na va ir atsigavo vaizdai
Papildyta:
Rykute,
O kitu temu neziurejau ,pasakiau nuomone apie sia
O kitu temu neziurejau ,pasakiau nuomone apie sia
Papildyta:
Papildyta:
Tai verta perziuret
as jau cia laabai seniai
Bet matai i nauda buvo pasakyt, iskart pajudejo ledai
dazniau dek pavyzdelius
dazniau dek pavyzdelius
QUOTE(make-up @ 2009 10 19, 08:54)
is vis nelabai suprantu kaip meistrai sutinka dirbt ,kai atnesa foto ir sako "noriu taip " nesamone.
As prasau ,kasd mergaite man atsiustu elektoniniu pastu kiek imanoma daugiau nuotrauku kas jai yra grazu. Sukuosenu ,makiazu,sukneliu ,siaip vaizdu. Kad susidaryt ispudi apie jos grozio suvokima,kad zinot ka as jai galiu siulyt ir kuryba vyksta kartu ,tam ,kad ji turetu kanors grazaus,originalaus. Tai yra darbas su kliente,o atsinest paveiksliuka ir bakstelt pirstu labai jau paprasta <...>
As prasau ,kasd mergaite man atsiustu elektoniniu pastu kiek imanoma daugiau nuotrauku kas jai yra grazu. Sukuosenu ,makiazu,sukneliu ,siaip vaizdu. Kad susidaryt ispudi apie jos grozio suvokima,kad zinot ka as jai galiu siulyt ir kuryba vyksta kartu ,tam ,kad ji turetu kanors grazaus,originalaus. Tai yra darbas su kliente,o atsinest paveiksliuka ir bakstelt pirstu labai jau paprasta <...>
oj, kaip sutinku
na, peržiūrėjus temą tikrai negalėčiau pasakyti, kad dauguma šukuosenų gražios ypač tie kuodai toookie nuobodūs ir "senoviniai" nesuprantu, negi jaunos merginos savo vestuvių dieną nori atrodyti kaip bobikės iš 70-ųjų...
QUOTE(Rykute @ 2009 10 20, 20:44)
as jau cia laabai seniai
tavo darbus paziurejau
uzsibut nesiruosiu ilgai,tiesiog namie sedziu kelios dienos,tai veiklos pritrukau
man irgi kazko kuodai visai nebepatinka, mano plaukai iki liemens vis galvoju kad pasidarysiu stambias lengvas bangas ir jokio nuometo nebus
gal kas daugiau kokiu pavizduku turi palaidu plaukiuku gal kaip idomiai susegta kur ar kaip
gal kas daugiau kokiu pavizduku turi palaidu plaukiuku gal kaip idomiai susegta kur ar kaip
oi prisijuokiau kai kurios sukuosenos kaip tik jaunajai is kart prisiminiau tema apie sunknias ir vienos forumietes posta: atsisedi x vietoje, paziuri kokias 5 praeinancias nuotakas ir pamastai - ir kokia nuomininke galejo ja taip isleisti va cia galvoju butu panasiai.... pamatytumem ta ekstravagancija ar modernizma ir nesusilaikytumem garsiai nenusikvatoje
ai nu cia siaip, nekreipkit demesio ir nebarkit
ai nu cia siaip, nekreipkit demesio ir nebarkit
QUOTE(BonyEx @ 2009 10 20, 22:43)
pamatytumem ta ekstravagancija ar modernizma ir nesusilaikytumem garsiai nenusikvatoje
bet žinok, aš galvoju, kad ne. mano galva, yra du skirtingi dalykai kai ant galvos šiaip varnų lizdas ir stilingas bei bendram įvaizdžiui tinkantis varnų lizdas pirmasis tikrai būna ir juokingas, ir apgailėtinas. o va antrasis dažnai vertas susižavėjimo
Tai čia nereikia net stengtis rasti gražių (?) šukuosenų. Google visagalis - dedam ką randam. Bet ar tai panaudojam?
Vis gi pirmoje eilėje turėtų būti noras rasti šukuoseną kuri vis tik tiktų prie veido ir gyvenimo būdo, o ne tai ko dar niekas nematė Nors kai pagalvoji irgi variantas
Linkiu visoms turėti savo nuomonę nors jautresnėms gal geriau forume tos nuomonės nereikšti, nes gali išaiškėti jog neturite skonio
Vis gi pirmoje eilėje turėtų būti noras rasti šukuoseną kuri vis tik tiktų prie veido ir gyvenimo būdo, o ne tai ko dar niekas nematė Nors kai pagalvoji irgi variantas
Linkiu visoms turėti savo nuomonę nors jautresnėms gal geriau forume tos nuomonės nereikšti, nes gali išaiškėti jog neturite skonio
QUOTE(Tomike @ 2009 10 21, 03:26)
Tai čia nereikia net stengtis rasti gražių (?) šukuosenų. Google visagalis - dedam ką randam. Bet ar tai panaudojam?
as apie tai ir kalbejau ,kad nesuprantu darbo pagal paveiksliukus ,visu svarbiausia nuotaika ,ideja ir t.t. visi tie pavyzdeliai tam ,kad susikurtum nuotaika ir meistras zinotu link kurios puses judet Jei neisivaizduoji kas grazu klientei ,kaip jai gali kanors siulyt. Vienom grazu saulelydis ,o kitom sauletekis Sukurt gera sukuosena reik ne tik suku ir ranku