Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

Aš irgi tos pačios nuomonės, kad gėlės tik puošia ir be jų šukuosena gai atrodyti visai kitaip. Aišku, manyčiau, jog nereikėtų jų dėti tiek daug, kaip kad kai kurios čia mėgsta, bet kokia viena-dvi tikrai neturėtų gadinti vaizdo ax.gif

Pavyzdėliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 10 14, 19:06)
Aš irgi tos pačios nuomonės, kad gėlės tik puošia ir be jų šukuosena gai atrodyti visai kitaip. Aišku, manyčiau, jog nereikėtų jų dėti tiek daug, kaip kad kai kurios čia mėgsta, bet kokia viena-dvi tikrai neturėtų gadinti vaizdo  ax.gif

oi nebutinai schmoll.gif aisku sukuosena be joko papuosimo gali atrodyti blankiai, kaip nepabaigta. bet siai dienai yra kur kas platesnis pasirinkimas nei geles unsure.gif pvz. priklijuojamos akutes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BonyEx @ 2009 10 14, 20:51)
oi nebutinai  schmoll.gif  aisku sukuosena be joko papuosimo gali atrodyti blankiai, kaip nepabaigta. bet siai dienai yra kur kas platesnis pasirinkimas nei geles  unsure.gif  pvz. priklijuojamos akutes  rolleyes.gif

Tačiau ne visoms patinka tokie dalykai kaip priklijuojamos akutės, "špilkos" su perliukais, blizgučiais, gėlytėm, ar kažkokios plastmaskės plaukuose. Aš asmeniškai nemėgstu nieko kas blizga.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 14, 20:59)
Tačiau ne visoms patinka tokie dalykai kaip priklijuojamos akutės, "špilkos" su perliukais, blizgučiais, gėlytėm, ar kažkokios plastmaskės plaukuose. Aš asmeniškai nemėgstu nieko kas blizga.

apie mane manau turi susidariusi jau nuomone. as taip pat uz naturalizma ir minimalizma mirksiukas.gif geliu nenorejau todel, kad jas jau turejau tekedama pirma karta, t.y. pries 11 metu. o be to, jos beveik pas visas nuotakas. o tai ka turi visos, kaip ir tave mane is karto atstumia doh.gif norejau kuoduko be nieko... bet taip jau gavosi, kad paskutiniu momentu man i kuoda ikiso kelias akutes, nes buvau su deimantukais ausyse, tai jos pagyvino sukuosena ir tiko prie bendro vaizdelio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonyEx: 14 spalio 2009 - 20:04
QUOTE(BonyEx @ 2009 10 14, 21:03)
apie mane manau turi susidariusi jau nuomone. as taip pat uz naturalizma ir minimalizma  mirksiukas.gif  geliu nenorejau todel, kad jas jau turejau tekedama pirma karta, t.y. pries 11 metu. o be to, jos beveik pas visas nuotakas. o tai ka turi visos, kaip ir tave mane is karto atstumia  doh.gif  norejau kuoduko be nieko... bet taip jau gavosi, kad paskutiniu momentu man i kuoda ikiso kelias akutes, nes buvau su deimantukais ausyse, tai jos pagyvino sukuosena ir tiko prie bendro vaizdelio  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Taip, man irgi nepatinka, tai ką turi dauguma. Man gražu gėlės, tačiau visai mielai būčiau ir be nieko. lotuliukas.gif
Atsakyti
is paskutiniu idetu nuotraukeliu, pirma tai labai romantiska wub.gif
as noreciau tokios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 14, 20:59)

