Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

Tai ka Mari, baiges argumentai? smile.gif Man ne Novoje Zrenije kliuva, o metodas, kuriuo jie operuoja. Operacija verta darytis, bet saugesniu metodu, po kurio nebuna atspindziu, nesidvejina ir ragena nera susilpninama!

Atsakyti
Kokiu metodu?Kuris taikomas Jusu klinikoje ir kainuoja kokius 5000 lt? g.gif
Atsakyti
noriu ir as pasisakyti, tikiuosi nebusiu uzpulta biggrin.gif 4u.gif nesu nei vienos klinikos atstove ir nei vienos negirsiu ir nepeiksiu smile.gif
akiu korekcija esu pasidarius jau metus, pries tai laaabai daug domejausi, klausinejausi taip pat ir pas forumietes kurios jau pasidare, is kuriu gavau daug patarimu, tai vat reziume tokia, del tam tikru priezasciu dariausi klinikoj, neminesiu kurioj, bet apie kuria buvo nemazai neigiamu atsiliepimu, na bet ka ir pati prispjaudziau i sulini is kurio paciai poto teko atsigerti biggrin.gif po metu rezultatas toks: vis dar labai sauseja akys ( zodziu Labai nei kiek neperdedu), vienoje akyje tas sausejimas yra zymiai didesnis, toje pacioje akyje man atsirado drumstis, na bet cia kaip sake gydytoja ne del korekcijos, taip pat toje akyje pjuvio vietoje atsirado randelis del ko man toje akyje ir jauciasi didziulis diskomfortas ne tiek sausejimas kiek ziauriai nemalonus spaudimas, jis mazeja bet nedingsta ir vis dar yra nors praejo metai, akys iki siol beproto bijo saules sviesos, vasara net kai apsiniauke deduosi nuo saules akinius, del ko sulaukiu is aplinkiniu pasaipu, na bet nelabai kreipiu demesi, kitaip negaliu biggrin.gif nakti vis dar matau atspindzius, bet nedidelius vairuot imanoma, neskaitant kad labai suprasteja matymas, ta pati komplikuota desine akis silpniau mato, tas irgi daznai pasijaucia, na bet pripratau, pliusai tokie, kad nereikia nesioti akiniu biggrin.gif regejimas dar nenukrito DAR biggrin.gif laukiu kas toliau bus biggrin.gif tik atsiradus siems reiskiniams ir labiau pasidomejus issiaiskinau, kad vis del to man butu buve geriau darytis LASEK metoda, bet pabuvau baile ir pasirinkau LASIK, nors mane intensyviai ikalbinejo rinktis LASEK, kadangi pries korekcija skundziausi akiu sausumu, na ka turim ka turim, aisku labai dziaugiausi, kad po korekcijos iskart pati parvairavau, visiskai jokio diskomforto ar skausmo nebuvo, bet veliau supratau klydus, tokie mano ispudziai, zinoma, galima kaltinti ir daktare atlikusia sia korekcija, ne metoda, bet nieko cia nepadarysi ir nieko kaltinti negaliu vat, ka guodziu save kad nereikia akiniu o suo ir kariamas pripranta biggrin.gif
Atsakyti
Pazistu bent 4 zmones, kuriems operacija buvo atliekama LASIK metodu, jokiu neigiamu atsiliepimu, jokiu nemaloniu pojuciu, viskas labai greitai praejo. Vienai draugei dar vakar paskambinau, tai sako net neabejok ir darykis biggrin.gif Ji operavosi pries 5 metus.
Na ka as zinau, laukiu sio penktadienio, tada jau ir pati galeciau pasidalint ispudziais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2010 09 08, 10:17)
Pazistu bent 4 zmones, kuriems operacija buvo atliekama LASIK metodu, jokiu neigiamu atsiliepimu, jokiu nemaloniu pojuciu, viskas labai greitai praejo. Vienai draugei dar vakar paskambinau, tai sako net neabejok ir darykis biggrin.gif Ji operavosi pries 5 metus.
Na ka as zinau, laukiu sio penktadienio, tada jau ir pati galeciau pasidalint ispudziais 4u.gif

as irgi turiu nemazai pazistamu kuriems LASIK puikiai pasiseke, bet buna atveju tokie kaip mano, kai geresnis variantas LASEK, bent jau tada kai kankina sausos akys pries korekcija, tuomet po LASEK maziau sansu kad tas sausumas toks baisus isliks, na bent jau man taip buvo aiskinta, bet as nenorejau to girdeti nes bijojau sunkiu pirmu dienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaa @ 2010 09 08, 01:43)
as irgi turiu nemazai pazistamu kuriems LASIK puikiai pasiseke, bet buna atveju tokie kaip mano, kai geresnis variantas LASEK, bent jau tada kai kankina sausos akys pries korekcija, tuomet po LASEK maziau sansu kad tas sausumas toks baisus isliks, na bent jau man taip buvo aiskinta, bet as nenorejau to girdeti nes bijojau sunkiu pirmu dienu  4u.gif

