Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

QUOTE(zuzla @ 2009 10 01, 11:18)
žiūrint, kokios spalvos jūsų plaukai, nes aš irgi norėjau šitos šukuosenos

user posted image

bet kirpėja pasakė, kad ant tamsių plaukų viso grožio nesimatys..

4u.gif

Mano tamsiai rudi, deja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 10 01, 11:24)
Sutinku, kad priekis čia negražiai padarytas, galima daug gražesnį vaizdą sukurti, jei jau yra tų plaukų  ax.gif  Bent jau stilių vientisą padaryti  g.gif  nes čia tiesus (kaip sakote "sulyzinti"), o po to iškart garbanos...

Del priekio tai jo, irgi kazkaip susimasciau.
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2009 10 01, 12:06)
Jūs tik neįsižeiskit, bet jei turite laiko ir galimybių - keiskit savo norus.

Tikrai neisizeidziu, bet keisti savo norus pagal kitu skoni-ne man smile.gif Svarbiausia, kad man patiktu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 01, 13:06)
Man ji  schmoll.gif  Visai visai nieko ypatingo ax.gif

O butinai turi buti kazkas ypatingo? Pas mane kuklios mazos vestuves ir man nereikia kazkokios pakazuchos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linulija @ 2009 10 01, 18:00)
as tai tokius gerbanelius vadinu kaip malvinos  ax.gif o tu nenoretum pvz.,tas garbaneles naturaliai pagarbanoti,na suktukais gal g.gif

As pati tikrai nesiknisiu su savo palukais, be to man paleisti plaukai netiks nes pas mane nuometas.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 01, 12:16)
Tikiuos. biggrin.gif
Tačiau vienas dalykas neramina. Kai plaukai būna taip sukelti ir iš visų pusių papūsti, pakelti (nežinau kaip pasakyt), tai nežinau ar prie apvalaus veido tinka, ar nepadaro jo dar apvalesnio.
Apie tai su savo kirpėju dar nekalbėjau. Kai darė keletą šukuosenų, tai nieko nevėlė, nekėlė, nes reikėjo kad viskas tvirtai laikytųsi, nes reikėjo baisiai daug šokti. tad buvo daromi įvairiausi, tvirti kuodai. O čia toks jausmas, kad taip viskas lengva, vos papurčius galvą sruogos pradės kristi.

Kiekvienos sukuosenos pagrindas (sukeltu plauku) yra velimas. Neisivaizduoju koks kirpejas Jums dare ta kuoduka be velimo...nebent turejo viska stipriai suspausti, tada laikytusi g.gif Na, gal ji kitaip mokino sio amato, sunku pasakyti, lai tai lieka jo darbo paslaptis..
Jeigu norite, kad veiduko neapvalintu sukuosena, tai galima labiau sukelti virsugalvi (paveliant), o po to sukuosena pereitu i kuoda..ar pynima...Zodziu principas butu toks:
darant sukuosena plaukai dalinami i 2 dalis: viena uzpakaline (nuo pakausio zonos zemyn), kita priekine. Nuo pakausio plaukai segami arba pynami kaip norite, o priekis daromas taip, kad tiktu prie veiduko, po to ikomponuojamas i ta zona nuo pakausio, tokiu budu abi zonos laikosi tvirtai, bet jokia is ju nesilaiko viena ant kitos, jos tiesiog butu sujungtos.
Nezinau ar aiskiai cia surasiau, tikiuosi ka nors suprasite biggrin.gif

P.S. Kai mokinausi sukuosenu meno, tai mums be velimo nerode jokios suimtu plauku sukuosenos ir aiskino, kad velimas butinas beveik kiekvienoje sukuosenoje blush2.gif Tiesiog meistras turi moketi juvelyriskai ji paslepti.
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 10 01, 22:22)
As pati tikrai nesiknisiu su savo palukais, be to man paleisti plaukai netiks nes pas mane nuometas.

