merginos
as juk sakiau,kad atejau ne savo darbu rodyt,nes nematau prasmes tai daryt
nesakiau ,kad mano skonis geriausias,tiesiog idejau pvz. ,kuriais norejau parodyt,kad nuotaka gali but kitokia.
O del sukuosenu tvarkingumo,tai nutylesiu paziureciau ar sugebetumet gerai padaryt tokia "netvarkinga sukuosena "
kad sukelt dar diskusiju ,tai prasom mergaites,dar pvz
QUOTE(Retro_style @ 2009 10 19, 22:32)
O Jus gal darote konkursinius makiazus????
ne nedarau body arta darau mano specializacija plati, turiu grimo dailininkes ir sceninio kostiumo dizaino specialybes diploma. O grimo dailininkas daro viska -nuo eilinio make-up'o,sukuosenos ,pastizo iki spec efektu ir body arto
QUOTE(make-up @ 2009 10 20, 13:38)
ne nedarau body arta darau mano specializacija plati, turiu grimo dailininkes ir sceninio kostiumo dizaino specialybes diploma. O grimo dailininkas daro viska -nuo eilinio make-up'o,sukuosenos ,pastizo iki spec efektu ir body arto
man atrodo kad uztektu tiesiog parasyti ,,ne darau,,
QUOTE(linulija @ 2009 10 20, 12:53)
man atrodo kad uztektu tiesiog parasyti ,,ne darau,,
o jus nereaguokit taip jautriai parasiau ka darau ,tai nekiltu klausimu ka darau ,o tai vel jautrisites
siaip cia sukuosenu tema bet kazkodel nieks pavyzdziu nebededa ner ieju
galima gal pavyzdziui dabar deti pavyzdelius sukuosenu kurios butu grazu rudeni ir ziema gal mergaitems ras sau tinkamu ideju
Ar jums norisi pyktis ir gincytis del skonio? geriau gal sudekim pvz,ir bus visiem skoniams tiesiog juk galetu but temos informatyvios,tai bent naudos bus
Make-up O gal turite idomesniu variantu ilgiems plaukams, nuometo as ko gero nesisegsiu, vestuviu tema lyg gintarinio kranto vestuves, kurios bus perpintos tradicijomis ir siokia tokia elegancija (kiek tai leis minimalus biudzetas), blogiausia, kad neisivaizduoju ka darti su plaukais (o ju daug ir jie ilgi). Gal kokiu nors idomesniu pynimu?
QUOTE(Drute @ 2009 10 20, 13:24)
Make-up O gal turite idomesniu variantu ilgiems plaukams, nuometo as ko gero nesisegsiu, vestuviu tema lyg gintarinio kranto vestuves, kurios bus perpintos tradicijomis ir siokia tokia elegancija (kiek tai leis minimalus biudzetas), blogiausia, kad neisivaizduoju ka darti su plaukais (o ju daug ir jie ilgi). Gal kokiu nors idomesniu pynimu?
labai priklauso nuo sukneles stiliaus .
sita jau buvau idejus,bet tokiu pynimu galima padaryt ka tik nori ir detalem pazaist.
QUOTE(make-up @ 2009 10 20, 12:20)
merginos
O del sukuosenu tvarkingumo,tai nutylesiu paziureciau ar sugebetumet gerai padaryt tokia "netvarkinga sukuosena "
As plaukus tik rauti moku Ir tvarkytis ju nemegstu tad netvarkinga ir susivelus be dideliu pastangu bunu kasdien namuose.
O ispintos sukuosenos tai man vienos graziausiu sukuosenu
O del to, kad pavyzdziai anksciau buvo ideti "atsibode" ir t.t. nesutinku, nes jus dedate jau seniau rodytus pvz. tad perverskit tema viena kita atgal
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
O cia susivelus, truputi
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta: