Įkraunama...
Įkraunama...

Guinot kosmetika

QUOTE(ajaz @ 2009 05 14, 20:27)
o gal kas bande sita drekinamaji paakiu krema? parasyta kad tinka nuo 20 m gerai drekina ax.gif labai noriu ji nupirkti, bet nezinau ar geras visgi kaina ne maza blush2.gif
Noriu jusu nuomoniu...user posted image

turejau toki, neblogas. pastebimo efekto net nzn ar buvo, bet malonus. dabar stangrinamaji turiu, nes reikia kaitaliot. 70lt mokejau.
Atsakyti
Paskutinis bandytas ir labai patikęs dalykas: Hydra cellulaire serumas. Nerealus, susigeria į odą kaip į Saharos dykumą... biggrin.gif na, matyt, jau maniškei labai reikėjo.
Ir tada ant viršaus dar kremuką tepiau: Hydrazone.
Atsakyti
is Guinot naudoju kremuka po depiliacijos veidui (ar po antakiu pesiojimo biggrin.gif ), tikra geras, pristabdo augima zymiai, plius nuima paraudima liuks
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 09 sausio 2010 - 22:50
as dabar irgi naudoju guinot priemones jau geras pusmetis! man patinka kainos ir kokybes santykis
turiu prausikli , tonika , paakiu krema , paakiu kauke , 2 kremus nuo raudonio , ziemini krema , drekinanti krema
kai ka perku pas kosmetologe bet daugiausia siunciuosi thumbup.gif
Atsakyti
matau tema atsigavo thumbup.gif o kaip del sveitikliu,kuri nors naudojat?arba kaukes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2010 01 14, 17:19)
matau tema atsigavo  thumbup.gif o kaip del sveitikliu,kuri nors naudojat?arba kaukes?  4u.gif

siuos du dalykus dar turiu is kanebo firmos tai dar damusineju biggrin.gif
tik paakiu kauke pirkau bet kadangi isvis tokia pirmoji gyvenime tai nieko pasakyt ir negaliu
Atsakyti
Planuoju pirkti kaukę riebiai odai. O kol kas laukiu parkeliaujant prausiklio ir toniko. ax.gif Bandysiu pirmą kartą.
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 05 14, 19:27)
o gal kas bande sita drekinamaji paakiu krema? parasyta kad tinka nuo 20 m gerai drekina ax.gif labai noriu ji nupirkti, bet nezinau ar geras visgi kaina ne maza blush2.gif
Noriu jusu nuomoniu...user posted image

naudojau sita ir dabar naudoju, labai patinka man, maloniai tepasi, padrekina gerai smile.gif
Atsakyti
as irgi ji turiu , tikrai fainas
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2010 01 10, 00:39)
as dabar irgi naudoju guinot priemones jau geras pusmetis! man patinka kainos ir kokybes santykis
turiu prausikli , tonika , paakiu krema , paakiu kauke , 2 kremus nuo raudonio , ziemini krema , drekinanti krema
kai ka perku pas kosmetologe bet daugiausia siunciuosi  thumbup.gif

is kur siunciates, jei nepaslaptis? g.gif 4u.gif
Atsakyti
turiu vat sitokihttp://eu.strawberrynet.com/skincare/guinot/biological-peeling-radiance-gel/28429/#DETAIL
jis yra odos sveitiklis tirpdo negyvas odos lasteles ,yra be granuliu sveist nereikia tik uztepi kaip krema o kai kremas virsta aliejuku nuplauni idialus kas turi jautria oda mano riebi tai man labiau patinka su granulem pasveist cool.gif
Papildyta:
QUOTE(NIDCKA @ 2010 02 03, 15:12)
turiu vat sitokihttp://eu.strawberrynet.com/skincare/guinot/biological-peeling-radiance-gel/28429/#DETAIL
jis yra odos sveitiklis  tirpdo negyvas odos lasteles ,yra be granuliu sveist nereikia tik uztepi kaip krema  o kai kremas virsta aliejuku  nuplauni idialus kas turi jautria oda mano riebi tai man labiau patinka su granulem pasveist cool.gif

oi nerodo schmoll.gif http://www.gproducts...-Biologique.htm
Papildyta:
bet pasiziurejau dabar i sudei tai jetau... vieni parabenai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saule31 @ 2010 02 03, 16:28)
is kur siunciates, jei nepaslaptis?  g.gif  4u.gif

lookfantastic.com
Atsakyti