Įkraunama...
Įkraunama...

Guinot kosmetika

QUOTE(Bitute32 @ 2007 02 08, 14:58)
Nu bet jeigu plaukas natūraliai tai nori augti o jo kanals užpildytas, tai gali būti blogai, jis gali kaip tik tada viduj augti ir dar blogiau bus.... doh.gif

Truputį neaiškiai paaiškinau. Kremas:
1. užpildo plauko kanalą - todėl jo sienelė, pakol nėra plauko negali susiglausti ir jis negali "užsiklijuoti", todėl plaukas neįauga. Čia ypač svarbu toms, kurių plauko kanalas yra ilgas nestatus, nes didėja tikimybė, kad plaukui augant sienelės "sulips" ir jis nebegalės išlįsti lauk. Per tą kremą, kuris užpildo plauko kanalą, plaukas gali praaugti 4u.gif
2. jame esančios veikliosios medžiagos slopina plauko augimą, todėl jis atauga vėliau ir silpnesnis. Jei anksčiau iš vieno kanalo išaugdavo 2-3 plaukeliai, po kurio laiko pradeda išaugt tik vienas ir tas pats nupiepęs.
3. Ramina depiliacijos metu sudirgintą odą, skatina gijimą.
4. minkština odą, taip irgi sumažina plauko įaugimo galimybę.
Atsakyti
Prisiskaičiau čia daug info. Netgi susigundžiau.... reikės su kosmetologe pasitarti...
Atsakyti
Labutis!
As irgi neseniai pradejau naudoti Guinot kosmetika. Negaliu atsidziaugti thumbup.gif
Siuo metu naudoju akims zele "anti fatigue yeux", veidui nakciai tepu "longue vie cakllulaire", o dienai "matizone". Dar kauke nulupama "nouvel eclat" Labai super smile.gif
Palnuoju veido prausikli isbandyt sitos firmos, nors is "clean and clear" visai geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2007 12 10, 13:34)
Labutis!
As irgi neseniai pradejau naudoti Guinot kosmetika. Negaliu atsidziaugti  thumbup.gif
Siuo metu naudoju akims zele "anti fatigue yeux", veidui nakciai tepu "longue vie cakllulaire", o dienai "matizone". Dar kauke nulupama "nouvel eclat" Labai super smile.gif
Palnuoju veido prausikli isbandyt sitos firmos, nors is "clean and clear" visai geras smile.gif

o kokia tavo oda? ax.gif ir gal gali pvz parasyt kainas mazdaug? 4u.gif
Atsakyti
Mano oda misri galim sakyt, nes vasars T zona riebi buna, blizga, o kitur sausa, ziema jau normaliau. Tas matizone kremas man tikras issigelbejimas vsara buvo. Tikrai veidas neblizgejo, susitvarke odyte kazkiek.
Apie kainas neka galiu pasakyt, man cia pussesere ir vokietijos dovanu parveze smile.gif
Atsakyti
Na o as jokio skirtumo tarp Guinot dieninio ir anksciau naudotu kur kas pigesniu kremu nepastebejau verysad.gif Planuoju vel grizti prie maziau brangios kosmetikos ax.gif
Atsakyti
Man Guinot nei valikliai nei kremai įspūdžio nepaliko schmoll.gif
Atsakyti

Gal kam teko naudoti situos? Butu idomus atsiliepimai. 4u.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
man sios priemones netgi labai patinka. ypatingai akiu valiklis gentle eye cleansing gel
sveitiklis, kuris pavirsta aliejuku: gentle face exfoliating cream.
tonikas: refreshing toning lotion (lotion hydra fraicheur)
kremukas beute neuve
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2008 01 05, 00:00)
Gal kam teko naudoti situos? Butu idomus atsiliepimai.  4u.gif

user posted imageuser posted image

Sveikutes,

Šią kosmetiką naudoju jau daugiau nei pusė metų, man ji thumbup.gif , išbandžiau daug visokių firmų, bet šita tinka idealiai mano odai, ji mišri ir gan problematiška doh.gif . Naudoju prausimosi putas, losjoną ir būtent šį serumą ir kremą. thumbup.gif Man serumas ypač geras, nes jis atsiradusius spuogelius kaip mat sutraukia ir gydo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miletuka @ 2008 01 09, 13:23)
Sveikutes,

Šią kosmetiką naudoju jau daugiau nei pusė metų, man ji  thumbup.gif , išbandžiau daug visokių firmų, bet šita tinka idealiai mano odai, ji mišri ir gan problematiška doh.gif . Naudoju prausimosi putas, losjoną ir būtent šį serumą ir kremą.  thumbup.gif  Man serumas ypač geras, nes jis atsiradusius spuogelius kaip mat sutraukia ir gydo  ax.gif

Kad cia lygtais paakiu kremas ir kauke jautriai odai blush2.gif

Man atrodo, kad bandysiu ir as sita kosmetika, labai jau neblogi atsiliepimai... Tik man idomu butu kokios kainos perkant Lietuvoje ir as apsimoka siustis? Gal kas galetu palyginimui kainas pasakyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariposa: 09 sausio 2008 - 15:40
QUOTE(Mariposa @ 2008 01 09, 17:34)
Kad cia lygtais paakiu kremas ir kauke jautriai odai  blush2.gif
Man atrodo, kad bandysiu ir as sita kosmetika, labai jau neblogi atsiliepimai... Tik man idomu butu kokios kainos perkant Lietuvoje ir as apsimoka siustis? Gal kas galetu palyginimui kainas pasakyt...

doh.gif ot išsiblaškėlė aš ... (reikėjo ne tik žvilgterti į paveiksliuką, o ir paskaityti) o aš... (buteliukai tokie pat, kaip serumo ir kremo) smile.gif
na bet galiu pasakyti, kad ta kosmetika gera ir tiek. thumbup.gif
Atsakyti