Tai, kad jie ten ir yra paleisti. Bent jau dalis. Ar man ten nesimato? g.gif Tai kaip jums tada nuometas tiks?
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 10 01, 22:22)
O butinai turi buti kazkas ypatingo? Pas mane kuklios mazos vestuves ir man nereikia kazkokios pakazuchos smile.gif

Na, gal ne tiek pakazucha turi buti, kad butu daroma ypatinga sukuosena biggrin.gif
Bet jeigu issirinkote butent sia ir Jums ji tiesiog ta issvajota-patinkanti, tai kodel ir ne...
Juk veido bruozai kitokie, galbut ant Jusu ji atrodys daug geriau ir kaip tik visos supavydes grozio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 10 01, 22:23)
Kiekvienos sukuosenos pagrindas (sukeltu plauku) yra velimas. Neisivaizduoju koks kirpejas Jums dare ta kuoduka be velimo...nebent turejo viska stipriai suspausti, tada laikytusi  g.gif Na, gal ji kitaip mokino sio amato, sunku pasakyti, lai tai lieka jo darbo paslaptis..
Jeigu norite, kad veiduko neapvalintu sukuosena, tai galima labiau sukelti virsugalvi (paveliant), o po to sukuosena pereitu i kuoda..ar pynima...Zodziu principas butu toks:
darant sukuosena plaukai dalinami i 2 dalis: viena uzpakaline (nuo pakausio zonos zemyn), kita priekine. Nuo pakausio plaukai segami arba pynami kaip norite, o priekis daromas taip, kad tiktu prie veiduko, po to ikomponuojamas i ta zona nuo pakausio, tokiu budu abi zonos laikosi tvirtai, bet jokia is ju nesilaiko viena ant kitos, jos tiesiog butu sujungtos.
Nezinau ar aiskiai cia surasiau, tikiuosi ka nors suprasite  biggrin.gif

P.S. Kai mokinausi sukuosenu meno, tai mums be velimo nerode jokios suimtu plauku sukuosenos ir aiskino, kad velimas butinas beveik kiekvienoje sukuosenoje  blush2.gif Tiesiog meistras turi moketi juvelyriskai ji paslepti.

Ačiū už paaiškinimą. Tikrai aiškiai ir suprantamai 4u.gif
Man tikrai nevėlė. Įdomiai suko, susuko, dėjo ir sudėjo, galvoj tiek metalo buvo, kad svoris matyt padidėjo keliais kg lotuliukas.gif Lako irgi. Tiesiog dalyvavau šokiuose. O tiesą sakant, kai darė, nelabai ir dėmesio į tai atkreipiau. Sėdėjau ir tiek. Per išleistuves plaukai buvo suimami iš šonų ir keliami į vidurį, tai labai įdomių visokiausių įrankių tam turėjo. Pirmą kartą matytų. Bet man buvo super.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 01, 22:24)
Tai, kad jie ten ir yra paleisti. Bent jau dalis. Ar man ten nesimato? g.gif Tai kaip jums tada nuometas tiks?

Ten plaukai dalinai suimti, dalinai paleisti. Tariausi su kirpeja, ji man rode nuotraukas, prie tokios sukuosenos nuometas tinka, jis netinka, kai sukuosena pilnai is paleistu plauku, ir tai netgi buna isimciu. Susimasciau tik del priekio, gal tarsiuos, kad butu puresnis, ne toks prilaizytas.
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2009 10 01, 22:27)
Na, gal ne tiek pakazucha turi buti, kad butu daroma ypatinga sukuosena  biggrin.gif
Bet jeigu issirinkote butent sia ir Jums ji tiesiog ta issvajota-patinkanti, tai kodel ir ne...
Juk veido bruozai kitokie, galbut ant Jusu ji atrodys daug geriau ir kaip tik visos supavydes grozio  biggrin.gif

Man si sukuosena ne tai kad issvajota - tiesiog man netinka, kai plaukai visikai suimti, ir tiek smile.gif As isvis neturiu issvajuotos sukuosenos, issvajuotos sukneles ir pan., tiesiog kazkas patinka, kazkas nepatinka ir tiek, gal del to, kad as nesureiksminu per daug vestuviu, aisku, tai svarbi diena gyvenime, bet kadangi mes viska suorganizavome per 2 men., tai ir nera didelio noro kazka daryti ypatingai smile.gif Svarbiausia juk susituokti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irinka1983: 02 spalio 2009 - 05:40
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 10 02, 06:39)
Man si sukuosena ne tai kad issvajota - tiesiog man netinka, kai plaukai visikai suimti, ir tiek smile.gif As isvis neturiu issvajuotos sukuosenos, issvajuotos sukneles ir pan., tiesiog kazkas patinka, kazkas nepatinka ir tiek, gal del to, kad as nesureiksminu per daug vestuviu, aisku, tai svarbi diena gyvenime, bet kadangi mes viska suorganizavome per 2 men., tai ir nera didelio noro kazka daryti ypatingai smile.gif Svarbiausia juk susituokti smile.gif

