Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

QUOTE(Benice @ 2009 10 03, 20:36)
Pritariu, aš irgi leisčiau žemiau  4u.gif

man irgi kuodelis zemiau atrodytu daug geriau. Sukuosena kaip ir nieko, bet man perdaug "iscackinta", noretusi nors kazkiek improvizacijos, ji tokia vis suklijuota. O labiausiai tai nepatinka dazymas, kuodelis visas tamsus, o virsugalvis sviesus, siai sukuosenai, mano nuomone, toks dazymas visai netinka. Daug dailiau atrdytu ant visu sruogelemis sviesintu plauku.
Atsakyti
QUOTE(ANOUK @ 2009 10 04, 18:39)
man irgi kuodelis zemiau atrodytu daug geriau. Sukuosena kaip ir nieko, bet man perdaug "iscackinta", noretusi nors kazkiek improvizacijos, ji tokia vis suklijuota. O labiausiai tai nepatinka dazymas, kuodelis visas tamsus, o virsugalvis sviesus, siai sukuosenai, mano nuomone, toks dazymas visai netinka. Daug dailiau atrdytu ant visu sruogelemis sviesintu plauku.

Labai taiklus pastebėjimas, o aš vis negalėjau įsisąmoninti, kas gi man čia nedera. Tikrai spalvų skirtumas g.gif Bet jei nuometas dengė tą kuoduką, tai tas spalvų skirtumas galbūt taip nerėžė akies ax.gif
Dėl suklijavimo irgi sutinku drinks_cheers.gif Šiuo atveju gražesnė Renatulytės juodų plaukų šukuosena, kur viskas ne taip suveržta, laisviau wub.gif
Atsakyti
Cia taip isejo del to , kad nudazitas tiktai virsugalvis, taip dabar dazo! Siaip kirpejai reikejo svesias kelias sruogas paleisti ant kuodelio ir budu idealiai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 10 04, 21:05)
Labai taiklus pastebėjimas, o aš vis negalėjau įsisąmoninti, kas gi man čia nedera. Tikrai spalvų skirtumas  g.gif  Bet jei nuometas dengė tą kuoduką, tai tas spalvų skirtumas galbūt taip nerėžė akies  ax.gif
Dėl suklijavimo irgi sutinku  drinks_cheers.gif  Šiuo atveju gražesnė Renatulytės juodų plaukų šukuosena, kur viskas ne taip suveržta, laisviau  wub.gif

Kaip kliente dazosi cia jau kitas klausimas, o va prie tokio dazymo sruoguoto jei dar padaryti netvarkinga sukuosena nemanau, kad vaizdas butu grazesnis g.gif Man asmeniskai kai sruogelem dazyti plaukai ir dar "bardakas" ant galvos tai schmoll.gif Bet cia kiekvienos nuomone ir skoniai skirtingi.

Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2009 10 04, 22:14)
Cia taip isejo del to , kad nudazitas tiktai virsugalvis, taip dabar dazo! Siaip kirpejai reikejo svesias kelias sruogas paleisti ant kuodelio ir budu idealiai... smile.gif

Taip, žinau, kad čia dėl viršutinės dalies dažymo. Buvo ir man porą tokių atvejų, tačiau spalvų skirtumą galima paslėpti tais viršutiniais plaukais nukreipiant viršutinių plaukų sruogas ant kuoduko. Nebent viršutiniai plaukai būtų stipriai iškarpyti ir per trumpi, kad pasiektų tą kuoduką, tada taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 10 02, 21:51)
user posted image

user posted image

Kadangi forumiete idejo i fotoalbumu temele savo visas foto tai manau neuzpyks, kad jos sukuosena perkelsiu cia  ax.gif

Man labai grazu ir tvarkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 10 02, 21:36)
Dėl šukuosenos - neturiu jokių komentarų, nes nesimato svarbiausio - veido. Aišku, ne visi jį nori ir gali rodyti, bet kirpėjos nagus vertinu nekaip  biggrin.gif
Labai atsiprašau, tema visai ne apie tai, bet nagai kaip Fredi Kriugerio  lotuliukas.gif

kam reikia kriaukliu ant krutines , kam dar ko nors , o man tokiu nagu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 10 03, 20:36)
Pritariu, aš irgi leisčiau žemiau  4u.gif

zemiau galima leisti, bet atsizvelgiant i klientes veida ir kaklo linija tai zemiau nuleistas kuodelis smugdo
Papildyta:
QUOTE(ANOUK @ 2009 10 04, 18:39)

jei butu mano valia dazuma buciau keitusi , as uz viena spalva . taip ji iscackinta , nes ir suknele ir veliumas nebuvo " improvizuotai isdarkyti "
Papildyta:
QUOTE(Retro_style @ 2009 10 04, 22:14)

klientes plauku ilgis neleido "pamaisyti" , o keliu pridetiniu sruogeliu neturejau
Papildyta:
QUOTE(audruzele @ 2009 10 07, 17:08)
kam reikia kriaukliu ant krutines , kam dar  ko nors , o man tokiu nagu  mirksiukas.gif
Papildyta:
zemiau galima leisti, bet atsizvelgiant i klientes veida ir kaklo linija tai zemiau nuleistas kuodelis smugdo
Papildyta:
jei butu mano valia dazuma buciau keitusi , as uz viena spalva . taip ji iscackinta , nes ir suknele ir veliumas nebuvo " improvizuotai isdarkyti "
Papildyta:
klientes plauku ilgis neleido "pamaisyti" , o keliu pridetiniu sruogeliu neturejau

ps:dekui visoms uz nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aquo;) @ 2009 07 05, 10:59)

koks grozis wub.gif
Atsakyti
ikelsiu ir as pora paveiksliuku smile.gif
Papildyta:
na ir dar keleta 4u.gif
Atsakyti
Antroje tai man gėlių kiek per daug. Bet tokio stiliaus man labai gražios visokios. Tokios ir norėčiau. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
jos graziai atrodo su gelem,bet tos geles labiau vasariskos arba pavasariskos smile.gif
Atsakyti
Na kodėl? Orchidėjos ne tik pavasarį ar vasarą būna. smile.gif Jos puikiai laikosi ir šaltu metu.
Atsakyti