ups,sumelavau,uz 50ml krema moku 69litukus.
Jau 4metai naudoju sia kosmetika-ir veidui,ir kunui Esu labai patenkinta .
Vilniuje galima nupirkti Sugiharos g.,Vokieciu g.,Akropolyje(SPA centre) ir.t.t.
Vilniuje galima nupirkti Sugiharos g.,Vokieciu g.,Akropolyje(SPA centre) ir.t.t.
QUOTE(sygyta @ 2005 09 27, 18:27)
naudoju guinot krema veidui,esu labai patenkinta.rekomendavo taip pat siauliete kosmetologe.50ml kaina apie 50 lt,kaip veido kremui labai normalu.bet ar yra kur nors sios kosmetikos pirkti tiesiogiai?
Tiek kainuoti tikrai nagalejo ,nebent kosmetologe idejo is savo bonkes .Tik tuo atveju galejo buti pigiau .
QUOTE(Darius20 @ 2005 09 28, 21:05)
labas merginos... patys geriausi kremai tai firmos Fairness Generos produkcija.... as jums nesiulau tiesiog informuoju apie daug geriausia kosmetika....
Aha,ir tu pats ja parduodi
as nusipirkau tai krema veidui
misri veido oda,jau nnebepamenuu vrs 100
Man asmenikai,kosmetologe padejo uu sia priemone isgyde spuogelius ,kuriu turejau na typo inkstirai...ir parinkosi krema ir psiu psiu psiu galiu dziaugtis as naudoju krema,dienai,o nakciai tepu NeoStrata,toki pat ir prausykli,o kaukes ir pilinga Guinot
Uz kauke mokejau 50ml 76lt,uz krema100ml 86lt cia u nuolada kremo(atradau lapeli kur buvau uzsiraius
Uz kauke mokejau 50ml 76lt,uz krema100ml 86lt cia u nuolada kremo(atradau lapeli kur buvau uzsiraius
Siauliuose dabar uzsipirkau nes ji i dekretines isejo