Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

lotuliukas.gif merginos 4u.gif
as juk sakiau,kad atejau ne savo darbu rodyt,nes nematau prasmes tai daryt mirksiukas.gif
nesakiau ,kad mano skonis geriausias,tiesiog idejau pvz. ,kuriais norejau parodyt,kad nuotaka gali but kitokia.
O del sukuosenu tvarkingumo,tai nutylesiu doh.gif paziureciau ar sugebetumet gerai padaryt tokia "netvarkinga sukuosena " smile.gif
kad sukelt dar diskusiju ,tai prasom mergaites,dar pvz biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2009 10 19, 22:32)
O Jus gal darote konkursinius makiazus????

ne nedarau smile.gif body arta darau smile.gif mano specializacija plati, turiu grimo dailininkes ir sceninio kostiumo dizaino specialybes diploma. O grimo dailininkas daro viska -nuo eilinio make-up'o,sukuosenos ,pastizo iki spec efektu ir body arto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo make-up: 20 spalio 2009 - 11:40
QUOTE(make-up @ 2009 10 20, 13:38)
ne nedarau smile.gif body arta darau smile.gif mano specializacija plati, turiu grimo dailininkes ir sceninio kostiumo dizaino specialybes diploma. O grimo dailininkas daro viska -nuo eilinio make-up'o,sukuosenos ,pastizo iki spec efektu ir body arto smile.gif

man atrodo kad uztektu tiesiog parasyti ,,ne darau,, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 10 20, 12:53)
man atrodo kad uztektu tiesiog parasyti ,,ne darau,, mirksiukas.gif

o jus nereaguokit taip jautriai biggrin.gif parasiau ka darau ,tai nekiltu klausimu ka darau ,o tai vel jautrisites biggrin.gif
siaip cia sukuosenu tema 4u.gif bet kazkodel nieks pavyzdziu nebededa g.gif ner ieju g.gif
galima gal pavyzdziui dabar deti pavyzdelius sukuosenu kurios butu grazu rudeni ir ziema smile.gif gal mergaitems ras sau tinkamu ideju smile.gif
Ar jums norisi pyktis ir gincytis del skonio? geriau gal sudekim pvz,ir bus visiem skoniams mirksiukas.gif tiesiog juk galetu but temos informatyvios,tai bent naudos bus smile.gif
Atsakyti
Make-up O gal turite idomesniu variantu ilgiems plaukams, nuometo as ko gero nesisegsiu, vestuviu tema lyg gintarinio kranto vestuves, kurios bus perpintos tradicijomis ir siokia tokia elegancija (kiek tai leis minimalus biudzetas), blogiausia, kad neisivaizduoju ka darti su plaukais (o ju daug ir jie ilgi). Gal kokiu nors idomesniu pynimu?
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2009 10 20, 13:24)
Make-up O gal turite idomesniu variantu ilgiems plaukams, nuometo as ko gero nesisegsiu, vestuviu tema lyg gintarinio kranto vestuves, kurios bus perpintos tradicijomis ir siokia tokia elegancija (kiek tai leis minimalus biudzetas), blogiausia, kad neisivaizduoju ka darti su plaukais (o ju daug ir jie ilgi). Gal kokiu nors idomesniu pynimu?

labai priklauso nuo sukneles stiliaus .
user posted image
sita jau buvau idejus,bet tokiu pynimu galima padaryt ka tik nori smile.gif ir detalem pazaist.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2009 10 20, 13:03)
o jus nereaguokit taip jautriai  biggrin.gif parasiau ka darau ,tai nekiltu klausimu ka darau ,o tai vel jautrisites biggrin.gif

nesileiskit į durnas diskusijas - čia pačios muša, pačios rėkia irnesakyk.gif

QUOTE(make-up @ 2009 10 20, 15:35)
user posted image

tiek, kiek matosi, labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2009 10 20, 12:20)
lotuliukas.gif merginos 4u.gif

O del sukuosenu tvarkingumo,tai nutylesiu doh.gif paziureciau ar sugebetumet gerai padaryt tokia "netvarkinga sukuosena "  smile.gif
kad sukelt dar diskusiju ,tai prasom mergaites,dar pvz  biggrin.gif

user posted image
user posted image

As plaukus tik rauti moku lotuliukas.gif Ir tvarkytis ju nemegstu tad netvarkinga ir susivelus be dideliu pastangu bunu kasdien namuose.
O ispintos sukuosenos tai man vienos graziausiu sukuosenu wub.gif

O del to, kad pavyzdziai anksciau buvo ideti "atsibode" ir t.t. nesutinku, nes jus dedate jau seniau rodytus pvz. tad perverskit tema viena kita atgal tongue.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
O cia susivelus, truputi biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

Atsakyti
Ši man labai graži. Su šiek tiek panašia šukuosena esu buvusi. Tokia 'ale' suvelta, netvarkingai tvarkinga. thumbup.gif Man jos labai gražios. smile.gif Kadangi darbe būnu su 'sulaižytais" plaukais, visai norėčiau ir tokio vaizdo. Labai nemėgstu palaidų plaukų, pusinių kuodų, tad šie man superriniai thumbup.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 20 spalio 2009 - 18:44

user posted image
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 10 20, 20:04)
user posted image

jezaw, iš kur man gauti tiek plaukų, kad šitaip šukuotis galėčiau doh.gif lotuliukas.gif
groOožis wub.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image