Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

QUOTE(Juluva @ 2009 10 15, 13:46)
oi ne, man patys graziausi plaukuciai  thumbup.gif  ir pati turiu ilgus, storus tai labai patenkinta esu, nes galima is ju daryt bet kokia sukuosena  mirksiukas.gif na mano atveju garbanu nelabai, nes kaip stygos, bet vestuvems turesiu ilgus ir garbanotus kad ir kiek reiketu vargt  bigsmile.gif  mano svajone wub.gif o jei dar nudazyt ryzos spalvos...  wub.gif  bigsmile.gif

O vat mane erzina. Daug dirbu prie kompiuterio, pasilenkus, jei jie krenta erzina. mad.gif Durna man šiek tiek. Vasarą man karšta, tai būnu susirišus, kad ant pečių nebūtų. Žiemą saugau nuo šalčio, tai vėl susirišu doh.gif Palaidais būnu retai. Cheminių turėjau tris, pabuvau garbanota, užteko biggrin.gif Taip paprastai garbanos nesilaiko, nes sunkūs ir slysta kaip sakai kaip stygos žemyn... smile.gif
Na ir ką tu žmogau padarysi daugiau... lotuliukas.gif
Atsakyti
na taip yra vargo, bet grozis reikalauja auku 4u.gif

beje ar kas yra uzmates koki pavyzduka, kur butu ir ilgesnis veliumas ir palaidi ilgi plaukai? domina, kaip galima butu tai suderinti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juluva: 15 spalio 2009 - 13:01
QUOTE(Juluva @ 2009 10 15, 14:01)
na taip yra vargo, bet grozis reikalauja auku  4u.gif

beje ar kas yra uzmates koki pavyzduka, kur butu ir ilgesnis veliumas ir palaidi ilgi plaukai? domina, kaip galima butu tai suderinti... g.gif

Kiek pamenu tai Benice buvo toks variantas. Pasižiūrėk keletą psl atgal, ar kitoj temoj, ir tikrai rasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 15, 14:05)
Kiek pamenu tai Benice buvo toks variantas. Pasižiūrėk keletą psl atgal, ar kitoj temoj, ir tikrai rasi. mirksiukas.gif

Taip, buvau palaidais, su nuometu, tik kad mano tad nuometas buvo ne pustas, toks vos ne "dešrelė", tai nei jo matėsi daug, nei jautėsi, kad yra biggrin.gif
Čia pora kitų pvz.:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
mano tai nei ilgas nei trumpas buvo wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 10 15, 14:12)
Taip, buvau palaidais, su nuometu, tik kad mano tad nuometas buvo ne pustas, toks vos ne "dešrelė", tai nei jo matėsi daug, nei jautėsi, kad yra  biggrin.gif
Čia pora kitų pvz.:

g.gif kaip suprantu prie visiskai palaidu plaukuciu nuometas nesilaikytu.... ax.gif
man patiko pirmoji ir antroji nuotraukos - patraukliai atrodo bigsmile.gif trcioji man truputuka per daug plati g.gif nors patys plaukuciai grazus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juluva: 17 spalio 2009 - 20:35
Aš irgi pritariu, kad nuometas yra klasika. Pati jį dėvėjau ir labai džiaugiausi, kad neatsisakiau (nors buvo tokių minčių).
Pasirodysiu, kaip viskas atrodė (kirpėjos darbu buvau labai patenkinta ir jokių bandomųjų nesidariau - bet ją pažįstu ir kerpuosi tik ten jau dešimt metų, tai pasitikėjimas irgi savo daro smile.gif )

user posted image
Atsakyti
Man irgi grazu kada nuotaka su nuometu, visgi viena karta gyvenime tokia proga!
Atsakyti
QUOTE(Juluva @ 2009 10 17, 21:34)
g.gif kaip suprantu prie visiskai palaidu plaukuciu nuometas nesilaikytu....  ax.gif

Viskas kuo puikiausiai laikosi, tik reikia moketi segti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 10 18, 14:00)
Aš irgi pritariu, kad nuometas yra klasika. Pati jį dėvėjau ir labai džiaugiausi, kad neatsisakiau (nors buvo tokių minčių).
Pasirodysiu, kaip viskas atrodė (kirpėjos darbu buvau labai patenkinta ir jokių bandomųjų nesidariau - bet ją pažįstu ir kerpuosi tik ten jau dešimt metų, tai pasitikėjimas irgi savo daro smile.gif )

user posted image

labai graži šukuosena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 10 18, 16:12)
Viskas kuo puikiausiai laikosi, tik reikia moketi segti  mirksiukas.gif

as irgi taip manau drinks_cheers.gif mano sukuosena regis taip jau gerai padare ir taip stipriai susege nuometa,net ne ipusejos sventei visai pradejo kristi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 10 18, 18:37)
as irgi taip manau drinks_cheers.gif mano sukuosena regis taip jau gerai padare ir taip stipriai susege nuometa,net ne ipusejos sventei visai pradejo kristi doh.gif

Tai gal labai audringai sventete? biggrin.gif
Atsakyti