Mamute1988
triušiena su baltuoju vynu,
1kg triušienos,250ml.baltojo vyno,
5-6česnako skiltelės,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
Šaukštas miltų,petražolių,bazilikų,lauro lapelių juodųjų pipiro grūdelų,druskos,

Garnyrui:stiklinė ryžių,pora šaukštų sviesto,maltų šviežių juodųjų pipirų,druskos.
Mėsą supjaustykite gabalukais ir gerai ištrinkite bazilikų ir česnako mišiniu,truputį pamarinuokite.Tada iki gelsvumo apkepkite karštame aliejuje
Paskui mėsą krėskite į puodą,barstykitre kapotomis petražolemis,pipirais,meskite laurų lapelių,pilkite vyną ir45-50min.troškinkite ant silpnos ugnies.
Jeigu skysčio per mažai įpilkite sultinio.
trškintą mėsą tiekite su indu.
Garnyrui pasūdytame vandenyje išvirkite ryžių košę,ją pagardinkite sviestu ir juodais pipirais.