QUOTE(Benice @ 2009 10 02, 21:36)
Dėl šukuosenos - neturiu jokių komentarų, nes nesimato svarbiausio - veido. Aišku, ne visi jį nori ir gali rodyti, bet kirpėjos nagus vertinu nekaip
Labai atsiprašau, tema visai ne apie tai, bet nagai kaip Fredi Kriugerio
kam reikia kriaukliu ant krutines , kam dar ko nors , o man tokiu nagu
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 10 03, 20:36)
Pritariu, aš irgi leisčiau žemiau
zemiau galima leisti, bet atsizvelgiant i klientes veida ir kaklo linija tai zemiau nuleistas kuodelis smugdo
Papildyta:
QUOTE(ANOUK @ 2009 10 04, 18:39)
man irgi kuodelis zemiau atrodytu daug geriau. Sukuosena kaip ir nieko, bet man perdaug "iscackinta", noretusi nors kazkiek improvizacijos, ji tokia vis suklijuota. O labiausiai tai nepatinka dazymas, kuodelis visas tamsus, o virsugalvis sviesus, siai sukuosenai, mano nuomone, toks dazymas visai netinka. Daug dailiau atrdytu ant visu sruogelemis sviesintu plauku.
jei butu mano valia dazuma buciau keitusi , as uz viena spalva . taip ji iscackinta , nes ir suknele ir veliumas nebuvo " improvizuotai isdarkyti "
Papildyta:
QUOTE(Retro_style @ 2009 10 04, 22:14)
Cia taip isejo del to , kad nudazitas tiktai virsugalvis, taip dabar dazo! Siaip kirpejai reikejo svesias kelias sruogas paleisti ant kuodelio ir budu idealiai...
klientes plauku ilgis neleido "pamaisyti" , o keliu pridetiniu sruogeliu neturejau
Papildyta:
QUOTE(audruzele @ 2009 10 07, 17:08)
kam reikia kriaukliu ant krutines , kam dar ko nors , o man tokiu nagu
Papildyta:
zemiau galima leisti, bet atsizvelgiant i klientes veida ir kaklo linija tai zemiau nuleistas kuodelis smugdo
Papildyta:
jei butu mano valia dazuma buciau keitusi , as uz viena spalva . taip ji iscackinta , nes ir suknele ir veliumas nebuvo " improvizuotai isdarkyti "
Papildyta:
klientes plauku ilgis neleido "pamaisyti" , o keliu pridetiniu sruogeliu neturejau
ps:dekui visoms uz nuomones