Įkraunama...
Įkraunama...

Guinot kosmetika

O siauliuose kur?
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 09 18, 20:50)
O siauliuose kur?
Neįsivaizduoju biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu
Atsakyti
QUOTE(kliopa @ 2005 09 18, 20:49)
Jei neklystu, mačiau Savanorių Hyperimi vaistinė tais kremais prekiauja. Ten turėtų būti tikrai pigiau nei Sugiharoj  smile.gif

Apsimelavau blush2.gif Jie prekiauja Gatineu kremais 4u.gif
Atsakyti
Siauliuose grozio salone,rekomendvo man kosmetologe pati ,kur tvrkausi veideli mirksiukas.gif
Atsakyti
Anksčiau lankiausi pas kosmetologę,kuri rekomendavo šią kosmetiką ir pati darydavo man procedūras su ja,tai naudojau kokį porą metų - prausiklį veidui, toniką, veido kremą drėkinantį,paakių kremą (labai geras),stangrinantį kremą po gimdymo (irgi laabai patiko),vienintelis minusas-didelė kaina,todėl dabar nebenaudoju..
Jei leidžia finansai-siūlau išbandyti,bet šiaip juk ne visoms tinka tas pats produktas mirksiukas.gif
beje,mano oda mišri ir jautri..
Atsakyti
Aciu!Reiks bandyt smile.gif
Atsakyti
naudoju guinot krema veidui,esu labai patenkinta.rekomendavo taip pat siauliete kosmetologe.50ml kaina apie 50 lt,kaip veido kremui labai normalu.bet ar yra kur nors sios kosmetikos pirkti tiesiogiai? 4u.gif
Atsakyti
Ką??? blink.gif aš apakus,ar tu kartais nemaišai kosmetikos??aš prieš kelis metus pirkdavau patį paprasčiausią drėkinantį kremą (50 ml,jie ten visi po tiek supakuoti) tai pradžioj jo kaina buvo apie 100 lt,o jau paskutinį indelį pirkau už 140..kažkaip arba tu maišai,arba perki kažkokią padielką,netikiu,kad gali būti tokia kaina-tada ji nebūtų jokia išskirtinė kosmetika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2005 09 28, 08:59)
Ką??? blink.gif aš apakus,ar tu kartais nemaišai kosmetikos??aš prieš kelis metus pirkdavau patį paprasčiausią drėkinantį kremą (50 ml,jie ten visi po tiek supakuoti) tai pradžioj jo kaina buvo apie 100 lt,o jau paskutinį indelį pirkau už 140..kažkaip arba tu maišai,arba perki kažkokią padielką,netikiu,kad gali būti tokia kaina-tada ji nebūtų jokia išskirtinė kosmetika  doh.gif

nu nemaisau tikrai parsyta GUINOT.seboregulator.toks sviesiai zalsvas kremas ir tai raminanciai kvepia.gal kaina netikslia parasiau,bet nevirsija 60 tai tikrai,gal 50 su virs. thumbup.gif ,man patinka ir tinka
Atsakyti
o beje kur tu perki?
Atsakyti
labas merginos... patys geriausi kremai tai firmos Fairness Generos produkcija.... as jums nesiulau tiesiog informuoju apie daug geriausia kosmetika.... thumbup.gif
Atsakyti