Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

QUOTE(make-up @ 2009 10 19, 13:21)

Manau, kad pas jus ideju yra, bet kaip nuotaku sukuosenoms visuose jusu pavyzdziuose pritruko svaros... Jie visi susivele, kazkokie.. Kaip jus sakote jusu "nuotaika" labai jau nestabili rolleyes.gif
Per tiek metu patirties manau darbeliu imanoma surasti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(make-up @ 2009 10 19, 10:51)
sio ryto nuotaika smile.gif
user posted image

Sita pakoregavus pagal savo veiduka man manau patiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 10 19, 21:41)
Manau, kad pas jus ideju yra, bet kaip nuotaku sukuosenoms visuose jusu pavyzdziuose pritruko svaros... Jie visi susivele, kazkokie.. Kaip jus sakote jusu "nuotaika" labai jau nestabili  rolleyes.gif 
Per tiek metu patirties manau darbeliu imanoma surasti  tongue.gif

As pasiskaiciusi ir pasiziurejusi lygiai ta pati pagalvojau ax.gif Taiklus pastebejimai mirksiukas.gif
Siais laikais net vidutinio lygio meistres turi savo darbu albumu internete, o ka jau kalbeti apie topus, kurie dirba su izimybemis...
O jeigu jau su izimybemis dirbama ir kazka nerealaus daroma, tai kam isvis tokioje nykioje temoje lankytis, gi neverta demesio g.gif
As tai nesirinkciau tokios susivelusios, neaiskaus stiliaus sukuosenos vestuvems. Aisku daug priklauso nuo stiliaus. Jeigu labai ekstravagantiska suknele, tai gal-gal....bet kiek tokiu dabar buna, ar daug? Teko per vasara pora kartu draugiu pasveikinti prie santuoku rumu, tai vis gi dauguma yra standartines, tokiu ar panasiu sukuosenu tikrai nemaciau g.gif O gal tomis dienomis nebuvo...
Atsakyti
Man taip pat labai grazu ir originalu!

jau seniai nebuvo tokiu profiionaliu darbu....!

O Jus gal darote konkursinius makiazus????
Atsakyti
QUOTE(goldwork @ 2009 10 19, 21:51)
Aisku daug priklauso nuo stiliaus. Jeigu labai ekstravagantiska suknele, tai gal-gal....bet kiek tokiu dabar buna, ar daug? Teko per vasara pora kartu draugiu pasveikinti prie santuoku rumu, tai vis gi dauguma yra standartines, tokiu ar panasiu sukuosenu tikrai nemaciau  g.gif O gal tomis dienomis nebuvo...

Tai kalba ir eina apie originalumą, o ne apie tai, ką visos turi ir darosi mirksiukas.gif Aš tikrai norėčiau tą dieną išsiskirti, o ne būti tokia, kaip ir daugelis. Dabar pasirinkimas yra milžiniškas. Čia tik skonio ir netingėjimo ieškoti tai, kas tinka, reikalas...
Atsakyti
o man tos "netvarkingos plaukuosenos" labai žavios wub.gif prie tinkamo stiliaus suknelės gali būti nepakartojamas vaizdas wub.gif
bet čia jau, žinoma, skonio reikalas. be to, tai, kas gražu paveikslėlyje, ne visada žavu ant galvos biggrin.gif

QUOTE(goldwork @ 2009 10 19, 21:51)
O jeigu jau su izimybemis dirbama ir kazka nerealaus daroma, tai kam isvis tokioje nykioje temoje lankytis, gi neverta demesio  g.gif

ar Jums trukdo? skauda? pykina? įžeidžia? kaip nors kitaip kenkia Jūsų gyvenimui? ne? puiku. tuomet užuot ieškojusi nebūtų sąmokslų, eikite pasimokyti rašybos. bus daugiau naudos.
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2009 10 19, 11:07)
ir dar smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:

Kadangi dirbu labai seniai ir nuotakos man tik nukrypimas nuo mano grimo dailininkes ir plauku stilistes darbo,tai darbu nekaupiu. Nors MB spaudzia psl. pasidaryt.
Turimose nuotraukose perdaug zinomu veidu ,todel tikrai negaliu det net tu kur veidukai vos matosi  4u.gif
tureciau neuzilgo gaut kelias foto is keliu mergaiciu ,tai parodysiu gavus ju sutikima.

Ji idejo grazius , profisionalius darbus, tai reiskia kad zmogus gaudosi skoni, mene ir t,t.

Make, up man Jusu poz.Jusu i mena akivaizdus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tegul merginos pasimoka! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Retro_style @ 2009 10 19, 22:39)
Ji idejo grazius , profisionalius darbus, tai reiskia kad zmogus gaudosi skoni, mene ir t,t.

Make, up    man Jusu poz.Jusu i mena akivaizdus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tegul merginos pasimoka! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

atsiprasau uz klaidas mergaites, nesu lietuvaite! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2009 10 19, 13:21)
o cia jeigu butu mano vestuves,tai noreciau tokios nuotaikos smile.gif aisku viskas priklauso nuo metu laiko ir t.t. smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
plaukuose gali but gele ,kuri nieko nekainuos,bet bus zavinga smile.gif alyvu sakele smile.gif
user posted image

Nuotraukos tesiog nuostabios! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 10 19, 22:35)
ar Jums trukdo? skauda? pykina? įžeidžia? kaip nors kitaip kenkia Jūsų gyvenimui? ne? puiku. tuomet užuot ieškojusi nebūtų sąmokslų, eikite pasimokyti rašybos. bus daugiau naudos.

Tiesiog nepatinka, kai zmogus peikia kitu skoni ir pasirinkima, isgiria savo skoni kaip vieninteli geriausia. Juk nuotakos cia idejusios ivairiu pavyzdziu, yra graziu, yra nelabai, bet sakyti, kad visos cia neidomios, nuvalkiotos, o jos darbai, tai jau oho-hoooo....

Del rasybos atsiprasau, taip, gal nemoku idealiai gramatikos, bet kai daug metu isgyveni uzsienyje, tai viskas pamirstama automatiskai blush2.gif
Atsakyti
ir isvis priek ko cia gramatika g.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 10 19, 23:35)
ir isvis priek ko cia gramatika g.gif

Turbut prie sukuosenu temos blush2.gif

Visos cia skirstomes i 3 dalis: vienoms patinka stilius, kitoms ne, o trecioms isvis dzin, bet manau, kad nei vienos nei kitos, nei trecios neturetu teigi, kad vat pas mus tai skonis, o visa kita yra s....

Jau ir bijociau tokioje temoje deti savo sukuosena blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
tiesiog nekreipkit demesi mirksiukas.gif 4u.gif na,nori jos buti su geriausiu skoniu,tegul thumbup.gif o man ir be to skonio gerai gyventi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 10 20, 01:08)
tiesiog nekreipkit demesi  mirksiukas.gif  4u.gif na,nori jos buti su geriausiu skoniu,tegul  thumbup.gif o man ir be to skonio gerai gyventi 4u.gif

Irgi teisingai smile.gif , man atrodo kad gyvenime yra daug svarbesniu daliku uz sukuosenas, nereikia i kiekviena issakita cia zodi gadinti sau nervu. mirksiukas.gif
Atsakyti