Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 12

QUOTE(Kristina.J @ 2009 07 23, 22:50)
Mane labai suzavejo si sukuosena.  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif Tik idomu butu pamatyti kaip atrodo is priekio ir is kito sono.. rolleyes.gif Bet tikrai labai grazi. thumbup.gif  thumbup.gif

Iš kito šono buvo įdėta gėlytė ir atrodė štai taip:
user posted image
Iš priekio parodyti negaliu be klientės leidimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 07 24, 04:43)

Aciu labai. 4u.gif O kaip manote be kirpciuku atrodytu taipat graziai? rolleyes.gif Ir kokio ilgumo plaukai buvo pas sia panele?Klausiu delto,kad mano plaukai labai ilgi,ar nebus tas kuodukas per didelis.. ax.gif
Atsakyti
Benice, labai grazus Jusu darbeliai. Sukuosenos nuostabios ir makiazai grazus.
Butinai kai reikes kreipsiosi.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 07 24, 08:43)

Iš priekio parodyti negaliu be klientės leidimo  4u.gif

dailu thumbup.gif
Atsakyti

Gal kas supranta kokio ilgio plauku reikia tokiai plaukuosenai... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2009 07 24, 17:26)
Aciu labai. 4u.gif  O kaip manote be kirpciuku atrodytu taipat graziai? rolleyes.gif Ir kokio ilgumo plaukai buvo pas sia panele?Klausiu delto,kad mano plaukai labai ilgi,ar nebus tas kuodukas per didelis..  ax.gif

Plaukučiai vos siekė pečius smile.gif Per ilgi, tai ne per trumpi thumbup.gif Visada yra kaip įkomponuoti tuos plaukus ir tikrai neatrodys per daug 4u.gif

QUOTE(swedicka @ 2009 07 25, 00:19)
Benice, labai grazus  Jusu darbeliai. Sukuosenos nuostabios ir makiazai grazus.
Butinai kai reikes kreipsiosi.. 4u.gif

Dėkoju blush2.gif blush2.gif blush2.gif Kreipkitės, visada su mielu noru priimsiu, tik rezervuotis patartina iš anksto, kad gautumėte būtent tą laiką, kurio Jums reikia, o ne tokį, koks lieka laisvas blush2.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2009 07 26, 20:15)
Gal kas supranta kokio  ilgio plauku reikia tokiai plaukuosenai...  ax.gif
user posted image

Manyčiau, kad turėtų būti bent jau iki pečių g.gif , t.y. kad beveik siektų juos. Jeigu pvz. kare kirpimas, tai jau neužtenka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 07 27, 13:00)

Kaip suprantu Benice jau po vestuvių g.gif tai kokią šukuoseną išsirinkai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 07 27, 13:05)
Kaip suprantu Benice jau po vestuvių  g.gif  tai kokią šukuoseną išsirinkai?  bigsmile.gif

Buvau palaidais biggrin.gif Įmesiu foto, kaip tik turėsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 07 27, 13:07)
Buvau palaidais  biggrin.gif Įmesiu foto, kaip tik turėsiu  thumbup.gif

Lauksim lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
mano sukuosena pries beveik lygiai du metus buvo tokia blush2.gif tada buvo grazu man taip, dabar gal kazka daryciau kitaip smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 07 28, 01:54)
mano sukuosena pries beveik lygiai du metus buvo tokia  blush2.gif  tada buvo grazu man taip, dabar gal kazka daryciau kitaip  smile.gif

Man tas ir dabar grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 07 28, 01:54)
mano sukuosena pries beveik lygiai du metus buvo tokia  blush2.gif  tada buvo grazu man taip, dabar gal kazka daryciau kitaip  smile.gif
user posted image

Jūs man labai graži! smile.gif
Atsakyti