Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 08 07, 16:15)
aš tik nesuprantu, kaip čia taip būna palaidi plaukai ir toks palaidas nuometas, šiek tiek viskas į vieną krūvą susiplaka ir sunku atskirti, kur kas...  g.gif

Tai nepalaidų nuometų nebūna lotuliukas.gif O kad susiplaka ir sunku atskirti - gal ir tiesa, bet be nuometo nenorėjau būti schmoll.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2009 08 07, 16:27)
Viskas ne mano skonio, isskyrus makiaza unsure.gif Tai komentuoti negaliu
Bet Benice makiazas labai grazus ax.gif
Papildyta:
Bet geriau pagalvojus, ka su tiek daug ir ilgu paluku galima padaryt g.gif  plaukai tai labai grazus rolleyes.gif

Irgi tiesa, ne visoms tokios grabanos prie širdies ax.gif Man, tiesą sakant, tokios garbanos jau pabodusios iki gyvo kaulo, nes klientėms nuolatos tenka daryti, bet kai pasibandžiau porą šukuosenų variantų, tai visi skatino būti palaidais blush2.gif , mat mano veidas apvalus doh.gif Na ir pasidaviau blush2.gif Kol kas nesigailiu, gal po poros metų galvosiu - "kodėl gi nepasidariau paprasto ir kuklaus kuoduko.. g.gif " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 08 07, 15:14)
Būtent taip ir norėjau atrodyti, kažkodėl man mielas undinėlės įvaizdis  blush2.gif
Dėkoju  mirksiukas.gif
Tik, būkite geros, nesikreipkite į mane: "Jus", nes jaučiuosi, kaip 40-metė kokia  lotuliukas.gif

pagal etiketa tai mes turime gauti leidima i jus kreiptis ,,tu'' biggrin.gif rolleyes.gif mirksiukas.gif gal imesk makiaza is arciau i makiazo tema? cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na jeigu po teisybei, man garbanos grazu, pati juk tokias turejau pries pora metu(kazkaip tikrai pastebejau paskui ta buma, net mano pacios kirpeja sake, kad daugelis prase pas ja albume pamate, o kaip ir pati Benice sakot, kad klienciu labai daug atsirado su tokiu paciu noru) Tai va, sukuosena man grazi, bet apskritai bendras vaizdas ne mano stiliaus taipogi. Man asmeniskai perdaug barbiska,.
Atsakyti
Benice bendras vaizdas super wub.gif šukuosena, mano akim žiūrint, labai tiko prie suknelės ir romantiško undinėlės įvaizdžio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 08 07, 16:02)
Na, pagaliau galiu parodyti ir savo vestuvinę šukuoseną  blush2.gif
Foto ne geriausios kokybės, bet gal kas matysis  ax.gif
user posted image

wub.gif Grazi blondione bigsmile.gif

Noretusi makiazo foto... ploja.gif
Atsakyti
Kad barbiška, undiniška - sutinku su visom, jau tokia buvau (ir norėjau būti) lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dėl makiažo - niekur muilinėse fotkėse jo nesimato, tai nėr ką dėti verysad.gif
Kai sulauksiu fotografo fotkių - būtinai įdėsiu ir makiažą 4u.gif
Atsakyti
Benice ir plaukučiai ir makiažas thumbup.gif labai graži nuotaka ax.gif
Atsakyti
o man i undine panasi smile.gif nors mano skonis kitoks, bet tau si suknele labai tinka... nesu tokios maciusi...
Atsakyti
tiesa sakant,suknele ir ne visai mano skonio,bet kai pati nuotaka grazi,kai ji spindi dziaugsmu,yra laiminga,spindi kazkoki sarma,tuomet ir tampa grazu viskas biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 08 08, 09:35)
wub.gif Grazi blondione  bigsmile.gif 

Noretusi makiazo foto...  ploja.gif

Labai graziai ir seksualiai atrodote,..
Papildyta:
Idesiu ir as savo pora darbeliu
smile.gif
user posted image
Papildyta:
vienas is klasikiniu variantu
user posted image
Atsakyti
Benice labai gražu bigsmile.gif wub.gif

Norėtųsi pamatyt visą suknelę ax.gif gal parodysit suknelių temoj, nes tikrai išskirtinai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti