Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 19, 23:05)
Cia mano sukuosenyte - dare kirpeja Ausra is Uzupio. Labai puikiai suprato, ko noriu, ir rezultatu likom abi be galo patenkintos  ax.gif  thumbup.gif

O man viskas labai labai wub.gif tiek suknele, tiek sukuosene, tiek makiazas. Tik va puokstele ne mano skonio, nelabai man rozytes, arba bent jau vienspalves butu blush2.gif Bet siaip tai viskas thumbup.gif Saunuole TekilaSunrise mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Culotte @ 2009 08 20, 08:41)
mastau.gif na turbut, gerai kad ir nerizikavai  tongue.gif  o kaip paskui tau ji isardyt sekes? mano garbanos nuo veliumo taip susivele, kad suku ikist negalejau, ir isplovus vos issisukavau doh.gif

As pirstukais svelniai svelniai iskedenau, o siaip ir kita diena liko dar sukelti, tik susegiau paprastai. O tada jau isploviau ir be problemu. Plauku neissipese smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2009 08 20, 09:08)
O man viskas labai labai wub.gif  tiek suknele, tiek sukuosene, tiek makiazas. Tik va puokstele ne mano skonio, nelabai man rozytes, arba bent jau vienspalves butu blush2.gif  Bet siaip tai viskas  thumbup.gif Saunuole TekilaSunrise mirksiukas.gif

Aciu.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 19, 21:05)
Cia mano sukuosenyte - dare kirpeja Ausra is Uzupio. Labai puikiai suprato, ko noriu, ir rezultatu likom abi be galo patenkintos  ax.gif  thumbup.gif

as tavo sukuosena jau apziurejau vestuviu albumuose thumbup.gif labai labai grazi wub.gif elegantiska, paprasta ir labai pavyke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 08 20, 06:53)
Jus turejo informuoti kirpeja, jog sukuoti plauku po sukuosenos negalima  schmoll.gif
Reikia iskart plauti, deti daug balzamo ir sukuoti tokio tipo sukomis, kaip parodau zemiau, kitaip rizikuojate issipesti daaaug plauku, juk dedama tiek priemoniu...  doh.gif

Aciu uz patarima! 4u.gif

Atsakyti
Taip ir padariau cool.gif
Atsakyti
Mano sukuosena buvo tokia

user posted image

Nenorejau jokiu garbanu, segtuku ir panasiu dalyku, cia tik suvelti ir pakelti plaukai, o pakausyje suimta dalis plauku, ir is ju padarytas 'kaspinelis', dabar nerandu nuotrauku, kad butu grynai is nugaros smile.gif po pasiplaukiojimo ir fotosesijos, pries einant i restorana, nusiemiau nuometa ir isisegiau medziagine gele ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktoji Fėja: 20 rugpjūčio 2009 - 14:19
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 08 20, 15:16)
Mano sukuosena buvo tokia

user posted image

Nenorejau jokiu garbanu, segtuku ir panasiu dalyku, cia tik suvelti ir pakelti plaukai, o pakausyje suimta dalis plauku, ir is ju padarytas 'kaspinelis', dabar nerandu nuotrauku, kad butu grynai is nugaros smile.gif po pasiplaukiojimo ir fotosesijos, pries einant i restorana, nusiemiau nuometa ir isisegiau medziagine gele  ax.gif

Man asmeniskai Jus esate labai simpatiska! Grazi sipsena! Bet idomu kiek tokia sukuosena kainuoja!!! Jei na paslaptis g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(sauliki @ 2009 08 19, 15:45)
Mano ilgi plaukai, todel atsidavaiu i kirpejos rankas ir ji man padare tai
http://public.fotki....as/dsc0161.html

Man Jusu sukuosena yra labai idomi ir neeiline drinks_cheers.gif smile.gif ! Matosi kad meistre padirbejo...
Atsakyti

sveika 4u.gif pagaliau pamaciau tave biggrin.gif taip laukiau, gal galima kur daugiau tavo nuotrauku paziureti ax.gif labai graziai atrodei.As irgi sau plaukus velsiu lotuliukas.gif
Atsakyti

wub.gif labai graziai...

Merginos, kur galeciau paziureti pvz. vakariniu sukuosenu? Spali einu i vestuves... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 08 20, 23:46)
sveika 4u.gif pagaliau pamaciau tave biggrin.gif taip laukiau, gal galima kur daugiau tavo nuotrauku paziureti ax.gif labai graziai atrodei.As irgi sau plaukus velsiu lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2009 08 20, 19:28)
Man asmeniskai Jus esate labai simpatiska! Grazi sipsena!  Bet idomu kiek tokia sukuosena kainuoja!!! Jei na paslaptis g.gif  g.gif
Papildyta:

Man Jusu sukuosena yra labai idomi ir neeiline drinks_cheers.gif  smile.gif ! Matosi kad meistre padirbejo...

aciu 4u.gif aisku, ne paslaptis. mokejau 50 litu smile.gif

o va cia gal matosi, kaip atrode is nugaros smile.gif
Atsakyti
Piktoji Feja thumbup.gif wub.gif gerietė mielutė nuotaka ax.gif ir dar vyrioką pamatėm ax.gif ir dar šypsena ax.gif man atrodo dar kai kur turi daugiau pasirodyti ax.gif
Atsakyti