Na, bent jau jeigu as gerai supratau, tai po bet kurio metodo taikymo, tos pirmos dienos vis tiek buna sunkios, ir akys asaroja, ir buna kaip smelio priberta i akis ir pan. Tiesiog apie LASEK metoda kazkaip labai mazai kalbama, ir apskritai is mano pazistamu niekam jo net nesiule. Ir tikrai visi liko patenkinti.
Tik idomu kodel Jums gydytojai nieko nedare, kad palengvinti gyvenima, kad sausumas dingtu g.gif Kaip bebutu, linkiu Jums kuo greiciau pasveikti ir asikratyti visu nemaloniu pojuciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2010 09 08, 10:59)
Na, bent jau jeigu as gerai supratau, tai po bet kurio metodo taikymo, tos pirmos dienos vis tiek buna sunkios, ir akys asaroja, ir buna kaip smelio priberta i akis ir pan. Tiesiog apie LASEK metoda kazkaip labai mazai kalbama, ir apskritai is mano pazistamu niekam jo net nesiule. Ir tikrai visi liko patenkinti.
Tik idomu kodel Jums gydytojai nieko nedare, kad palengvinti gyvenima, kad sausumas dingtu g.gif  Kaip bebutu, linkiu Jums kuo greiciau  pasveikti ir asikratyti visu nemaloniu pojuciu 4u.gif

man asmeniskai per pirmas dienas visiskai nieko nebuvo jokio diskomforto isskyrus sausuma smile.gif operavusi gydytoja kad palengvetu buvo uzkimsus asaru latakus, bet tas naudos nedave, tuomet pasiule lasintis lasiukus ir viskas, beto kai prasydavau paaiskinti kodel tik ta viena akis kazkokia keista, tik guzciodavo peciais, kad nezino, o kai nuejau pas kita gydytoja ta iskart pasake, kad susidare randelis toj vietoj kur pjove ir to pasekoje tas diskomfortas ir yra unsure.gif aciu uz gerus linkejimus 4u.gif
Atsakyti
as pradejau vairuti po savaite, nes iki tol akys jautriai reagavo i sviesa. dabar viskas gerai. prei kompiuterio po dvieju savaiciu
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2010 09 08, 02:30)
as pradejau vairuti po savaite, nes iki tol akys jautriai reagavo i sviesa. dabar viskas gerai. prei kompiuterio po dvieju savaiciu

Aciu uz naudinga informacija 4u.gif Man po operacijos po 9 dienu jau i darba, nes baigsis atostogos. Darbas prie kompo, tikiuosi viskas bus gerai, bandysiu po truputi isivaziuot, su pertraukom ir pan. Vat idomu, o su akiniais nuo saules gal lengviau vairuot, nes turi gi jie kazkaip apsaugot?
Atsakyti
pries puse metu pasidariau operacija. lasek. blogi prisiminimai kyla tik apie pirmas 2 paras. nepraejus nei savaitei vairavau, sedejau prie kompiuterio, nes buvo sesija ir atlikinejau kitus darbus. akiu sausumo nebuvo ir nera iki siol. jei yra galimybe rinktis tarp lasik ir lasek, siulau lasek. lai lieka akies vidus neliestas, o pragena neprapjauta.
Atsakyti

mari - ačiū sakau už kolegę Daivą, buvo šiandien pas jus konsultacijoj. Grįžo apšalusi:
"Genut, tavo daktarai - super! Pratūsė gal 2 val., bet ištyrinėjo kapitaliai, prakonsultavo iki smulkmenėlių, pritaikė naujus akinius (net išbandymui kieme lydėjo, kad neužsimuščiau... :-)"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakyte: 09 rugsėjo 2010 - 15:48
Kažkas rašė, kad skundų apie novoe zrenije nėra - jau yra .. http://www.skundai.lt/?id=20097
Atsakyti