštų būtų galima suskaičiuot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 10 21, 02:26)
Google visagalis - dedam ką randam. Bet ar tai panaudojam?
<..>  nors jautresnėms gal geriau forume tos nuomonės nereikšti, nes gali išaiškėti jog neturite skonio  lotuliukas.gif

na na, galima pagalvoti ir tai, kad dauguma čia dedančių visagalio google nuotraukas neturi skonio tongue.gif lotuliukas.gif
kaip suprantu, tema vadinasi "rodome ir renkamės vestuvines šukuosenas" ir būsimos nuotakos čia užsuka (na, bent jau aš planuodama užsukdavau) pasižiūrinėti realių gražių vestuvėms rekomenduojamų šukuosenų, o ne beleko iš google ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnifica: 21 spalio 2009 - 19:34
user posted image
user posted image

Papildyta:
siose foto dar ir makiazai labai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 10 22, 11:09)

Nu cia vel gi - skoniu skoniai, kaip kam biggrin.gif Vestuviniam makiazui man butu lupytes per ryskios, kazkodel neesu tokiu lupdaziu megeja g.gif Dauguma klienciu irgi baidosi ryskiu lupdaziu.

Gele ant kaktos visai idomu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 10 22, 11:09)
user posted image
user posted image

Papildyta:

Man tai yra glianciniu zurnalu nuotraukos ir tiek, kur idumu paziureti ne i kasdeninius darbus, kam dedate tokias nuotraukas!!!........ Juk vis tiek gyvenime tokiu sukuosenu arba makiazu Jus neprasote! g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(make-up @ 2009 10 21, 10:49)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(make-up @ 2009 10 20, 12:38)
ne nedarau smile.gif body arta darau smile.gif mano specializacija plati, turiu grimo dailininkes ir sceninio kostiumo dizaino specialybes diploma. O grimo dailininkas daro viska -nuo eilinio make-up'o,sukuosenos ,pastizo iki spec efektu ir body arto smile.gif

Kaip dziugu mes esame vienodos specialybes! smile.gif
O gal idekite kokiu savo darbu!
Atsakyti