gal galetumete patarti gera meistre spalio 10 d. vilniuje., nelabai moku naudotis forumu, lauksiu pasiulymu i privata. aciu
[quote=mimoza:),2009 09 08, 08:41]
Mano kukli, bet man labai grazi
Super mimoza labai labai graziai atrodei As irgi segsiu gyva orchideja i plaukus, tik mano bus geltona ir tikra orchideja, ne falenopsiu gimines jau susitariau su floriste siandien
Super mimoza labai labai graziai atrodei As irgi segsiu gyva orchideja i plaukus, tik mano bus geltona ir tikra orchideja, ne falenopsiu gimines jau susitariau su floriste siandien
[quote=jalina,2009 09 09, 22:15]
[/quote]
man labai grazu geles plaukuose as irgi norejau ta tikraja orchideja segti, bet pas mane plauku mazoka, tai butu sudetinga prisegti.
Lauksim pasirodant
[/quote]
man labai grazu geles plaukuose as irgi norejau ta tikraja orchideja segti, bet pas mane plauku mazoka, tai butu sudetinga prisegti.
Lauksim pasirodant
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 09, 21:21)
Lauksim pasirodant
Lauksim pasirodant
Butinai bandysiu rodytis, tikiuosi, kad viskas bus ok su ta tikraja, nes pas mane plauku nors ir nestipriu, bet yra nemazai, be to des kempine i sukuosena
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 08, 08:41)
Man sitos geles irgi labai grazios!
puikiai atrodei ir net auskariukai,ziauriai grazus
cia biski ne i tema,kur galima butu isigyti kempiniu kuodams daryti dievinu tokiu sulaizytus kuodus juolab vel grizta i mada
cia biski ne i tema,kur galima butu isigyti kempiniu kuodams daryti dievinu tokiu sulaizytus kuodus juolab vel grizta i mada
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Nastulia @ 2009 09 09, 21:55)
Centre yra parduotuve, vokeciu g, vadinasi medines sukos ten ir rasite ivairiu kempiniu
QUOTE(Nastulia @ 2009 09 09, 21:55)
Na as pasiklausiau ar reikes paciai kempine nusipirkt, tai man pasake, kad jos grozio salone pacios turi
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 08, 09:41)
Man irgi labai grazi sukuosena. Pats tas ir nepermazai ir neperdaug..
po truputi ir as imu zvalgytis sukuosenu TAI dienai
nevisai man patinka tvarkingos sukuosenos, todel turiu kelias sukuosenas - favorites, pasidalinsiu su jumis
Pirmoji laaabai tiktu prie romenisko stiliaus sukneles
o sita man siaip grazi, tik vietoj tiaros deciausi grazia atlasine juostele
na ir dar viena man patinka tiesiog suimti plaukai i arklio uodega, tad manau, kad cia graziai atrodo, tik priekis
stai tokie mano pasirinkaimai
nevisai man patinka tvarkingos sukuosenos, todel turiu kelias sukuosenas - favorites, pasidalinsiu su jumis
Pirmoji laaabai tiktu prie romenisko stiliaus sukneles
o sita man siaip grazi, tik vietoj tiaros deciausi grazia atlasine juostele
na ir dar viena man patinka tiesiog suimti plaukai i arklio uodega, tad manau, kad cia graziai atrodo, tik priekis
stai tokie mano pasirinkaimai
Merginos,, o jus nezinote, kur Vilniuje galima nusipirkti spilku ir nevidimku (segtukai tokie) sukuosenai? Kirpeja pasake, kad isigiciau, reikes sukuosenai.