Aš naudoju Pure balance kremą ir tokią pat kaukę, man labai bet šitas kremas man tinka būtent vasarą, žiemai per mažai drėkina
QUOTE(Kosmetikas @ 2006 09 14, 18:37)
Tikrai idomu kur galima nusipirkti
Labai geras dalykas, mergaites, yra guinot biologinis pylingas veidui. Kaina, kaip ir visos kosmetikos - apie 80 lt, bet jei akropolyje sugiharoje mokat maxima kortele (pvz seb-maxima), tai padaro 10% nuolaida.
Pylingo esme paprasta - uztepi mase ir palauki, kol mase taps aliejuku, aliejuka nuvalai, o po to patepi kremu. Mano kosmetologe sake, kad visas pavirsines blogas detales isvalo, o virsaus odos nenugramdo. Man labai patinka. Kitokio ir nenaudoju.
Pylingo esme paprasta - uztepi mase ir palauki, kol mase taps aliejuku, aliejuka nuvalai, o po to patepi kremu. Mano kosmetologe sake, kad visas pavirsines blogas detales isvalo, o virsaus odos nenugramdo. Man labai patinka. Kitokio ir nenaudoju.
QUOTE(monikaz @ 2007 02 06, 21:33)
Labai geras dalykas, mergaites, yra guinot biologinis pylingas veidui. Kaina, kaip ir visos kosmetikos - apie 80 lt, bet jei akropolyje sugiharoje mokat maxima kortele (pvz seb-maxima), tai padaro 10% nuolaida.
gal gali parasyti tikra pavadinima? arba nuoroda is interneto imesk.
o pas mano kosmetologe jau pabrango guinot.uz krema kur visada mokedavau apie 80lt,jau virs simto dabar kai visas priemones pabaigsiu,bandysiu internetu uzsisakyt,sakau gal kokybe skirsis
QUOTE(Diksė @ 2006 10 27, 10:53)
Aš irgi naudoju šitą kremuką.. Na labai patenkinta.. Taip pat turiu Guinot tokį specialiai po depiliacijos skirtą veido odai.. Irgi geras dalykėlis..
Aš šitų podepiliacinių kremų, tiek veidui tiek kūnui, fanė
Beje, tinka ir vyrams, kuriems barzda įauginėja
QUOTE(asara @ 2006 11 21, 10:05)
Tikrai idomu kur galima nusipirkti
QUOTE(bemse @ 2006 11 25, 22:02)
Kainos pritrenkiancios,bet kaip uzsakyti internetu?Nebeturiu noro permoketi,nes susiruosiau pirkti nemazai ivairios kosmetikos.
Jau nebegalima Čia nelegalu buvo. vienintelis oficialus atstovas Lietuvoje - Grožio terapijos ir chirurgijos klinika
Ar tikrai niekur nėra pirkti Guinot? o kaip tas kremukas po depliacijos vadinasi tiksliau?
QUOTE(Bitute32 @ 2007 02 08, 12:52)
Ar tikrai niekur nėra pirkti Guinot? o kaip tas kremukas po depliacijos vadinasi tiksliau?
Yra, yra tik tokiu kainų kaip tam puslapyje skelbta, nėra
Tie grožio salonai, kurie dirba su šita kosmetika, ja ir prekiauja
O vadinasi "Epil Confort Visage After Hair Removal Face Cream"
"Epil Confort Corps After Hair removal Body Gel"
Plaukeliai atauga vėliau ir tokie daug silpnesni, neįauginėja (tiksliau daug mažiau įauginėja), iškart po depiliacijos maloniai atvėsina odą. Ir kvapas man labai labai
Šiaip jo veikimas yra toks, kad jis užpildo plauko kanalą ir neleidžia plaukui augti. Beto minkština odą
Nu bet jeigu plaukas natūraliai tai nori augti o jo kanals užpildytas, tai gali būti blogai, jis gali kaip tik tada viduj augti ir dar blogiau bus....