Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

Man palaidų plaukų (visų ar dalies) šukuosenos užgožia suknelės grožį. Kuo daugiau žiūriu suknelių foto, tai ten visos su sukeltais plaukais, ir kaip gražiai visos suknelės matosi, nuotakos kaklas, pečiai (jei suknelė atvira). Man ir pačiai palaidi plaukai labiau asocijuojasi su paprasta diena, nes labai daug tokių matau, garbanotų, tiesių, pusiau suimtų. Tik kad mažiau puošnios.
Man vestuvės, tai labai prabangi šventė, daug labiau nei raudonojo kilimo, todėl ir plaukų norėtųsi suimtų. Kaip pagal etiketą ir taisykles... Bet čia tik man...
Atsakyti
Tai va, o man visokie kuodukai ar į viršų sukelti plaukai nelabai patinka mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandručiuk69 @ 2009 09 30, 18:16)
Tai va, o man visokie kuodukai ar į viršų sukelti plaukai nelabai patinka mirksiukas.gif  smile.gif

Patikti vienas dalykas, tikti-visai kitas. Man tai tos prilaizytos sukuosenos visai netinka. Mano sukuosena bus tokia-dalinai plaukai pakelti, dalinai susukti ir paleisti.

P.S. Padekite ikelti fotke!
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 09 30, 19:50)
P.S. Padekite ikelti fotke!

Jeigu turi ją kompiuteryje tai nete atsidaryk www.tinypic.com ten įkelk foto (tik būt gerai jei ji nebūtų labai didelė), upload'ink ją, tada nukopijuok antra eilutę (IMG Code for Forums & Message Boards). Tą eilutę įkelk čia, ir mes pamatysime tavo nuotrauką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 09 30, 19:50)
Patikti vienas dalykas, tikti-visai kitas.

Tas tikra tiesa 4u.gif
Galime stengtis neužgožti šukuosena suknelės, laikytis etiketo ir t.t., bet ne mažiau svvarbu kas tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 09 30, 21:30)
Tas tikra tiesa  4u.gif
Galime stengtis neužgožti šukuosena suknelės, laikytis etiketo ir t.t., bet ne mažiau svvarbu kas tinka  ax.gif

Na, man tai daug paprasčiau. Man suimti plaukai labai tinka, aš taip pripratus, man gražu, patogu. Bus daug lengviau biggrin.gif
Nors... gal ir ne. Nes plaukų daug, jie ilgis ir sunkūs. doh.gif Per išleistuves vos susitvarkė kirpėjas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 09 30, 22:06)
Na, man tai daug paprasčiau. Man suimti plaukai labai tinka, aš taip pripratus, man gražu, patogu. Bus daug lengviau biggrin.gif
Nors... gal ir ne. Nes plaukų daug, jie ilgis ir sunkūs. doh.gif Per išleistuves vos susitvarkė kirpėjas doh.gif

Aišku, kad suimti bus patogiau.

Pasisekė dėl plaukų - turėtumėte džiaugtis, nes mūsų plaukai, tai 30proc. viso grožio flirt.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 09 30, 22:24)
Aišku, kad suimti bus patogiau.

Pasisekė dėl plaukų - turėtumėte džiaugtis, nes mūsų plaukai, tai 30proc. viso grožio flirt.gif  4u.gif

Dėkui 4u.gif
O kas kiti 70% rolleyes.gif
Atsakyti
neatsimenu ar sitos grozybes buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 09 30, 23:05)
neatsimenu ar sitos grozybes buvo rolleyes.gif

lotuliukas.gif
Aš tai jų nerodžiau. Turiu užsislėpus tik sau, kad niekas nepamatytų, kad niekam nepatiktų lotuliukas.gif
Man jos nuostabios wub.gif Ir man labai tinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 10 01, 00:07)
lotuliukas.gif
Aš tai jų nerodžiau. Turiu užsislėpus tik sau, kad niekas nepamatytų, kad niekam nepatiktų lotuliukas.gif
Man jos nuostabios wub.gif Ir man labai tinka. thumbup.gif

atsiprasau blush2.gif nezinojau rolleyes.gif
Papildyta:
parodisiu savo,bet gaila nelabai matosi nuotraukoj,nes akcentas i veidrodi padarytas blush2.gif dar be makiazo doh.gif o tas grozis buvo pasleptas veliau su viliumu smile.gif
Papildyta:
oj blush2.gif uzmirsau nuotrauka ideti biggrin.gif
http://s41.radikal.r...797263e1d9a.jpg
kitaip neiseina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 09 30, 23:57)
atsiprasau blush2.gif nezinojau rolleyes.gif
Papildyta:
parodisiu savo,bet gaila nelabai matosi nuotraukoj,nes akcentas i veidrodi padarytas blush2.gif dar be makiazo doh.gif o tas grozis buvo pasleptas veliau su viliumu smile.gif
Papildyta:
oj blush2.gif uzmirsau nuotrauka ideti biggrin.gif
http://s41.radikal.r...797263e1d9a.jpg
kitaip neiseina verysad.gif

irnesakyk.gif Bus tų plaukuosenų biggrin.gif
Gražu. wub.gif Tik man gal truputį norėtųsi, kad ant kaklo tiek daug negulėtų. Bet šiaip man ji thumbup.gif wub.gif Dievinu tokias.
Atsakyti