Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 01, 08:07)

Siaip man irgi ne! Jums paciai bus visko per daug ir nepatogu!
Atsakyti
O amn kartais visai graziai atrodo ax.gif
[attachmentid=183661]

Papildyta:
Arba kad ir cia biggrin.gif
[attachmentid=183662]
Atsakyti
Aš suprata kad klausimas buvau apie visiškai palaidus plaukus o čia antroje foto jau kaip ir šukuosena g.gif nes aš pati planuoju būti su kažkokia panašia šukuosena nes turiu ilgus plaukus ir nelabai norėčiau juos sukt į kuodą smile.gif bet man tai yra didžiulis skirtumas tarp palaidų ir tarp tokių kaip paskutinėje foto plaukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 09 01, 13:30)
Aš suprata kad klausimas buvau apie visiškai palaidus plaukus o čia antroje foto jau kaip ir šukuosena  g.gif  nes aš pati planuoju būti su kažkokia panašia šukuosena nes turiu ilgus plaukus ir nelabai norėčiau juos sukt į kuodą  smile.gif  bet man tai yra didžiulis skirtumas tarp palaidų ir tarp tokių kaip paskutinėje foto plaukų  smile.gif

Galbut as ne taip supratau klausima 4u.gif
Atsakyti
Man ta antra sukuosena labai labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 09 01, 07:13)
Meginos, Jusu nuomone, prie plauku, nesusuktu i sukuosena (tai yra, prie paleistu), nuometas netiks?

Mano nuomone, nuometas tinka tiek prie palaidu plauku, tiek prie sukeltu ar susuktu i sukuosena plauku, nesuprantu, kodel palaidi plaukai galetu trukdyti nuometui. ir cia nesvarbu ar tie plaukai visiskai palaidi, ar priekyje kaip nors susegti (kaip pvz., kitos merginos ikeltuose pavyzdziuose), visai ne per daug cia butu...Jeigu nuometas ir palaidi plaukai tau yra grazu, tai ir pirmyn! As, pvz., per savo vestuves buvau palaidais subanguotais plaukais, susegtais priekyje (nes man taip prie veido labiau tinka nei visai palaidi) ir su nuometu ir niekas nesake, kad man netiktu, priesingai. Man palaidi plaukai ir nuometas asocijuojasi su romantika. Na pvz., Goda Sabutyte per savo vestuves palaidais plaukai ir su nuometu, na argi negrazu?
Atsakyti
QUOTE(kontraversija1 @ 2009 09 01, 14:24)
O amn kartais visai graziai atrodo ax.gif
[attachmentid=183661]

Papildyta:
Arba kad ir cia biggrin.gif
[attachmentid=183662]

O man atrodo, kad jos abi graziau atrodytu be nuometu ax.gif
Atsakyti
Dar neteku, bet eisiu į vestuves, radau keletą žavių variantų (tinka visoms veido formoms 100proc mirksiukas.gif ) Pati, kaip pamergė, išsirinkau šitą
user posted image
Dar keletas:
user posted image

user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Man antra ir paskutine labai idomios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2009 09 01, 15:39)
Man antra ir paskutine labai idomios smile.gif

Kadangi tenka dalyvaut vestuvėse itin dažnai, tai pastebėjau, kad nuotakos ar pamergės kartais pasirenka ne visai joms tinkančias šukuosenas. Ne kiekviena gali džiaugtis širdelės formos veiduku, kai tinka absoliučiai viskas. Pvz, jei veidas putlus ir apvalus, nereiktų kelt į viršų plaukų ir daryt didelį lygų kuškį, nes tikrai, kaip kažkuri sakė, atrodo kaip antra galva. Labiau tiktų kad ir kaip paskutinėj fotkėj, sukelta, bet iš sruogelių ar ne visai tvarkingai. Arba kai visiškai lieknutės miniatiūrinės pasidaro sulaižytą kuoduką, tai nuotakos nebesimato biggrin.gif Na, aš ne kirpėja, čia mano subjektyvūs pastebėjimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramtoske222 @ 2009 08 30, 14:36)
Mano vestuvine sukuosena tai buvo naturali: kirpeja padare garbanas su vidutinio storumo znyplemis (mano plaukai ilgi, iki liemens, tamsiai rudi), priekyje plaukus susege, isege nuometa ir siek tiek gyvu geliu - kelis ornitogalus (tos smulkios, baltos) ir 3 baltas frezijas; beveik visos geles buvo po nuometu, tai kol buvau su nuometu, matesi tik pora smulkiu gelyciu, o visos kitos pasimate tik po to, kai nuometa nusiemiau. Siaip bigudukais sukant plaukai turbut atrodytu dar siek tiek graziau, naturalesnem garbanom, bet man kirpeja patare neuzsisimti su bigudukais, nes mano plaukai ilgi, pakankamai tankus, tai reiketu kokias 5 val. prasedeti, jei noreciau su bigudukais, o dar ir neaisku, ar ant mano galvos sutilptu visi bigudukai. Bet ir su znyplemis tikrai padare naturalias garbanas, dar jos pasitempe siek tiek - gyre ir sveciai, ir tie, kurie mano nuotraukas veliau ziurejo, ir pati buvau labai patenkinta garbanomis:) Ir laikesi garbanos gerai: aisku, siek tiek prasitempe per diena, bet isliko ir iki vakaro, ir kita diena dar siek tiek apsukavus graziai atrode. Jei kam aktualu, dariau sukuosena pas kirpeja Kristina is Junoros grozio salono, Kaune (tiesiog mano nuolatine kirpeja).

As ir savo vestuvine sukuosena darysiu pas sia kirpeja. Gal galetum imesti nuotraukyte kaip atrodei? man labai smalsu nes pati prasysiu kad kazka panasaus padarytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 09 01, 16:53)
Kadangi tenka dalyvaut vestuvėse itin dažnai, tai pastebėjau, kad nuotakos ar pamergės kartais pasirenka ne visai joms tinkančias šukuosenas. Ne kiekviena gali džiaugtis širdelės formos veiduku, kai tinka absoliučiai viskas. Pvz, jei veidas putlus ir apvalus, nereiktų kelt į viršų plaukų ir daryt didelį lygų kuškį, nes tikrai, kaip kažkuri sakė, atrodo kaip antra galva. Labiau tiktų kad ir kaip paskutinėj fotkėj, sukelta, bet iš sruogelių ar ne visai tvarkingai. Arba kai visiškai lieknutės miniatiūrinės pasidaro sulaižytą kuoduką, tai nuotakos nebesimato  biggrin.gif Na, aš ne kirpėja, čia mano subjektyvūs pastebėjimai  biggrin.gif

Pirmiausia tai turi pati nuotaka jausti, kokia forma jai labiau prie sirdies, ar ji nori iskelta, ar sulaizyta, musu darbas tik patobulinti nora.
Atsakyti