Įkraunama...
Įkraunama...

Guinot kosmetika

Na vieninteliai jų atstovai LT tai yra sugihara lyg ir g.gif bent jau guinot.com psl.jie nuorodomi,aš pirkdavau iš savo kosmetologės,dar su 10 proc. nuolaida..čia Klaipėdoj,Aušros Holcman salone..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna: 29 rugsėjo 2005 - 08:23
ups,sumelavau,uz 50ml krema moku 69litukus. 4u.gif
Atsakyti
Jau 4metai naudoju sia kosmetika-ir veidui,ir kunui smile.gif Esu labai patenkinta thumbup.gif .
Vilniuje galima nupirkti Sugiharos g.,Vokieciu g.,Akropolyje(SPA centre) ir.t.t.
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2005 09 27, 18:27)
naudoju guinot krema veidui,esu labai patenkinta.rekomendavo taip pat siauliete kosmetologe.50ml kaina apie 50 lt,kaip veido kremui labai normalu.bet ar yra kur nors sios kosmetikos pirkti tiesiogiai? 4u.gif

Tiek kainuoti tikrai nagalejo schmoll.gif ,nebent kosmetologe idejo is savo bonkes g.gif .Tik tuo atveju galejo buti pigiau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Darius20 @ 2005 09 28, 21:05)
labas merginos... patys geriausi kremai tai firmos Fairness Generos produkcija.... as jums nesiulau tiesiog informuoju apie daug geriausia kosmetika.... thumbup.gif

Aha,ir tu pats ja parduodi biggrin.gif
Atsakyti
as nusipirkau tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif krema veidui thumbup.gif
Atsakyti
paupau,
O kokia tavo veido oda ir kiek mokėjai?
Atsakyti
misri veido oda,jau nnebepamenuu vrs 100 mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Tai man turėtų tikti. Greitu laiku eisiu į Guinotą Vokiečių gatvėje kirptis tai ten ir kremų turėtų būti, gal reiks pabandyt.
Atsakyti
Man asmenikai,kosmetologe padejo uu sia priemone isgyde spuogelius ,kuriu turejau na typo inkstirai...ir parinkosi krema ir psiu psiu psiu galiu dziaugtis thumbup.gif as naudoju krema,dienai,o nakciai tepu NeoStrata,toki pat ir prausykli,o kaukes ir pilinga Guinot thumbup.gif
Uz kauke mokejau 50ml 76lt,uz krema100ml 86lt cia u nuolada kremo(atradau lapeli kur buvau uzsiraius mirksiukas.gif
Atsakyti
paupau o tu Vilniuje perki tą kosmetiką pas kosmetologę ar kur kitur?
Atsakyti
Siauliuose mirksiukas.gif dabar uzsipirkau nes ji i dekretines isejo mirksiukas.gif
Atsakyti