Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

QUOTE(Londi @ 2009 07 09, 23:42)
idedu savo sukuosenos pavyzdelius... norejosi paprastos ir tvarkingos... ir svarbiausia patvarios kad visa diena istvertu  ax.gif

user posted image

user posted image

blink.gif
Koks grožis wub.gif Apakau. wub.gif Labai labai gražu ir nuometas labai dailus ir dailiai prisegtas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2009 07 05, 18:33)
lb vasariska  wub.gif Grazus pavyzdelis, Benice  mirksiukas.gif

o gal galetum savo darbelius parodyti? 4u.gif tu irgi darai sukuosenas kiek zinau ax.gif
Atsakyti
idedu savo sukuosenos pavyzdelius... norejosi paprastos ir tvarkingos... ir svarbiausia patvarios kad visa diena istvertu  ax.gif

Nuostabi wub.gif
Kur dareisi? pas ka? bigsmile.gif
Atsakyti
Is tikruju sukuosena superine clap.gif kur dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 07 10, 00:42)

user posted image

user posted image

Labai labai grazu thumbup.gif Butent taip ir isivaizduoju nuotaka su tokiu kuoduku wub.gif
Atsakyti
aciu visoms labai 4u.gif dare mano gera drauge, ji dirba salone vilniaus centre, jei kam reikia kontaktu rasykit i az ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Londi: 10 liepos 2009 - 15:05
Sveikos,
pati tekejau pries metus, bet pamenu kad sukuosena tai buvo turbut didziausia problema, niekaip negalejau issirinkti. Galu gale padariau visai kitokia nei rodziau viesiems nuotraukose. Stai cia mano kolekcija, atidziai rinkta ir mano perziureta ir persvarstyta tukstanti kartu smile.gif

http://public.fotki....nta/sukuosenos/
Atsakyti

user posted image

user posted image

nesupikit mergaites, bet man truksta svarumo siame darbe... blush2.gif lyg per 15 min buvo padaryta...bet ideja gera mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, parodysiu ir aš savo šukuoseną. Nors ji buvo ne vestuvėms daryta, bet galbūt kam nors tiks ir vestuvėms smile.gif 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(hindrance @ 2009 07 11, 11:52)
Sveikos merginos, parodysiu ir aš savo šukuoseną. Nors ji buvo ne vestuvėms daryta, bet galbūt kam nors tiks ir vestuvėms  smile.gif  4u.gif

O cia Tavo naturalus tokie stori plaukai ar buvo deta plauku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 07 11, 12:39)
O cia Tavo naturalus tokie stori plaukai ar buvo deta plauku? smile.gif

Čia viskas mano, nebuvo dėta nieko papildomai smile.gif Nors šiaip mano tikrai nėra stori plaukai, bet kirpėja mokėjo tikrai gerai juos sudėlioti, kad atrodytų daug ir stori 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hindrance: 11 liepos 2009 - 11:51
QUOTE(hindrance @ 2009 07 11, 11:52)
Sveikos merginos, parodysiu ir aš savo šukuoseną. Nors ji buvo ne vestuvėms daryta, bet galbūt kam nors tiks ir vestuvėms  smile.gif  4u.gif

Pati šukuosenos idėja tikrai gera, jau senokai tokių matėme šioje temutėje.
Na, o aš , kadangi visada randu prie ko prikybti biggrin.gif , tai padaryčiau šioje šukuosenoje tolygesnį prėjimą nu priekio link galo iš deliotų sruogų. Tą deliojimą pratęsčiau kiek žemiau nei yra, kad žiūrėtusi kaip uodegytė - panašiai. Nežinau ar kas suprato mitį blush2.gif

Dariausi vieną bandomąją, greituoju laiku įdėsiu kritikai ax.gif
Atsakyti