Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

QUOTE(kuklamasa @ 2009 09 13, 23:09)
O man sita sukuosena visai nepatinka schmoll.gif  2 kukuliai i geles per puse galvos biggrin.gif

na atidziau paziurejus, tai iziuretum ten ne kukulius, o is plauku padarytas geles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 09 13, 23:35)
oj merginos doh.gif mano sukuosena buvo labai grazi tik kol nuvaziavom iki kavines puse plauku islindo verysad.gif buvo kodelis toks pailgintas ir  mano verinis kiekviena karta pajudejus istraukdavo po plauka doh.gif

Ogo doh.gif Tai kuodelis per zemas buvo, ar vis gi verinys kaltas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 09 14, 00:35)
oj merginos doh.gif mano sukuosena buvo labai grazi tik kol nuvaziavom iki kavines puse plauku islindo verysad.gif buvo kodelis toks pailgintas ir  mano verinis kiekviena karta pajudejus istraukdavo po plauka doh.gif

unsure.gif tai gal balzamo naudojai? man kirpeja sake, jokiu budu galvos neplaut su balzamu, nes jis priduoda slidumo ir visos garbanos tuoj pasileidzia doh.gif nors ir man smeigtukai is plauku birejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 14 rugsėjo 2009 - 08:59
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 14, 09:58)
unsure.gif  tai gal balzamo naudojai? man kirpeja sake, jokiu budu galvos neplaut su balzamu, nes jis priduoda slidumo ir visos garbanos tuoj pasileidzia doh.gif nors ir man smeigtukai is plauku birejo doh.gif

nesamone kokia tikrai ne del balzamo sukuosena nesilaiko, doh.gif kiek kartu naudojau ir balzama ir kaukes pries darant sukuosena bet visada gerai laikosi nuo meistres daug priklAUSO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastaishia @ 2009 09 14, 20:36)
nesamone kokia tikrai ne del balzamo sukuosena nesilaiko, doh.gif  kiek kartu naudojau ir balzama ir kaukes pries darant sukuosena bet visada gerai laikosi nuo meistres daug priklAUSO 4u.gif

g.gif bet ir vienai mano padruzkei taip buvo, kad padare garbanas ir kol grizo namo jos istyso doh.gif Naudojo balzama...
Atsakyti
Teoriškai, gal ir tiesa g.gif Juk balzamas minkština plauką, galbūt net aplibdo plauko kutikules savo sudedamosiomis dalelytėmis ir jos ne visada krupsčiai nuplaunamos nuo plaukučių, taigi ant plauko lieka balzamo likučiai, kurie minkštinančiai veikia plauką, apsunkina jį, o tuo pačiu šiek tiek tempia į apačią, dėl to gali prasčiau laikytis garbanos.
Bet praktiškai man dar neteko su tuo susidurti g.gif Niekada negali žinoti ax.gif
Aišku, geros fiksavimo priemonės, sukimo būdas irgi daug reiškia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 14 rugsėjo 2009 - 19:23
As pries darant sukuosenas, visada ispeju, balzamas tik ant galiuku, nes kitaip galima nesusitvarkyti su plaukais. Tesiog slista spilkos!
Atsakyti
Mano sukuosena

http://public.fotki....iaska/vestuves/
Atsakyti
QUOTE(Buniaska @ 2009 09 17, 12:27)

Matosi, kad įdomus pynimas padarytas, tik norėtųsi pamatyti tą grožį iš arčiau bigsmile.gif
Suknytė iš madų topų (turiu omenyje, kad kaspinai tokie dabar labai madingi) thumbup.gif
Atsakyti

Faina viskas, ir tu labai dailiai atrodei smile.gif Tik uz ka vyrui per trumpos kelnes...? Plikos kojos sviecia, kai sedi biggrin.gif Nepyk, as tiesiog negaliu nepastebeti, man i akis krenta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 09 17, 12:54)
Faina viskas, ir tu labai dailiai atrodei  smile.gif  Tik uz ka vyrui per trumpos kelnes...? Plikos kojos sviecia, kai sedi  biggrin.gif Nepyk, as tiesiog negaliu nepastebeti, man i akis krenta  tongue.gif

Idomu, kaip tavo vyras atrodo! Ar švarkas gerai išplautas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Man Jusu sukuosena labai, labai grazi. Labai idomi ir tvarkinga! Grazus veidukas ir makiazas, zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti