QUOTE(NeringaJ @ 2005 05 03, 15:26)
Triušį geriausia pirkti iš močiučių turguje. Nes parduotuvėse triušiai paprastai lenkiški ar kitokie būna. Net skonis atrodo kitoks. O kad mėsa sausa nebūtų reikia arba gerai išmarinuoti ir kepti, arba troškinti.
Is bobuciu kaip tik geriau nepirkt,nes gali nupirkt ir sirgusi ir t.t.,o svarbiausia,kad laaabai daznai(na,dabar gal jau ne taip) buvo zmones pagaudinejami ir ikisamos kates

.Mane drauge jau pries daug metu prigrase(ji is maisto veterinarijos tarnybos),kad pirkciau tik su palikta koja(na,ja pardaveja nupjauna prie mano akiu),nes kate atrodo kaip triusis nulupta,arba maximoj pirkt.
O dabar apie receptus.Mes triusi megstam,o ruosiu yvairiai,vienas is receptuku :
Reikia
apie 2 kg triusio
apie 600gr. farso{kiaulienos}
prieskoniu
rukytu lasiniu
2 kiausiniai
100gr sviesto
2 saukstai virtu ryziu
triusi itrynti su prieskoniais is vakaro ir ikisus i maisa palaikyt pernakt saldytuve.Farsa paruost kaip ipratus,idet ryzius ir sviesta,juo prikimst triusio pilva ir "uzsiut" smeigtukais.Kepimo rankove isklot griezineliais pjaustytais lasiniais ir ant ju paguldyt triusi.Rankoves galus uzrist.
Patiekt su svieziais pomidrais ir virtom bulvem. SKANAUS!Papildyta:
Pamirsau parasyt,kad pries itrinant prieskoniais pamerkt 4-6val i parugstinta vandeni

.Ir kept kol graziai apkeps mazdaug 170 laipsniu orkaiteje.