Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(Juružė @ 2010 09 14, 22:16)
Kažkas rašė, kad skundų apie novoe zrenije nėra - jau yra .. http://www.skundai.lt/?id=20097

Ar tik ne pati ta skunda parasete? biggrin.gif
Atsakyti
Turbūt nekantriems žmonėms adaptacija po operacijos ilgiausiai trunka ir belieka tik skundus rašyti...Aš vargau pusę metų, bet neturiu niekm pretenzijų...Kiekvienas esam individualus...
Atsakyti
Aha, man tas "skundas" kazkodel irgi laabai jau panasus i konkurentu nauja "taktika" tongue.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Na stai galiu ir as pasidalinti ispudziais ir apie pacia klinika Novoje zrenije, ir apie gydytojus, ir dar apie N dalyku biggrin.gif
Operacija ivyko rugsejo 10 d. Siandien trumpam prie kompo prisedau, tai tuo paciu ir pasidalinsiu info. Man asmeniskai po operacijos apie 3 val. stipriai asaravo akys, net atmerkt ju beveik negalejau, o po 3 val. viska kaip ranka nueme biggrin.gif Ir viskas jokio diskomforto!!!! Visiskai jokio iki siol (tikiuosi jo ir nebebus). Akytes mato kuo puikiausiai (150 %, o daugiau jau nebuna thumbup.gif ) tiek i toli, tiek is arti (tik pirmas 2 dienas kai pavargdavo akys, atsirasdavo rukas, bet nedaug). Jokio akiu issausejimo, nezejimo, perstejimo ir pan. nebuvo ir nera, i sviesa irgi jautriai nereaguoja, t.y. galiu buti ir be saules akiniu. Vienintelis dalykas, kuris kol kas neisnyko tai nakti zibintai atrodo kaip fejerverkai, sviesa tokia isskaidyta, ir dar pastebejau kad akytes greiciau pavargsta, bet ko noret kai dar net savaites nepraejo po operacijos biggrin.gif Ir gydytojas pasake, kad viskas laikui begant susitvarkys (tuo net neabejoju!!!!)
Is tikruju labai labai dziaugiuosi, kad galiu matyt savo akimis wub.gif Aciu gydytojui Andrei Radzko 4u.gif 4u.gif 4u.gif

P.S. Tikrai nesu sios klinikos darbuotoja, konkurente ar dar kazkas, esu tiesiog paciente. Ir nematau nieko blogo tame, kad klinika taiko ta vieninteli metoda, kuri ivalde ir istobulino iki smulkmenu. O patenkintu pacientu vistiek yra daugiau, negu nepatenkintu, kaip ir kiekvienoje srityje. Linkiu jiems sekmes darbe drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2010 09 15, 11:14)
Sveiki 4u.gif
Na stai galiu ir as pasidalinti ispudziais ir apie pacia klinika Novoje zrenije, ir apie gydytojus, ir dar apie N dalyku biggrin.gif
Operacija ivyko rugsejo 10 d. Siandien trumpam prie kompo prisedau, tai tuo paciu ir pasidalinsiu info. Man asmeniskai po operacijos apie 3 val. stipriai asaravo akys, net atmerkt ju beveik negalejau, o po 3 val. viska kaip ranka nueme biggrin.gif  Ir viskas jokio diskomforto!!!! Visiskai jokio iki siol (tikiuosi jo ir nebebus). Akytes mato kuo puikiausiai (150 %, o daugiau jau nebuna thumbup.gif ) tiek i toli, tiek is arti (tik pirmas 2 dienas kai pavargdavo akys, atsirasdavo rukas, bet nedaug). Jokio akiu issausejimo, nezejimo, perstejimo ir pan. nebuvo ir nera, i sviesa irgi jautriai nereaguoja, t.y. galiu buti ir be saules akiniu. Vienintelis dalykas, kuris kol kas neisnyko tai nakti zibintai atrodo kaip fejerverkai, sviesa tokia isskaidyta, ir dar pastebejau kad akytes greiciau pavargsta, bet ko noret kai dar net savaites nepraejo po operacijos biggrin.gif Ir gydytojas pasake, kad viskas laikui begant susitvarkys (tuo net neabejoju!!!!)
Is tikruju labai labai dziaugiuosi, kad galiu matyt savo akimis wub.gif  Aciu gydytojui Andrei Radzko 4u.gif  4u.gif  4u.gif

