Mano ilgi plaukai, todel atsidavaiu i kirpejos rankas ir ji man padare tai
http://public.fotki....as/dsc0161.html
Cia mano sukuosenyte - dare kirpeja Ausra is Uzupio. Labai puikiai suprato, ko noriu, ir rezultatu likom abi be galo patenkintos
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 19, 19:05)
Cia mano sukuosenyte - dare kirpeja Ausra is Uzupio. Labai puikiai suprato, ko noriu, ir rezultatu likom abi be galo patenkintos
labai grazus kuodukas... elegantiska
QUOTE(Londi @ 2009 08 19, 22:20)
labai grazus kuodukas... elegantiska
Ir esme tame, kad pakausis sukeltas - labai man tinka tokia forma tuomet
Gaila, kad velimas plaukams nieko gero, tai daznai taip nepasidarysi...
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 19, 19:23)
Ir esme tame, kad pakausis sukeltas - labai man tinka tokia forma tuomet
svarbu kad ta diena atlaikytu... atrodo lengva, neperkrauta ir patvari tuo pat metu
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 19, 22:05)
Gražu
QUOTE(sauliki @ 2009 08 19, 12:45)
Mano ilgi plaukai, todel atsidavaiu i kirpejos rankas ir ji man padare tai
Tikrai labai grazu
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 19, 22:05)
Nu man tai cia visiskai paprastas kuodas, kuri darausi daznai pati, tik pakausis paveltas, bet manau kad cia nereikia but meistru kad padarytum tokia sukuosena
QUOTE(Culotte @ 2009 08 20, 07:49)
Nu man tai cia visiskai paprastas kuodas, kuri darausi daznai pati, tik pakausis paveltas, bet manau kad cia nereikia but meistru kad padarytum tokia sukuosena
Tai taip, pacio kuoduko norejau paprasto ir neperkrauto.
O plauku velusi gyvenime nesu, tai jau isivaizduoju, kaip pati sau buciau pasidariusi...
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 20, 08:37)
O plauku velusi gyvenime nesu, tai jau isivaizduoju, kaip pati sau buciau pasidariusi...
aha... aš ir norėčiau mokėti plaukus veltis
labai gražiai atrodei
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 20, 08:37)
Tai taip, pacio kuoduko norejau paprasto ir neperkrauto.
na turbut, gerai kad ir nerizikavai o kaip paskui tau ji isardyt sekes? mano garbanos nuo veliumo taip susivele, kad suku ikist negalejau, ir isplovus vos issisukavau
QUOTE(Culotte @ 2009 08 20, 08:41)
mano garbanos nuo veliumo taip susivele, kad suku ikist negalejau
Jus turejo informuoti kirpeja, jog sukuoti plauku po sukuosenos negalima
Reikia iskart plauti, deti daug balzamo ir sukuoti tokio tipo sukomis, kaip parodau zemiau, kitaip rizikuojate issipesti daaaug plauku, juk dedama tiek priemoniu...