Įkraunama...
Įkraunama...

Guinot kosmetika

Naudojau veido kremą mišriai odai (ypač su T zona) thumbup.gif , drėkinantį kremą thumbup.gif , veido prausiklį (nepatiko, nes praktiškai neputojantis, tai nesupranti kiek jo reikia), toniką (būna geresnių), skrabą. Už kremą mišriai odai mokėjau ~60Lt. Pirkau pas kosmetologę, manau jos parduoda pigiau. Arba dar apsimoka pirkti rinkinį.
Atsakyti
QUOTE(Buziaka @ 2005 11 17, 15:14)
Naudojau veido kremą mišriai odai (ypač su T zona) thumbup.gif , drėkinantį kremą  thumbup.gif , veido prausiklį (nepatiko, nes praktiškai neputojantis, tai nesupranti kiek jo reikia), toniką (būna geresnių), skrabą. Už kremą mišriai odai mokėjau ~60Lt. Pirkau pas kosmetologę, manau jos parduoda pigiau. Arba dar apsimoka pirkti rinkinį.

O koki tonika naudojai,nes Guinot toniku yra keleta rusiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alex @ 2005 11 18, 10:31)
O koki tonika naudojai,nes Guinot toniku yra keleta rusiu ax.gif

Nežinau, nes bonkutė jau seniai šiukšlių dėžėj smile.gif Bet likęs tos serijos veido prausiklis, tai jei labai įdomu parašysiu vėliau mirksiukas.gif Man labai patiko Matis tonikas, bet kaina blink.gif
Atsakyti
Radau nuotrauką to toniko
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Buziaka @ 2005 11 18, 14:58)
Radau nuotrauką to toniko
user posted image

Sitie tonikai yra 2rusiu-stipresnis PPG2 ir svelnesnis PPG1 ax.gif .Tai svelnesnis man patinka thumbup.gif ,o kitas schmoll.gif
Atsakyti
gal zinot kokia kosmetologe, pas kuria butu galima nuipirkt pigiau Guinot kosmetikos? Dazniausiai, jei kosmetologe dirba ir namie, tai namuose siek tike pigiau galima isigyt kremu.

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2006 01 12, 09:52)
gal zinot kokia kosmetologe, pas kuria butu galima nuipirkt pigiau Guinot kosmetikos? Dazniausiai, jei kosmetologe dirba ir namie, tai namuose siek tike pigiau galima isigyt kremu.

4u.gif

As Suhgiharoj perku,ten irgi daznai nuolaidos buna smile.gif .O jeigu perki daugiau,tai visada gausi nuolaida 4u.gif
Atsakyti
as irgi uzsimaniau, nes skaiciau, kad karlas langerfeldas labai gyre sita kosmetika ,tikriausiai tai buvo reklaminis triukas, bet vistiek labai jau itikinamai ax.gif
bet taip ir nesupratau kur vilniuj ja pigiausiai nusipirkti, tik sugiharoj? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2006 01 13, 20:35)
as irgi uzsimaniau, nes skaiciau, kad karlas langerfeldas labai gyre sita kosmetika ,tikriausiai tai buvo reklaminis triukas, bet vistiek labai jau itikinamai  ax.gif 
bet taip ir nesupratau kur vilniuj ja pigiausiai nusipirkti, tik sugiharoj? unsure.gif

Kur pigiausiai nusipirkt,tikrai nezinau schmoll.gif .Pati perku Sugiharoj smile.gif
Atsakyti
Guinot firmos as naudoju dienini ir naktini krema, veido prausikli, tonika roziu kvapo smile.gif
perku Sugiharoj, man tai laaaabai patinka sita kosmetika thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
gal ir man pabandyti. Kainos, tai nekosminės ir atsiliepimai geri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Buziaka @ 2005 11 17, 15:14)
Naudojau veido kremą mišriai odai (ypač su T zona) thumbup.gif , drėkinantį kremą  thumbup.gif , veido prausiklį (nepatiko, nes praktiškai neputojantis, tai nesupranti kiek jo reikia), toniką (būna geresnių), skrabą. Už kremą mišriai odai mokėjau ~60Lt. Pirkau pas kosmetologę, manau jos parduoda pigiau. Arba dar apsimoka pirkti rinkinį.

Tai ta misriai odai ir as naudoju, jis vadinasi pure balans, bet man jis netinka labai saltu metu laiku, tada truksta dregmes, o vasara tai jis thumbup.gif O as uz ji mokejau 69 g.gif
Taip pat turiu valomaja balansuojamaja kauke (pure balance mask) riebiai ir misriai odai, irgi gera ax.gif
Atsakyti