Aš naudoju pienelį ir toniką. Turėjau pylingą ir kaukę. Man labai patinka.
QUOTE(RuBy^ @ 2006 01 19, 19:09)
gal ir man pabandyti. Kainos, tai nekosminės ir atsiliepimai geri
Anksciau Sugiharoj galima buvo nupirkt meginuka,paklausk gal ir dabar galima .Pabandysi-jeigu patiks nupirksi,o jei ne,tai ne .O del kainu,tai visokiu yra-mano kremas(Hydrazone) kainuoja 159lt,lupoms-90lt,rankoms-56,Long Vie(akiu kremas)-129
QUOTE(alex @ 2006 01 23, 17:43)
Anksciau Sugiharoj galima buvo nupirkt meginuka,paklausk gal ir dabar galima .Pabandysi-jeigu patiks nupirksi,o jei ne,tai ne .O del kainu,tai visokiu yra-mano kremas(Hydrazone) kainuoja 159lt,lupoms-90lt,rankoms-56,Long Vie(akiu kremas)-129
Kas man gali paaiškint kodėl kai kurios parduotuvės, kad ir pvz.Sugiharos pardavinėja mėginukus, kai ant jų aiškių aiškiausiai gamintojo užrašyta "sample not for sale"
sorry, gal ne į temą, bet tiesiog užkliuvo...
QUOTE(Sig @ 2006 01 31, 14:07)
Kas man gali paaiškint kodėl kai kurios parduotuvės, kad ir pvz.Sugiharos pardavinėja mėginukus, kai ant jų aiškių aiškiausiai gamintojo užrašyta "sample not for sale"
Nezinau,as irgi nustebau,kad pardavineja meginukus .Kosmetologe visada duoda nemokamai
sveikutes, kadangi mano sunelis siandien man visiskai neleidzia miegoti parasysiu ir as apie guinot.. po to kai viena karta nusivyliau Sothys kosmetika (apie tai katik paskelbiau tema) nuejau ir pabandziau Guinot, ir labai patiko!!!!! naudoju jau pusantru metu ir labai dziagiuosi!!! svarbiausia as manau yra nueiti i konsultacija pas kosmetike i salona pirmam kartui, na kad ji nustatytu kokia yra jusu veido oda! nes kartais mes labai klystam nusistatydamos pacios! ta pirmine konsultacija tai kainuoja nedaug - gal 30 LT bet uztat jums sudarys programa i sveika ir jauna oda! Guinot yra tikrai labai faina kosmetika, ir veido ir kuno!! deja klaipedoj su ja nieks nedirba, tai as karts nuo karto apsilankau Guinot grozio institute Vilniuj, Vokieciu gatvej! ten dirba labai malonios kosmetikes, visos su stazuotem uzsieny, zinancios viska apie sia kosmetika! kremai kainuoja nuo 50 iki 250 lt , bet uztenka labai ilgam! rekomenduoju visoms
man idomu, kad geriau, ar GUINOT matizonas, ar BIOLINE absorberis?
man tai labiau patiko Guinot matizone esu bandziusi Bioline , bet nepastebejau tokio gero rezultato kaip pabandziusi Matizone.. nores Guinot siek tiek brangesnis..
QUOTE(klaipediete @ 2006 02 12, 14:23)
man tai labiau patiko Guinot matizone esu bandziusi Bioline , bet nepastebejau tokio gero rezultato kaip pabandziusi Matizone.. nores Guinot siek tiek brangesnis..
hmz, siaip nakciai reiketu drekinti, o dienai rinktis matizona ar kazka panasaus..
bet kol nesupratau, kuris geresinis, taio ir drekinancio nzn kurios firmos pirkt
na jei nori galiu parasyti vsa komplekta kuri man liepe naudoti ir kuris man labai gerai tiko :
taip, matizona naudoti reikia ryte. pries tai T zona (kakta, nosis, smakras) reikia patepti Guinot Pure Balance Serum,o akis Guinot kremuku akims dieniniu, tada jau Matizonu. Dienos metu, jei oda yra linkus pasiriebaluoti, galima pasipurksti Avene naturaliu vandenuku (toks labai smulkiai puskiasi, galima ir ant makiazo) ir su servetele patapsnoti tas vietas taip isliksi gaivi iki pat vakaro.
na o vakare nusiplovus veida prausikliu (jei oda riebi Butinai reikia ir ryte ir vakare plauti su prausikliu) patepk akis Guinot kremuku akims vakariniu, poto taip pat patepk T zona serumu, ir galiausiai su drekinamu kremu Guinot Creme Hydra Beaute ( Long Lasting Moisturizing Cream).
laabai geras receptukas! nesikemsa poros, susireguliuoja riebalu issiskyrimas odoje.. dienos metu neblizga oda!!
tikiuosi padejau
taip, matizona naudoti reikia ryte. pries tai T zona (kakta, nosis, smakras) reikia patepti Guinot Pure Balance Serum,o akis Guinot kremuku akims dieniniu, tada jau Matizonu. Dienos metu, jei oda yra linkus pasiriebaluoti, galima pasipurksti Avene naturaliu vandenuku (toks labai smulkiai puskiasi, galima ir ant makiazo) ir su servetele patapsnoti tas vietas taip isliksi gaivi iki pat vakaro.
na o vakare nusiplovus veida prausikliu (jei oda riebi Butinai reikia ir ryte ir vakare plauti su prausikliu) patepk akis Guinot kremuku akims vakariniu, poto taip pat patepk T zona serumu, ir galiausiai su drekinamu kremu Guinot Creme Hydra Beaute ( Long Lasting Moisturizing Cream).
laabai geras receptukas! nesikemsa poros, susireguliuoja riebalu issiskyrimas odoje.. dienos metu neblizga oda!!
tikiuosi padejau
QUOTE(klaipediete @ 2006 02 12, 20:57)
na jei nori galiu parasyti vsa komplekta kuri man liepe naudoti ir kuris man labai gerai tiko :
tikiuosi padejau
tikiuosi padejau
Wau , siaip as tai netikiu, kad man kada nors neblizges.....
o vakare koki kremuka paakiams? kodel paakiams net du kremai?
Hmz, kiek cia bonkiu susidaro? Ir dar prausikliai
O ten Sugiharoj kur pardavineja Guinot kosmetika, ar yra kokia konsultante, kuri patartu bei padetu issirinkti? Ar reik kazkaip uzsirasyt ten pas juos pas kosmetologe, kad istirtu ir parekomenduotu pagal tavo odos tipa ir pan?
QUOTE(Vaida` @ 2006 02 12, 22:36)
O ten Sugiharoj kur pardavineja Guinot kosmetika, ar yra kokia konsultante, kuri patartu bei padetu issirinkti? Ar reik kazkaip uzsirasyt ten pas juos pas kosmetologe, kad istirtu ir parekomenduotu pagal tavo odos tipa ir pan?
As uzsirasiau i Grozio instituta (Stulginskio g 5.) pas kosmetologe ir pasakiau, kad tokiai procedurai, kokia patars kosmetologe (gal valymui, gal gaivinimui), nes pirma karta
Kai atejau, labai miela kosmetologe apziurejo ir pasake, kad poros svarios, todel valymo nedarysim, dar paaiskino kokia mano oda, kaip priziureti, paklausinejo, ka naudoju ir dave patarimu. Konsultacija nieko nekainavo, dave kruva lankstinuku ir meginuku
Man labai patiko
P.S.: Akropoly yra ju parduovike, ten labai malonios konsultantes. Kai ejau, jau zinojau, ko noriu, bet manau, kad ir siaip patartu