Įkraunama...
Įkraunama...

Guinot kosmetika

QUOTE(sygyta @ 2006 06 17, 23:46)
sveikos merginos,nu jus man paaiskinkit viena dalyka.perkuosi guinot kaukes,seruma ir veido krema is kosmetologes,moku uz kremo tubele 70 litu,ji tiekiasi is sugiharos,kaip suprantu gauna dar nuolaidyte,nes ima dideliais kiekiais.bet vieno nesuprantu,vat atsiverciu guinot internete ir ten kainos vaiksto 25-30 svaru,taigi virs 100 litu,taigi kodel sugichara tada taip pigiai pardavineja g.gif

Priklauso nuo kremo,pvz.as dabar naudoju Guinot Long Vie veidui(kur 56komponentai),tai jo kaina (Vilniuje)-273lt ax.gif .Yra ir pigesniu ir brangesniu Guinot kremu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alex @ 2006 06 18, 23:28)
Priklauso nuo kremo,pvz.as dabar naudoju Guinot Long Vie veidui(kur 56komponentai),tai jo kaina (Vilniuje)-273lt ax.gif .Yra ir pigesniu ir brangesniu Guinot kremu mirksiukas.gif

as sneku apie analogiskas prekes g.gif
Atsakyti
Akių kremas Hydrazone superinis, labai lengvos tekstūros gerai susigeria, patogus naudoti. Dar patinka Hydrazone all skin drėkinantis kremas veidui irgi thumbup.gif
Taip pat siūlyčiau pabandyt Long vie kūnui, ir kvepia ir kūno oda tampa tokia švelni, kaifuoju nuo šito kremo bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas žinote ar Kaune būtų galima įsigyti šios kosmetikos ne iš kosmetologės? g.gif
Atsakyti
Aš tai iš Guinot turiu Longue Vie paakių kremą 4u.gif Man jis patinka, bet nepajaučiau jokio skirtumo iš kitų taip pat pirktų Guinot institute.
Dabar nakantraudama laukiu atvykstančios kaukės ir anticeliulitinio kremo 4u.gif
Atsakyti
gal kas bandet sita kauke?http://911skin.com/guinot-exfoliant-peel-off-mask.html
Atsakyti
Mano drauge dievina,negali atsidziaugti sia kauke,jai is vis patinka visos kaukes kurias galima nuluptiuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 28 liepos 2006 - 17:58
Mano viena megstamiausiu kosmetiku wub.gif Bandziau nemazai - tiek veidui, tiek kunui, ir visada buvau patenkinta rezultatais. Rekomendavo mano kosmetologe.
Na, ir jos nuopelnas buvo parinktas produktas tinkamu ir reikiamu laiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paupau @ 2005 11 17, 13:25)
Man asmenikai,kosmetologe padejo uu sia priemone isgyde spuogelius ,kuriu turejau na typo inkstirai...ir parinkosi krema ir psiu psiu psiu galiu dziaugtis thumbup.gif as naudoju krema,dienai,o nakciai tepu NeoStrata,toki pat ir prausykli,o kaukes ir pilinga Guinot thumbup.gif
Uz kauke mokejau 50ml 76lt,uz krema100ml 86lt cia u nuolada kremo(atradau lapeli kur buvau uzsiraius mirksiukas.gif

man ir kosmetologe patare Neostrata.O ir veida tvarke su Guinot priemonemis thumbup.gif gal tu kartais pas kosmetologe Asta lankaisi? ax.gif
Atsakyti
Radau puslapi apie Guinot kosmetika taciau rusu kalba, pati naudoju ir manau kad besidomintiems verta uzsukti.
Papildyta:
www.guinot.puslapiai.lt
Papildyta:
guinot
Atsakyti
radau kainas sioje svetainejewww.guinot.puslapiai.lt
Papildyta:
hm...
Atsakyti
buvau toje svetainėje, kainos tikrai nedidelės. O kur butų galima tai nusipirkti?
Atsakyti