Taip, ne visoms patinka g.gif Šiuo atveju kalbėjau apie įdėtus pavyzdėlius, o ne bendrai. Jeigu bendrai, tai aišku, yra pilna tų papuošimų, bet kokią plunksną ar šiaip daikčiuką galima įdėti, įsegti.
O dėl kristalų plaukuose, gal kas ir paprieštaraus, bet jie jau nebemadingi, kas seka madą ir naujoves, tas žino, teko neseniai pabuvoti viename seminare, kur buvo teigiama, jog kristalai vestuvinėse šukuosenuose buvo madingi prieš porą metų, kai tik pasirodė prisegamos sruogos su kristalais ir atskiri kristalai.
Tuo tarpu gėlės - jos visada išlieka, nes jų kombinacijos gali būti įvairios: nuo subtilaus akcento iki avangardinės improvizacijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 10 15, 10:49)
Taip, ne visoms patinka  g.gif  Šiuo atveju kalbėjau apie įdėtus pavyzdėlius, o ne bendrai. Jeigu bendrai, tai aišku, yra pilna tų papuošimų, bet kokią plunksną ar šiaip daikčiuką galima įdėti, įsegti.
O dėl kristalų plaukuose, gal kas ir paprieštaraus, bet jie jau nebemadingi,  kas seka madą ir naujoves, tas žino, teko neseniai pabuvoti viename seminare, kur buvo teigiama, jog kristalai vestuvinėse šukuosenuose buvo madingi prieš porą metų, kai tik pasirodė prisegamos sruogos su kristalais ir atskiri kristalai.
Tuo tarpu gėlės - jos visada išlieka, nes jų kombinacijos gali būti įvairios: nuo subtilaus akcento iki avangardinės  improvizacijos  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Man gėlės plaukuose, tai tarytum klasika. O klasika niekad nebūna nemadinga. bigsmile.gif
Atsakyti
o man nuometas yra klasika biggrin.gif
Atsakyti
Man trumpas negražu, o su ilgu manau nėra labai patogu. Vis žiūrėti, kad kur neužsikabintų, dar sėdėti su juo, vis taisytis doh.gif Kažkodėl tik taip tą įsivaizduoju. doh.gif
Na, jį galima ir nusiimti. O tada plaukuose gal kažko ir norisi. g.gif
Pradedu nekęsti savo plaukų. Jie ilgi, jų daug, jie sunkūs. doh.gif Negaliu pakęsti kai jie guli ant sprando, kai krenta į akis. doh.gif Noriu kuodo ar kaip sakau "varnų lizdo" ant galvos lotuliukas.gif Man labai graži buvo Mimozos šukuosena. Tos dvi gėlės/kuodai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 15, 14:27)
Man trumpas negražu, o su ilgu manau nėra labai patogu. Vis žiūrėti, kad kur neužsikabintų, dar sėdėti su juo, vis taisytis doh.gif Kažkodėl tik taip tą įsivaizduoju. doh.gif
Na, jį galima ir nusiimti. O tada plaukuose gal kažko ir norisi. g.gif
Pradedu nekęsti savo plaukų. Jie ilgi, jų daug, jie sunkūs. doh.gif Negaliu pakęsti kai jie guli ant sprando, kai krenta į akis. doh.gif  Noriu kuodo ar kaip sakau "varnų lizdo" ant galvos lotuliukas.gif Man labai graži buvo Mimozos šukuosena. Tos dvi gėlės/kuodai. smile.gif

Pritariu dėl nuometo. Man irgi gražu tik ilgas, o visą dieną su juo visur sukinėtis tikrai nėra labai patogu. Todėl per savo vestuves rinkausi gėlę i plaukus ir tik baznyčioje ceremonijos metu užsidėjau ilgą šydą, iki pat suknelės šleifo galo. Be to ir ne visoms suknelėms nuometai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 15, 11:27)
Pradedu nekęsti savo plaukų. Jie ilgi, jų daug, jie sunkūs. doh.gif

oi ne, man patys graziausi plaukuciai thumbup.gif ir pati turiu ilgus, storus tai labai patenkinta esu, nes galima is ju daryt bet kokia sukuosena mirksiukas.gif na mano atveju garbanu nelabai, nes kaip stygos, bet vestuvems turesiu ilgus ir garbanotus kad ir kiek reiketu vargt bigsmile.gif mano svajone wub.gif o jei dar nudazyt ryzos spalvos... wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti