QUOTE(Lona @ 2004 04 02, 13:09)
Mes su vyru išmetėm triušį, nes jo išsigandom, mums jis toks šlykštus pasirodė, kaip kūdikis. Nežinau, bet daugiau triušių bijau ir juos galiu valgyt tik jau paruoštus.
keista ,,šlykštus kaip kūdikis" tai kūdikis šlykštus??? nieko sau...o kas čia šlykštaus triušiukas?tiesiog plika mėsytė, nuluptas kailiukas QUOTE(helli @ 2005 05 03, 12:11)
Likusį džiaugsmą t.y. visus grobus, priekines kojas ir pan. suprieskoniuoju ir užpilu majonezu (man labiausiai tinka su krapais) bei palieku per naktį. Kitą dieną trumpai apkepu labai, labai gerai įkaitintoj keptuvėje (kad mėsa liktų sultinga) tada dedu į kepimo indą (turbūt geriausia būtų stiklinis troškintuvas su dangčiu, bet aš kadangi tokio neturiu dedu į gilesnę skardutę ir uždengiu paprasčiausiu kepimo popierium) užpilu vandeniu, kad beveik apsemtų ir dar įpilu gerą stiklinę raudono vyno. Kepu 200 C karštumo orkaitėje apie valandą. Labai sultinga skani mėsytė gaunasi. Troškinti galima su daržovėm, padažui sutirštinti tą patį skystį, kuriame kepė. Skanaus
skamba neblogai, reiks pabandyt QUOTE(remunėlė @ 2006 05 22, 12:19)
triušieną pamirkinu parūgštintame vandenyje,kad dingtu jo specifinis kvapas.
nejaučiu jokio specifinio kvapo? kas per kvapas? QUOTE(remka @ 2006 11 15, 09:07)
Mes per savaite viena triusi sudorojam Na kaip ir pati sveikiausia mesyte
taip, sveika, skani, maistinga ir dietine (svarbiausia, ar ne? QUOTE(Rituxx @ 2007 01 26, 19:25)
na va niekas negaminat triušienos kad neužsukot pasidalinti receptais ką tik pavalgė mano šeimyna triušiuką tai labai skaniai gavosi triušiuką supjausčiau kuo smulkiau ir pusei dienos palikau marinuotis marinavau dideliam kieki vandens kad apsemtų triušį ir trupučiuką acto įpyliau
o kam actas reikalingas? ko jis priduoda mėsytei?