Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

Mano ilgi plaukai, todel atsidavaiu i kirpejos rankas ir ji man padare tai
http://public.fotki....as/dsc0161.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauliki: 19 rugpjūčio 2009 - 14:49
Cia mano sukuosenyte - dare kirpeja Ausra is Uzupio. Labai puikiai suprato, ko noriu, ir rezultatu likom abi be galo patenkintos ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 19 rugpjūčio 2009 - 21:05
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 19, 19:05)
Cia mano sukuosenyte - dare kirpeja Ausra is Uzupio. Labai puikiai suprato, ko noriu, ir rezultatu likom abi be galo patenkintos  ax.gif  thumbup.gif

labai grazus kuodukas... wub.gif elegantiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 08 19, 22:20)
labai grazus kuodukas...  wub.gif  elegantiska  thumbup.gif

Ir esme tame, kad pakausis sukeltas - labai man tinka tokia forma tuomet thumbup.gif
Gaila, kad velimas plaukams nieko gero, tai daznai taip nepasidarysi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 19, 19:23)
Ir esme tame, kad pakausis sukeltas - labai man tinka tokia forma tuomet  thumbup.gif 
Gaila, kad velimas plaukams nieko gero, tai daznai taip nepasidarysi...  ax.gif

svarbu kad ta diena atlaikytu... mirksiukas.gif atrodo lengva, neperkrauta ir patvari tuo pat metu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 19, 22:05)
Cia mano sukuosenyte - dare kirpeja Ausra is Uzupio. Labai puikiai suprato, ko noriu, ir rezultatu likom abi be galo patenkintos  ax.gif  thumbup.gif

Gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliki @ 2009 08 19, 12:45)
Mano ilgi plaukai, todel atsidavaiu i kirpejos rankas ir ji man padare tai
http://public.fotki....as/dsc0161.html

bigsmile.gif Tikrai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 19, 22:05)

Nu man tai cia visiskai paprastas kuodas, kuri darausi daznai pati, tik pakausis paveltas, bet manau kad cia nereikia but meistru kad padarytum tokia sukuosena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Culotte @ 2009 08 20, 07:49)
Nu man tai cia visiskai paprastas kuodas, kuri darausi daznai pati, tik pakausis paveltas, bet manau kad cia nereikia but meistru kad padarytum tokia sukuosena g.gif

Tai taip, pacio kuoduko norejau paprasto ir neperkrauto.
O plauku velusi gyvenime nesu, tai jau isivaizduoju, kaip pati sau buciau pasidariusi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 20, 08:37)
O plauku velusi gyvenime nesu, tai jau isivaizduoju, kaip pati sau buciau pasidariusi...  biggrin.gif

aha... aš ir norėčiau mokėti plaukus veltis biggrin.gif

labai gražiai atrodei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 08 20, 08:37)
Tai taip, pacio kuoduko norejau paprasto ir neperkrauto.
O plauku velusi gyvenime nesu, tai jau isivaizduoju, kaip pati sau buciau pasidariusi...  biggrin.gif

mastau.gif na turbut, gerai kad ir nerizikavai tongue.gif o kaip paskui tau ji isardyt sekes? mano garbanos nuo veliumo taip susivele, kad suku ikist negalejau, ir isplovus vos issisukavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Culotte @ 2009 08 20, 08:41)
mano garbanos nuo veliumo taip susivele, kad suku ikist negalejau

Jus turejo informuoti kirpeja, jog sukuoti plauku po sukuosenos negalima schmoll.gif
Reikia iskart plauti, deti daug balzamo ir sukuoti tokio tipo sukomis, kaip parodau zemiau, kitaip rizikuojate issipesti daaaug plauku, juk dedama tiek priemoniu... doh.gif
Atsakyti