Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

QUOTE(Irinka1983 @ 2009 09 10, 06:22)
Merginos,, o jus nezinote, kur Vilniuje galima nusipirkti spilku ir nevidimku (segtukai tokie) sukuosenai? Kirpeja pasake, kad isigiciau, reikes sukuosenai.

droge mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet kurioje parduotuvėje. mirksiukas.gif Maxima, Rimi, Iki, Drogas, Eurokos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 10, 07:43)
Bet kurioje parduotuvėje.  mirksiukas.gif Maxima, Rimi, Iki, Drogas, Eurokos  mirksiukas.gif

Cindy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pobeda @ 2009 09 09, 23:58)
po truputi ir as imu zvalgytis sukuosenu TAI dienai smile.gif
nevisai man patinka tvarkingos sukuosenos, todel turiu kelias sukuosenas - favorites, pasidalinsiu su jumis  mirksiukas.gif

Pirmoji laaabai tiktu prie romenisko stiliaus sukneles
user posted image
o sita man siaip grazi, tik vietoj tiaros deciausi grazia atlasine juostele smile.gif
user posted image
na ir dar viena  blush2.gif  man patinka tiesiog suimti plaukai i arklio uodega, tad manau, kad cia graziai atrodo, tik priekis smile.gif
user posted image

stai tokie mano pasirinkaimai  ax.gif

Gražios ir tokios šukuosenos, kiekvienai pagal skonį; man asmeniškai nepatinka labiausiai tokios, kur būna gausūs priraitymai ant galvos...
Papildyta:
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 09 10, 06:22)
Merginos,, o jus nezinote, kur Vilniuje galima nusipirkti spilku ir nevidimku (segtukai tokie) sukuosenai? Kirpeja pasake, kad isigiciau, reikes sukuosenai.

Mano kirpėja tai man sakė nepirkti jokių "špilkų" ir pan.: pati viską turėjo
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 08, 07:41)
Mano kukli, bet man labai grazi blush2.gif
user posted image

labai grazi sukuosena. Ir bene pirma sukuosena, kurioje man graziai ziurisi gyvos geles thumbup.gif
Atsakyti
O kur dingo Benice su savo vestuvinesukuosena? zadejo parodyt 4u.gif Ar as kazka praziopsojau? blush2.gif
Atsakyti
ar apskritai yra tema, plauku meistriu kontaktai.?kazkaip nerandu :[
Atsakyti
galiu drasiai parekomenduot savo kirpeja, dariusia sukuosena vestuvems smile.gif kaip drauge ir sake: is triju plauku padare 10 biggrin.gif o jei rimtai, tai jautesi profesionalus poziuris, kaip cia daug kam aktualu - turi ir savo visas spilkas ir t.t. ir be bandomosios sukuosenos vestuviu diena jauciausi patikimose rankose ir ne kiek nesijaudinau smile.gif jei kam reikia kontaktu, rasykit i az.
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2009 09 10, 13:29)
galiu drasiai parekomenduot savo kirpeja, dariusia sukuosena vestuvems smile.gif kaip drauge ir sake: is triju plauku padare 10 biggrin.gif o jei rimtai, tai jautesi profesionalus poziuris, kaip cia daug kam aktualu - turi ir savo visas spilkas ir t.t. ir be bandomosios sukuosenos vestuviu diena jauciausi patikimose rankose ir ne kiek nesijaudinau smile.gif jei kam reikia kontaktu, rasykit i az.

Pala, galvoju dabar - tu ten pat dareisi, kur ir as, ar ne...? Nes makiaza tai tikrai ten pat biggrin.gif Beje, idomu pamatyt butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2009 09 10, 11:41)
O kur dingo Benice su savo vestuvinesukuosena? zadejo parodyt 4u.gif  Ar as kazka praziopsojau? blush2.gif

Benice turbut medu kopineja lotuliukas.gif O sukuosena jos jau buvo, jei neklystu rugpjucio 7 ideta (kokiam 12psl sios temos)
Papildyta:
[quote=pobeda,2009 09 09, 23:58]
po truputi ir as imu zvalgytis sukuosenu TAI dienai smile.gif
nevisai man patinka tvarkingos sukuosenos, todel turiu kelias sukuosenas - favorites, pasidalinsiu su jumis mirksiukas.gif

Pirmoji laaabai tiktu prie romenisko stiliaus sukneles
user posted image

Man si grazi, tuoj ziu ir persigalvosiu del palaidu plauku smile.gif
Atsakyti
o cia mano sukuosena buvo
Atsakyti
Man tie bumbuliukai nesiziuri kazkaip... Ne mano skonio gal g.gif
Atsakyti