Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

QUOTE(Rykute @ 2009 10 02, 20:51)

Dėl šukuosenos - neturiu jokių komentarų, nes nesimato svarbiausio - veido. Aišku, ne visi jį nori ir gali rodyti, bet kirpėjos nagus vertinu nekaip biggrin.gif
Labai atsiprašau, tema visai ne apie tai, bet nagai kaip Fredi Kriugerio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 10 02, 21:36)
Dėl šukuosenos - neturiu jokių komentarų, nes nesimato svarbiausio - veido. Aišku, ne visi jį nori ir gali rodyti, bet kirpėjos nagus vertinu nekaip  biggrin.gif
Labai atsiprašau, tema visai ne apie tai, bet nagai kaip Fredi Kriugerio  lotuliukas.gif

Svarbiausia sukuosena, o ne veidas (cia ne makiaza rodom), o kirpejos nagai tikrai ne prie ko, nors foto vaizdas issiliejes tad ka jus galite vertinti tai savo fantazijos vaisiu tongue.gif
p.s. man nagai patinka visokie, kartais tokie kartais anokie, kaip ir sukuosenos. Kodel reikia laikytis vieno stndarto visa laika doh.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:

user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

Atsakyti
as ieskau ilgu ypac lygiu plauku sukuosenos, bet deja visur arba susekti i kuodus, o to nenoriu(megstu laisvai susektus plaukucius) ir garbanoti - nenoreciau kad ta diena kai esu pati svarbiausia-sukuosena, jau po dvieju valandu butu tapusi nebe sukuosena, o istysusiu garbanu veltinis doh.gif deja su mano plaukasi paprastai taip ir nutinka jei meginu juos bet truputuka susukti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ign@siux: 02 spalio 2009 - 22:47
QUOTE(Rykute @ 2009 10 02, 21:51)
user posted image

user posted image

Kadangi forumiete idejo i fotoalbumu temele savo visas foto tai manau neuzpyks, kad jos sukuosena perkelsiu cia  ax.gif

labai grazi sukuosena wub.gif labai noreciau dar suknele pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 10 02, 21:51)
user posted image

user posted image

Kadangi forumiete idejo i fotoalbumu temele savo visas foto tai manau neuzpyks, kad jos sukuosena perkelsiu cia  ax.gif

Maciau ir as sia sukuosena wub.gif bet gaila, kad visas sis grozis buvo uzdengtas nuometu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramtoske222 @ 2009 10 02, 16:44)

Niekas ir nesako, kad reikia kažkokių taisyklių. Aš tik pareiškiau savo nuomonę, kad man nesimato grožio viso. Su mano plaukais yra tokie dalykai. Turiu ilgus, tiesius. Turėjau pasidarius ne vieną cheminį (buvau labai garbanota), buvau ir tiesiais. Tačiau pvz man nesilaiko garbanos ant mano tiesių plaukų. Jie yra sunkūs ir tempia viską žemyn, todėl tiesinosi. Kirpėjas bandė sugarbanoti, tai kokias 4 val tik buvo, o vėliau išsitiesino savaime. Man palaidi, ar garbanoti palaidi plaukai yra kasdienybė, todėl renkuosi sukeltus plaukus, kuodus, kad nesitaršytų, nereikėtų traukti po plauką lendantį į akis ar limpantį prie lūpų. O dar kai daug šoki, tai tada ir supranti, kad tie sukelti toks geras variantas, kad kito nesinori. Čia kiekvienas renkasi kas jam priimtiniau. Tačiau visi išsako savo nuomonę.

Atsakyti
Rykute, labai grazu wink.gif Pati megstu nesudetingas sukuosenas. Todel kai ne per daug detaliu tai ir patinka wink.gif
panasi technika is mano darbu. Tik jaunosios LAABAI daug plauku buvo nors ir nelabai ilgi, o ji norejo juos paslept
user posted image
o cia trumpu plauku garbaneles
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 03 spalio 2009 - 10:38
QUOTE(linulija @ 2009 10 02, 23:49)
labai grazi sukuosena wub.gif labai noreciau dar suknele pamatyti ax.gif

Cia paziurek saule21 ikele savo visa albuma thumbup.gif

http://www.supermama...?...3214&st=132

Papildyta:
QUOTE(Renatulyte @ 2009 10 03, 11:32)
Rykute, labai grazu wink.gif Pati megstu nesudetingas sukuosenas. Todel kai ne per daug detaliu tai ir patinka wink.gif
panasi technika is mano darbu. Tik jaunosios LAABAI daug plauku buvo nors ir nelabai ilgi, o ji norejo juos paslept

Aciu, sukuosenos ne mano darbas, bet man tiesiog patinka kartais cia ka nor ikelti is int ar savu klienciu (jei galiu) kad nuotakos galetu isivaizduoti bendra vaizda savo busimu vestuviu... O tai labai svarbu ax.gif

Renatulyte, man ta juodais plaukais labai grazi sukuosena, panasiai pati darausi daznai nes mano dar trumpesni buna plaukai tongue.gif Tik as ausis atidengiu, nes man grazu kai kaklo linija paryskinta ir smakras mano visai grazus tada buna blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 03 spalio 2009 - 10:42
[quote=Rykute,2009 10 03, 12:41]
Cia paziurek saule21 ikele savo visa albuma thumbup.gif

http://www.supermama...?...3214&st=132
Papildyta:
na kazkodel taip ir issivaizdavau nuotaka biggrin.gif kazkodel buvau issitikinusi kad nuometas bus ilgas biggrin.gif labai grazei atrode wub.gif tik nuotraukose tos suokosenos visai nesimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 10 02, 20:51)
user posted image

user posted image

Man si sukuosena grazi tuo, kad ji tvarkingai atlikta, ir neeiline! Tik jeigu as ja dariciau , gal kuoduka nuleisciau truputuka i apacia, nors ir taip irgi gerai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Renatulyte @ 2009 10 03, 11:32)
user posted image
o cia trumpu plauku garbaneles
user posted image
4u.gif

Nepikyte, bet pirma sukuosena nesimato, o antra man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2009 10 03, 20:10)
Man si sukuosena grazi tuo, kad ji tvarkingai atlikta, ir neeiline! Tik jeigu as ja dariciau , gal kuoduka nuleisciau truputuka i apacia, nors ir taip irgi gerai. smile.gif

Pritariu, aš irgi leisčiau žemiau 4u.gif
Atsakyti
Man tai nepatinka tokios priplotos sukuosenos, na turbut kad man tokios netinka lotuliukas.gif Seip graziai cia padaryta, tvarkingai, svarbiausia kad nuotakelei ji tiko smile.gif
Atsakyti