Įkraunama...
Įkraunama...

Guinot kosmetika

QUOTE(*visiskai* @ 2006 02 12, 13:34)
hmz, siaip nakciai reiketu drekinti, o dienai rinktis matizona ar kazka panasaus..
bet kol nesupratau, kuris geresinis, taio ir  drekinancio nzn kurios firmos pirkt  g.gif

Is savo patirties galiu pasakyt-geriau pirkt Guinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alex @ 2006 02 13, 11:37)
Is savo patirties galiu pasakyt-geriau pirkt Guinot 4u.gif

4u.gif as irgi kazkaip teip manau, bet va pelenej gavau meginuku bioline, tai labai patiko g.gif

meginukas buvo kremuko su melynemis kapiliarinei raustanciai odai

Kazin, ar cia kas turi pansia oda: spuoguota (nelabai, bet nera svari oda), riebia, amzinai blizgancia, su sutrukinejusiais kapiliarais, o kartais isausejancia, dazniausiai pilka ir pavargusia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*visiskai* @ 2006 02 13, 10:41)
4u.gif  as irgi kazkaip teip manau, bet va pelenej gavau meginuku bioline, tai labai patiko  g.gif 

Bioline nera bloga kosmetika,bet jeigu palyginti Guinot ir Bioline,man geriau Guinot,ypac ziema smile.gif .Man is Bioline patiko drek.kremas Vintage79 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alex @ 2006 02 13, 12:15)
Bioline nera bloga kosmetika,bet jeigu palyginti Guinot ir Bioline,man geriau Guinot,ypac ziema  smile.gif .Man is Bioline patiko drek.kremas Vintage79 thumbup.gif

tie vintage79 lyg tais drekinamieji du yra..
kazkuri bandziau - man per sunkus g.gif
Atsakyti
QUOTE(*visiskai* @ 2006 02 13, 09:57)
As uzsirasiau i Grozio instituta (Stulginskio g 5.) pas kosmetologe ir pasakiau, kad tokiai procedurai, kokia patars kosmetologe (gal valymui, gal gaivinimui), nes pirma karta  ax.gif

Kai atejau, labai miela kosmetologe apziurejo ir pasake, kad poros svarios, todel valymo nedarysim, dar paaiskino kokia mano oda, kaip priziureti, paklausinejo, ka naudoju ir dave patarimu. Konsultacija nieko nekainavo, dave kruva lankstinuku ir meginuku  thumbup.gif

Man labai patiko  bigsmile.gif
P.S.: Akropoly yra ju parduovike, ten labai malonios konsultantes. Kai ejau, jau zinojau, ko noriu, bet manau, kad ir siaip patartu  4u.gif

manau labai teisingai padarei kad nuejai konsultacijai! nes mes pacios nevisada yzvelgiame tikraja problema savo odos, poto nusiperkame brangiu kremu, o jie netinka! blink.gif beje kremai paakiams yra 2: dieninis ir vakarinis.. galima naudoti tik rytini abu kartus. kapiliarams yra specialus kremukas, toks zalias, neatsimenu kaip vadinasi, kuris ir maskuoja ir apsaugo kad neatsirastu nauju.

jei ne paslaptis, ka tau patare naudoti Stulginsky?
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2006 02 13, 13:09)
manau labai teisingai padarei kad nuejai konsultacijai!  nes mes pacios nevisada yzvelgiame tikraja problema savo odos, poto nusiperkame brangiu kremu, o jie netinka!  blink.gif  beje kremai paakiams yra 2: dieninis ir vakarinis.. galima naudoti tik rytini abu kartus.  kapiliarams yra specialus kremukas, toks zalias, neatsimenu kaip vadinasi, kuris ir maskuoja ir apsaugo kad neatsirastu nauju.

jei ne paslaptis, ka tau patare naudoti Stulginsky?

Patare diena teptis matizona arba (galima pakaitom) absorberi, o nakti drekinti, nes kapiliarai megsta dregme. Paakiams meginuku neturejo, o tas drekinantis Bioline man nepatiko, nes per sunkus.

Peleneje konsultante man patare beveik ta pati, tik kremuka spec kapiliarini rekomendavo is Bioline ir dar kremuka odai, kad nespuoguotu irgi is Bioline. Drekinancio meginku vel neturejo doh.gif paakiams neisdrisau nebandzius.. doh.gif
Atsakyti
Ar naudojat kas nors Guinot Hydrazone? g.gif

Drauge dave pabandyt- nu, visai nieko man jisai pasirode. Idomu kiek kainuoja? Kas naudojat- ar patenkintos?

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2006 03 08, 21:26)
Ar naudojat kas nors Guinot Hydrazone?  g.gif

4u.gif

Naudoju 4u.gif , šiaip mano oda nėra sausa, bet ziemą sausose patalpose labai pasausėjo, todėl nusipirkau (kainos nebepamenu). Yra du Hydrazone (paprastas ir išsausejusiai odai), pas mane tas paprastas. Nesakau, kad nepatenkina, bet daugiau nepirksiu ax.gif Man rodos, lieka plėvele unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2006 03 08, 21:26)
Ar naudojat kas nors Guinot Hydrazone?  g.gif

Drauge dave pabandyt- nu, visai nieko man jisai pasirode. Idomu kiek kainuoja? Kas naudojat- ar patenkintos?

4u.gif

As naudoju hydrazone issausejusiai odai smile.gif .Esu labai patenkinta thumbup.gif .Kaina apie 150lt.Turiu nuolaida,tai be nuolaidos nelabai zinau kiek blush2.gif
Atsakyti
O kur gauti Kaune?
Atsakyti
sveikos merginos,nu jus man paaiskinkit viena dalyka.perkuosi guinot kaukes,seruma ir veido krema is kosmetologes,moku uz kremo tubele 70 litu,ji tiekiasi is sugiharos,kaip suprantu gauna dar nuolaidyte,nes ima dideliais kiekiais.bet vieno nesuprantu,vat atsiverciu guinot internete ir ten kainos vaiksto 25-30 svaru,taigi virs 100 litu,taigi kodel sugichara tada taip pigiai pardavineja g.gif
Atsakyti
Vokietijoje Guinot ir brangesne,pvz.Hydrozone kremas 52,60 EUR
Paiimkim ir kitas priemones kaip Kerasatase,ji ir brangesne Vokietijoje
Atsakyti