2men. cia yra pakankamas laiko tarpas - jeigu ka mirksiukas.gif
Manau, kad sukuosena turi buti tiesiog miela sirdziai ir tikti ax.gif
Suprantu, kad tiesiog tiek jos nesureiksminate, galbut turite svarbesniu reikalu ir objektu apmastymui biggrin.gif
Na, kadangi as pamisusi del vestuvinio ivaizdzio, tai apie savaja galvojau tikrai ilgai ir net sapnavau, kad vestuviu diena esu be jos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 10 02, 06:39)
Ten plaukai dalinai suimti, dalinai paleisti. Tariausi su kirpeja, ji man rode nuotraukas, prie tokios sukuosenos nuometas tinka, jis netinka, kai sukuosena pilnai is paleistu plauku, ir tai netgi buna isimciu. Susimasciau tik del priekio, gal tarsiuos, kad butu puresnis, ne toks prilaizytas.
Papildyta:

Jeigu tik jums patinka ir tinka, puiku smile.gif Man nepatiko mano draugės vestuvių šukuosena, aš jai tai pasakiau gerokai prieš jas, tačiau ji atšovė, kad jai gražu ir gerai. Tai ir valio.
Man pavyzdžiui buvo toks dalykas nutikęs, aš buvau tvirtai įsitikinusi, kad man tam tikra šukuosena netinka. Tačiau kai taip sušukavo, aš supratau, kad man tiesiog neįprasta, tačiau tinka.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 09 30, 18:14)
Man palaidų plaukų (visų ar dalies) šukuosenos užgožia suknelės grožį. Kuo daugiau žiūriu suknelių foto, tai ten visos su sukeltais plaukais, ir kaip gražiai visos suknelės matosi, nuotakos kaklas, pečiai (jei suknelė atvira). Man ir pačiai palaidi plaukai labiau asocijuojasi su paprasta diena, nes labai daug tokių matau, garbanotų, tiesių, pusiau suimtų. Tik kad mažiau puošnios.
Man vestuvės, tai labai prabangi šventė, daug labiau nei raudonojo kilimo, todėl ir plaukų norėtųsi suimtų. Kaip pagal etiketą ir taisykles... Bet čia tik man...

Na, pvz., mano plaukai kasdien būna palaidi tiesūs, o juos susigarbanoju tikrai retai, kokiomis nors progomis. Todėl man palaidi, gražiai sugarbanoti plaukai tikrai atrodo ne kasdieniškai, o šventiškai:) Ir kaip tik, gražūs plaukai juk yra puošmena, o juos paslėpus ir sudėliojus į kokią nors sukeltą sukuoseną, nelieka dalies merginos grožio. O sukelti plaukai, kaip tik man atrodo kukliau (na įvairių, žinoma, šukuosenų yra). Aš iki bandomojo šukuosenos darymo dar nežinojau, kokią šukuoseną rinksiuos - ar palaidais sugarbanotais plaukais, ar sukelta kokia nors šukuosena. Bet kai padarė man bandomąjį - palaidų sugarbanotų plaukų ir dar kirpėja ir draugė pasakė, kad man tikrai neverta slėpti savo plaukų grožio, tai aš ir apsisprendžiau, kad būsiu garbanotais palaidais plaukais. Ir tikrai nemanau, kad tai pažeidžia kažkokias taisykles - nėra jokių taisyklių, per vestuves dabar rengiamasi ir puošiamasi visaip, kaip tik kam patinka. Na žinoma, su treningu "pasipuošus" nevertėtų eiti...
Atsakyti
nemaniau kad sugarbanuoti palaidi plaukai labai jau sudetinga sukuosena kad reikia jaj bandomaji daryti ax.gif As tai beveik metus specialiai buvau su palaidais kad per vestuves galeciau atrodyti ne taip kaip visda biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Kadangi forumiete idejo i fotoalbumu temele savo visas foto tai manau neuzpyks, kad jos sukuosena perkelsiu cia ax.gif
Atsakyti