P.S. Tikrai nesu sios klinikos darbuotoja, konkurente ar dar kazkas, esu tiesiog paciente. Ir nematau nieko blogo tame, kad klinika taiko ta vieninteli metoda, kuri ivalde ir istobulino iki smulkmenu. O patenkintu pacientu vistiek yra daugiau, negu nepatenkintu, kaip ir kiekvienoje srityje. Linkiu jiems sekmes darbe drinks_cheers.gif

Džiaugiuosi kartu su jumis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 09 15, 04:08)
Džiaugiuosi kartu su jumis  thumbup.gif

Aciu Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai tai esu nekokios nuomonės apie tą kliniką... Pažįstu akių gydytoją, kuri ten dirbo ir išėjo, nes jai pasirodė neetiški kai kurie valdžios veiksmai pacientų atžvilgiu...
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2010 09 15, 04:50)
Aš asmeniškai tai esu nekokios nuomonės apie tą kliniką... Pažįstu akių gydytoją, kuri ten dirbo ir išėjo, nes jai pasirodė neetiški kai kurie valdžios veiksmai pacientų atžvilgiu...

Nemanau, kad etiska spresti apie visa klinika isgirdus vienos nepatenkintos darbuotojos nuomone. Mane mano darbe irgi daug kas netenkina biggrin.gif, bet bendras darbovietes vaizdas tikrai geras. Kiekviename kolektyve yra kas nors nepatenkintas, ir kai iseina pradeda visus is eiles smeizti g.gif Neisizeiskit cia tik mano nuomone.
Mano atveju viskas buvo gerai, ir personalas nuostabus, demesingas, ir gydytojas pats labai geras. Viska isaiskina ir apie pacia operacija, ir apie pasekmes, apie salutinius poveikius, zodziu apie viska. Ten niekas nieko nevercia operuotis, pats gydytojas pasake, jeigu abejoji geriau nedaryk. Bijojau-abejojau, bet vistiek dariau biggrin.gif Ir prieinama kaina tikrai buvo ne paskutinis argumentas. Tikrai nepamaciau ten nieko neetisko. O i povandenines sroves, kaip ir kiekvienoje istaigoje vargu ar mums reikia gilintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2010 09 15, 14:38)
Nemanau, kad etiska spresti apie visa klinika isgirdus vienos nepatenkintos darbuotojos nuomone. Mane mano darbe irgi daug kas netenkina biggrin.gif, bet bendras darbovietes vaizdas tikrai geras. Kiekviename kolektyve yra kas nors nepatenkintas, ir kai iseina pradeda visus is eiles smeizti g.gif  Neisizeiskit cia tik mano nuomone.
Mano atveju viskas buvo gerai, ir personalas nuostabus, demesingas, ir gydytojas pats labai geras. Viska isaiskina ir apie pacia operacija, ir apie pasekmes, apie salutinius poveikius, zodziu apie viska. Ten niekas nieko nevercia operuotis, pats gydytojas pasake, jeigu abejoji geriau nedaryk. Bijojau-abejojau, bet vistiek dariau biggrin.gif Ir prieinama kaina tikrai buvo ne paskutinis argumentas. Tikrai nepamaciau ten nieko neetisko. O i povandenines sroves, kaip ir kiekvienoje istaigoje vargu ar mums reikia gilintis mirksiukas.gif

