Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 09 10, 15:16)
Man tie bumbuliukai nesiziuri kazkaip... Ne mano skonio gal  g.gif

ir as ju nenorejau visai, bet po nuometu akcentas buvo, tai graziai ziurejosi, bet jei buciau be nuometo buvusi, tai tikrai nebuciau leidusi ju man isegti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 09 10, 15:53)
ir as ju nenorejau visai, bet po nuometu akcentas buvo, tai graziai ziurejosi, bet jei buciau be nuometo buvusi, tai tikrai nebuciau leidusi ju man isegti  ax.gif

Ai, jei po nuometu, tai kitoks vaizdas turejo but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 09 10, 16:15)

po nuometu akcentukas tik vos vos buvo, nes nuometo du sluoksniai, nuotraukose tai net nesimato ju beveik
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2009 09 09, 22:45)
Man sitos geles irgi labai grazios!

QUOTE(Nastulia @ 2009 09 09, 22:55)
puikiai atrodei 4u.gif ir net auskariukai,ziauriai grazus wub.gif

cia biski ne i tema,kur galima butu isigyti kempiniu kuodams daryti g.gif dievinu tokiu sulaizytus kuodus tongue.gif juolab vel grizta i mada thumbup.gif

QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 09, 23:07)
Mimoza, atrodėte labai graži. wub.gif Bent jau šukuosena. Tokios šukuosenos man labai gražios  wub.gif

QUOTE(/ Lisa / @ 2009 09 10, 00:15)
wub.gif Man irgi labai grazi sukuosena. thumbup.gif  Pats tas ir nepermazai ir neperdaug.. wub.gif

Aciu mergaites group.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 09 10, 16:15)

Nepykite, bet man tie segtukai visa vaizda gadina, bet jeigu sukuosena buvo po nuometu, tai gal gerai!
Atsakyti
QUOTE(Nikol @ 2009 09 10, 14:42)
Benice turbut medu kopineja  lotuliukas.gif  O sukuosena jos jau buvo, jei neklystu rugpjucio 7 ideta (kokiam 12psl sios temos)

Nekopinėju, jau seniai grįžome blush2.gif O šukuoseną rodžiau, kas nematė, tikrai pražiopsojo, nes ją aptarinėjome tikrai ne per 1-ą puslapį čia blush2.gif
Tuoj įdėsiu makiažą į makiažų temutę, nes kažkas domėjosi ax.gif

QUOTE(dzemute @ 2009 09 10, 14:52)
o cia mano sukuosena buvo

Pabandykite sumažinti foto, nes suknu kažką spręsti. Kuo toliau, vis labiau įsitikinu, kad bet kokia šukuosena blogai nufotografuota gali atrodyti nelabai...
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 09 11, 14:57)
Pabandykite sumažinti foto, nes suknu kažką spręsti. Kuo toliau, vis labiau įsitikinu, kad bet kokia šukuosena blogai nufotografuota gali atrodyti nelabai...

drinks_cheers.gif Manau tikrai foto viska gadina..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 11 rugsėjo 2009 - 23:24
QUOTE(Benice @ 2009 09 11, 13:57)
Nekopinėju, jau seniai grįžome  blush2.gif O šukuoseną rodžiau, kas nematė, tikrai pražiopsojo, nes ją aptarinėjome tikrai ne per 1-ą puslapį čia  blush2.gif
Tuoj įdėsiu makiažą į makiažų temutę, nes kažkas domėjosi  ax.gif

dabar geriau?
Papildyta:
beja, geresnes foto neturiu, nes niekas mano sukuosenos nefotkino, tai cia is dideles nuotraukos iskirpau , bet realybej ji tikrai geriau atrode
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 09 12, 11:44)
dabar geriau?
Papildyta:
beja, geresnes foto neturiu, nes niekas mano sukuosenos nefotkino, tai cia is dideles nuotraukos iskirpau , bet realybej ji tikrai geriau atrode

Dabar geriau ax.gif
Pažiūrėjau filmuką Jūsų parašiuke blush2.gif Ten šukuosena geriau matosi ir man tikrai patinka. Taip, galbūt nedėčiau tiek tų perliukų, bet jeigu buvo po nuometu, tai tikrai turėjo nesimatyti.
Labai įdomus kuoduko pynimas, seniai jau tokio nemačiau pas nuotakas, gal tuoj grįš mada... g.gif Na, manau, kad tą dieną tikrai galėjote jaustis išskirtinė dėl tokio kuoduko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 09 12, 14:02)
Dabar geriau  ax.gif
Pažiūrėjau filmuką Jūsų parašiuke  blush2.gif  Ten šukuosena geriau matosi ir man tikrai patinka. Taip, galbūt nedėčiau tiek tų perliukų, bet jeigu buvo po nuometu, tai tikrai turėjo nesimatyti.
Labai įdomus kuoduko pynimas, seniai jau tokio nemačiau pas nuotakas, gal tuoj grįš mada...  g.gif Na, manau, kad tą dieną tikrai galėjote jaustis išskirtinė dėl tokio kuoduko  mirksiukas.gif

na as kuoduka toki pati rinkausi, nes mano plaukai labai iskarpyti ir siaip megstu tokius netvarkingus visokius kuodukus.Siaip jei matet filmuka tai ir pastebejot, kad po veliumu tikrai nesimate labai situ smeigtuku.
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 09 12, 18:37)
na as kuoduka toki pati rinkausi, nes mano plaukai labai iskarpyti ir siaip megstu tokius netvarkingus visokius kuodukus.Siaip jei matet filmuka tai ir pastebejot, kad po veliumu tikrai nesimate labai situ smeigtuku.

man viskas laaabai grazu wub.gif tu taip nesiteisink,svarbu tau patiko mirksiukas.gif
mano pacios buvo panasus kuodelis,tokio stiliaus ir tu perliuku buvo,bet tik keli,gal 5 g.gif ir viskas labai graziai ziurejosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiccita_ @ 2009 08 19, 14:25)

o man ji "barbiska" ax.gif Paksaites stiliaus blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 08, 08:41)
Mano kukli, bet man labai grazi blush2.gif
user posted image

buvau tikra, kad busiu palaidais.. ir jokiu kuodu - 100proc sakydavau..
bet tavo sukuosena vercia mane lauzyti sau duota zodi tongue.gif
Atsakyti