Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

gal galetumete patarti gera meistre spalio 10 d. vilniuje., nelabai moku naudotis forumu, lauksiu pasiulymu i privata. aciu
Atsakyti
[quote=mimoza:),2009 09 08, 08:41]
Mano kukli, bet man labai grazi blush2.gif

thumbup.gif Super mimoza labai labai graziai atrodei smile.gif As irgi segsiu gyva orchideja i plaukus, tik mano bus geltona ir tikra orchideja, ne falenopsiu gimines smile.gif jau susitariau su floriste siandien bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=jalina,2009 09 09, 22:15]
[quote=mimoza:),2009 09 08, 08:41]
thumbup.gif Super mimoza labai labai graziai atrodei smile.gif As irgi segsiu gyva orchideja i plaukus, tik mano bus geltona ir tikra orchideja, ne falenopsiu gimines smile.gif jau susitariau su floriste siandien bigsmile.gif

[/quote]
drinks_cheers.gif man labai grazu geles plaukuose wub.gif as irgi norejau ta tikraja orchideja segti, bet pas mane plauku mazoka, tai butu sudetinga prisegti.
Lauksim pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 09 rugsėjo 2009 - 20:22
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 09, 21:21)
drinks_cheers.gif man labai grazu geles plaukuose wub.gif  as irgi norejau ta tikraja orchideja segti, bet pas mane plauku mazoka, tai butu sudetinga prisegti.
Lauksim pasirodant mirksiukas.gif

Butinai bandysiu rodytis, tikiuosi, kad viskas bus ok su ta tikraja, nes pas mane plauku nors ir nestipriu, bet yra nemazai, be to des kempine i sukuosena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 08, 08:41)
user posted image

Man sitos geles irgi labai grazios!
Atsakyti
puikiai atrodei 4u.gif ir net auskariukai,ziauriai grazus wub.gif

cia biski ne i tema,kur galima butu isigyti kempiniu kuodams daryti g.gif dievinu tokiu sulaizytus kuodus tongue.gif juolab vel grizta i mada thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Nastulia @ 2009 09 09, 21:55)

cia biski ne i tema,kur galima butu isigyti kempiniu kuodams daryti g.gif dievinu tokiu sulaizytus kuodus tongue.gif juolab vel grizta i mada thumbup.gif

Centre yra parduotuve, vokeciu g, vadinasi medines sukos ten ir rasite ivairiu kempiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 09 09, 21:55)

Na as pasiklausiau ar reikes paciai kempine nusipirkt, tai man pasake, kad jos grozio salone pacios turi thumbup.gif
Atsakyti
Mimoza, atrodėte labai graži. wub.gif Bent jau šukuosena. Tokios šukuosenos man labai gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 08, 09:41)
user posted image

wub.gif Man irgi labai grazi sukuosena. thumbup.gif Pats tas ir nepermazai ir neperdaug.. wub.gif
Atsakyti
po truputi ir as imu zvalgytis sukuosenu TAI dienai smile.gif
nevisai man patinka tvarkingos sukuosenos, todel turiu kelias sukuosenas - favorites, pasidalinsiu su jumis mirksiukas.gif

Pirmoji laaabai tiktu prie romenisko stiliaus sukneles
user posted image
o sita man siaip grazi, tik vietoj tiaros deciausi grazia atlasine juostele smile.gif
user posted image
na ir dar viena blush2.gif man patinka tiesiog suimti plaukai i arklio uodega, tad manau, kad cia graziai atrodo, tik priekis smile.gif
user posted image

stai tokie mano pasirinkaimai ax.gif
Atsakyti
Merginos,, o jus nezinote, kur Vilniuje galima nusipirkti spilku ir nevidimku (segtukai tokie) sukuosenai? Kirpeja pasake, kad isigiciau, reikes sukuosenai.
Atsakyti