Neįsižeidžiau biggrin.gif Žinoma,kad visko būna,tiesiog tai susiję su profesine etika, negaliu visko čia parašyti... Dėl gydytojų kompetencijos aš neturiu jokių priekaištų. Aš asmeniškai pati buavau nusprendusi darytis šią operaciją (dar tik rinkausi tarp klinikų), bet po artimų gydytojų konsultacijų atsisakiau šios minties iš viso ax.gif
Jeigu Jūs pasirinkot, tai, aišku, jau žinojot visus privalumus ir trūkumus ir puiku, kad viskas gerai pavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2010 09 15, 12:14)
Sveiki 4u.gif
Operacija ivyko rugsejo 10 d. Siandien trumpam prie kompo prisedau, tai tuo paciu ir pasidalinsiu info. Man asmeniskai po operacijos apie 3 val. stipriai asaravo akys, net atmerkt ju beveik negalejau, o po 3 val. viska kaip ranka nueme biggrin.gif  Ir viskas jokio diskomforto!!!! Visiskai jokio iki siol (tikiuosi jo ir nebebus). Akytes mato kuo puikiausiai (150 %, o daugiau jau nebuna thumbup.gif ) tiek i toli, tiek is arti (tik pirmas 2 dienas kai pavargdavo akys, atsirasdavo rukas, bet nedaug). Jokio akiu issausejimo, nezejimo, perstejimo ir pan. nebuvo ir nera, i sviesa irgi jautriai nereaguoja, t.y. galiu buti ir be saules akiniu. Vienintelis dalykas, kuris kol kas neisnyko tai nakti zibintai atrodo kaip fejerverkai, sviesa tokia isskaidyta, ir dar pastebejau kad akytes greiciau pavargsta, bet ko noret kai dar net savaites nepraejo po operacijos biggrin.gif Ir gydytojas pasake, kad viskas laikui begant susitvarkys (tuo net neabejoju!!!!)
Is tikruju labai labai dziaugiuosi, kad galiu matyt savo akimis wub.gif  Aciu gydytojui Andrei Radzko 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dziaugiuosi uz jus, julija4ever 4u.gif As irgi esu uzsirasius NZ konsultacijai ir galbut operacijai spalio 14, 15 dienomis. Ir laukiu, ir bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2010 09 15, 05:58)

bet po artimų gydytojų konsultacijų atsisakiau šios minties  iš viso ax.gif

O as atvirksciai sios minties negalejau atsikratyti 5 metus. Sapnuose maciau, kad darys man operacija. Ir kai pries 5 metus pora bendrakursiu padare ta operacija, baltai pavydejau, nes man kaina buvo tikrai neikandoma. Tiesa viena is ju dare ne LT, o Ukrainoje Kijeve, nes ten pigiau buvo, liko labai patenkinta. Akiniu nesioti negaliu, tiesiog jie man ziauriai nepatinka, o lesiai jau tiek nusibodo ir tiek diskomforto sukeldavo, kad ilgai nesvarsciau ir pasirinkau operacija.
Papildyta:
QUOTE(k_linele @ 2010 09 15, 06:03)
Dziaugiuosi uz jus, julija4ever 4u.gif  As irgi esu uzsirasius NZ konsultacijai ir galbut operacijai spalio 14, 15 dienomis. Ir laukiu, ir bijau  blush2.gif

Aciu 4u.gif Ir as labai bijojau. Bet jeigu pasirysit operacijai, tai linkiu Jums sekmes ir greito "atsistatymo" 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

Butigeide - ne argumentu pritrukau, o laiko. Atostogavau su seima uzsienyje (nors ir nesu turtingo verslininko zmona, kartais tai sau galiu leisti ax.gif ). Straipsnis puikus. Geras PR-as. Sveikinimai Liremai 4u.gif

Del skundo. Skundas ne klinika, o metodika ir individualia, nors ir daznai pasitaikancia organizmo reakcija. Puikiai atsake Vaižgantė smartass.gif

O del gydytojos - labai gaila, kad ji skleidzia tokia informacija. Neetiska. Nevisai teisingai nusviecia situacija. Bet siuo atveju is pagarbos tai gydytojai nuo komentaru susilaikysiu 4u.gif

Visoms, pasitaisiusioms regejima, kad ir kur tai buvo atlikta, nuosirdziausi sveikinimai. Sekmes, mergaites (ir vaikinai, if any wink.gif ) 4u.gif
Atsakyti