Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

QUOTE(Dieter @ 2009 10 01, 01:03)
irnesakyk.gif Bus tų plaukuosenų biggrin.gif
Gražu. wub.gif Tik man gal truputį norėtųsi, kad ant kaklo tiek daug negulėtų. Bet šiaip man ji thumbup.gif  wub.gif Dievinu tokias.

aciu smile.gif
Atsakyti
As tai tokios noreciau smile.gifMy Webpage
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 09 30, 23:07)
lotuliukas.gif
Aš tai jų nerodžiau. Turiu užsislėpus tik sau, kad niekas nepamatytų, kad niekam nepatiktų lotuliukas.gif
Man jos nuostabios wub.gif Ir man labai tinka. thumbup.gif

AŠ irgi turiu užsislėpus tongue.gif Tik nežinau, ar man tinka dar toks grožis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 09 30, 23:07)
Aš tai jų nerodžiau. Turiu užsislėpus tik sau, kad niekas nepamatytų, kad niekam nepatiktų lotuliukas.gif
Man jos nuostabios wub.gif Ir man labai tinka. thumbup.gif

QUOTE(saulės zuikutis @ 2009 10 01, 11:12)
AŠ irgi turiu užsislėpus  tongue.gif Tik nežinau, ar man tinka dar toks grožis  rolleyes.gif

žiūrint, kokios spalvos jūsų plaukai, nes aš irgi norėjau šitos šukuosenos

user posted image

bet kirpėja pasakė, kad ant tamsių plaukų viso grožio nesimatys..

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 01 spalio 2009 - 10:18
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 10 01, 06:29)

Žiūrint mano akimis... man nepatinka priekyje tų sruogų 'ale sulyzinimas', o už jų taip sukelti plaukai.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 01, 11:20)
Žiūrint mano akimis... man nepatinka priekyje tų sruogų 'ale sulyzinimas', o už jų taip sukelti plaukai.

Sutinku, kad priekis čia negražiai padarytas, galima daug gražesnį vaizdą sukurti, jei jau yra tų plaukų ax.gif Bent jau stilių vientisą padaryti g.gif nes čia tiesus (kaip sakote "sulyzinti"), o po to iškart garbanos...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 01, 11:18)
žiūrint, kokios spalvos jūsų plaukai, nes aš irgi norėjau šitos šukuosenos

user posted image

bet kirpėja pasakė, kad ant tamsių plaukų viso grožio nesimatys..

4u.gif

Na, mano plaukai rudi. Tačiau jie tokie įdomūs. Viršutiniai šviesūs, apatiniai vos ne juodi. (ir jie nėra dažyti)
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 01, 11:48)
Na, mano plaukai rudi. Tačiau jie tokie įdomūs. Viršutiniai šviesūs, apatiniai vos ne juodi. (ir jie nėra dažyti)

tai tada turėtų tikrai įdomiai atrodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 10 01, 06:29)

Jūs tik neįsižeiskit, bet jei turite laiko ir galimybių - keiskit savo norus.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 01, 11:56)
tai tada turėtų tikrai įdomiai atrodyt smile.gif

Tikiuos. biggrin.gif
Tačiau vienas dalykas neramina. Kai plaukai būna taip sukelti ir iš visų pusių papūsti, pakelti (nežinau kaip pasakyt), tai nežinau ar prie apvalaus veido tinka, ar nepadaro jo dar apvalesnio.
Apie tai su savo kirpėju dar nekalbėjau. Kai darė keletą šukuosenų, tai nieko nevėlė, nekėlė, nes reikėjo kad viskas tvirtai laikytųsi, nes reikėjo baisiai daug šokti. tad buvo daromi įvairiausi, tvirti kuodai. O čia toks jausmas, kad taip viskas lengva, vos papurčius galvą sruogos pradės kristi.
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 10 01, 07:29)

Man ji schmoll.gif Visai visai nieko ypatingo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 10 01, 07:29)

as tai tokius gerbanelius vadinu kaip malvinos ax.gif o tu nenoretum pvz.,tas garbaneles naturaliai pagarbanoti,na suktukais gal g.gif
Atsakyti