Naudojau veido kremą mišriai odai (ypač su T zona) , drėkinantį kremą , veido prausiklį (nepatiko, nes praktiškai neputojantis, tai nesupranti kiek jo reikia), toniką (būna geresnių), skrabą. Už kremą mišriai odai mokėjau ~60Lt. Pirkau pas kosmetologę, manau jos parduoda pigiau. Arba dar apsimoka pirkti rinkinį.
QUOTE(Buziaka @ 2005 11 17, 15:14)
Naudojau veido kremą mišriai odai (ypač su T zona) , drėkinantį kremą , veido prausiklį (nepatiko, nes praktiškai neputojantis, tai nesupranti kiek jo reikia), toniką (būna geresnių), skrabą. Už kremą mišriai odai mokėjau ~60Lt. Pirkau pas kosmetologę, manau jos parduoda pigiau. Arba dar apsimoka pirkti rinkinį.
O koki tonika naudojai,nes Guinot toniku yra keleta rusiu
QUOTE(alex @ 2005 11 18, 10:31)
O koki tonika naudojai,nes Guinot toniku yra keleta rusiu
Nežinau, nes bonkutė jau seniai šiukšlių dėžėj Bet likęs tos serijos veido prausiklis, tai jei labai įdomu parašysiu vėliau Man labai patiko Matis tonikas, bet kaina
Radau nuotrauką to toniko
QUOTE(Buziaka @ 2005 11 18, 14:58)
Sitie tonikai yra 2rusiu-stipresnis PPG2 ir svelnesnis PPG1 .Tai svelnesnis man patinka ,o kitas
gal zinot kokia kosmetologe, pas kuria butu galima nuipirkt pigiau Guinot kosmetikos? Dazniausiai, jei kosmetologe dirba ir namie, tai namuose siek tike pigiau galima isigyt kremu.
QUOTE(Mintee @ 2006 01 12, 09:52)
gal zinot kokia kosmetologe, pas kuria butu galima nuipirkt pigiau Guinot kosmetikos? Dazniausiai, jei kosmetologe dirba ir namie, tai namuose siek tike pigiau galima isigyt kremu.
As Suhgiharoj perku,ten irgi daznai nuolaidos buna .O jeigu perki daugiau,tai visada gausi nuolaida
as irgi uzsimaniau, nes skaiciau, kad karlas langerfeldas labai gyre sita kosmetika ,tikriausiai tai buvo reklaminis triukas, bet vistiek labai jau itikinamai
bet taip ir nesupratau kur vilniuj ja pigiausiai nusipirkti, tik sugiharoj?
QUOTE(Buse @ 2006 01 13, 20:35)
as irgi uzsimaniau, nes skaiciau, kad karlas langerfeldas labai gyre sita kosmetika ,tikriausiai tai buvo reklaminis triukas, bet vistiek labai jau itikinamai
Kur pigiausiai nusipirkt,tikrai nezinau .Pati perku Sugiharoj
gal ir man pabandyti. Kainos, tai nekosminės ir atsiliepimai geri
QUOTE(Buziaka @ 2005 11 17, 15:14)
Tai ta misriai odai ir as naudoju, jis vadinasi pure balans, bet man jis netinka labai saltu metu laiku, tada truksta dregmes, o vasara tai jis O as uz ji mokejau 69
Taip pat turiu valomaja balansuojamaja kauke (pure balance mask) riebiai ir misriai odai, irgi gera