Įkraunama...
Įkraunama...

Guinot kosmetika

QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 03 15, 13:09)
o kas nors bandėt Guinot serumą krūtinei standinti? man rekomendavo...bet kur jį pirkti- kur galima rastri Klaipėdoje ar Kaune g.gif kokios kainos g.gif

jis turetu atkeliaut pas mane uz 2 savaiciu,tai veliau parasysiu kokie ispudziai smile.gif
o jei jau kas nors ji isbande,labai laukiam komentaru 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 08 gruodžio 2008 - 09:32
As isbandziau ta krutines seruma...labai liuks dalykas:) Tikrai patiko, jis ir su blizguciu auksiniu:)
Papildyta:
QUOTE(ruda lape @ 2008 11 12, 13:44)
Gal kuri nors šitą kremuką naudojot?? Kiek suprantu čia iš tų, kur su spalva- kaip atsiliepimai būtų??
user posted image

As kaip tik nesenai isbandziau, labai patiko...tik ziemai truputi man per liesas..o vasara tai bus super. Oda atrodo lygesne, siek tiek atspalvio teikia, mano buvo natural spalva:)
Atsakyti
[quote=Mamasitaa,2008 12 12, 15:50]
As isbandziau ta krutines seruma...labai liuks dalykas:) Tikrai patiko, jis ir su blizguciu auksiniu:)
Prasom placiau apie ta seruma bigsmile.gif koks poveikis??ar pasikeitimai matosi?
Atsakyti
As irgi naudojau ta seruma krutinei, tiksliau vis dar naudoju...kaip tik jau pora menesiu po gimdymo ir kai nebemaitinu..tai sunku pasakyti kas ten kaip veikia..nes krutine vel sumaze, bet aisku nebe tokia kaip buvo yra...gi visgi tie maitinimai, krutines zymus padidejimas nestumo metu ir maitinant, tai savo duoda..
Bet tepuosi ir tikiuosi, kad bent tas serumas kazkike padeda:)
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2008 08 09, 20:05)
Nes tai nėra masinio naudojimo produktas ir yra perkamas tik pas kosmetologę. Pvz. Klaipėdoje jų produkcijos visai nėra doh.gif , tai aš kai grįžtu į Panevėžį, pas savo kosmetologę užsiperku.

yra ir Klaipėdoj, Aušros Holcmann salone smile.gif
Atsakyti
Gal kuriai mamytei netiko GUINOT veido prieziuros priemones?Nupirkciau wub.gif
Atsakyti
O kur Vln prekiaujama Guinot?
Atsakyti
nusipirkau matizone kremuka, maloniai tepasi, nesmirda biggrin.gif na kolkas fainas smile.gif dar noriu pajamt hydrazone ir seruma nuo akne.ir kunui kaip noreciau.. visko biggrin.gif
Atsakyti
Hydrazone kremuką veidui baiginėju- tikrai smagus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2009 01 27, 12:20)
Gal kuriai mamytei netiko GUINOT veido prieziuros priemones?Nupirkciau wub.gif

Man netiko kremas misriai riebiai odai PURE BALANCE CREAM. Jis yra be dezutes, bet uzklijuotas, nes taip jau gavosi, kad du nusipirkau vienu metu. Taip pat netiko zele paakiams GEL ANTI-FATIGUE YEUX, dar turiu duso krema MOUSSE DE COTON.

Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 04 10, 16:13)
O kur Vln prekiaujama Guinot?

Prekiauja Sugihara, Akropolyje ju esantis Spa centras, dar Vokieciu gatveje ju salonas. Siaip Vilniuje daugelyje grozio salonu prekiaujama, pvz Visunitoje, bet ko gero is Sugiharos pigiau pirkt, nes jie importuoja berods.
Atsakyti
o gal kas bande sita drekinamaji paakiu krema? parasyta kad tinka nuo 20 m gerai drekina ax.gif labai noriu ji nupirkti, bet nezinau ar geras visgi kaina ne maza blush2.gif
Noriu jusu nuomoniu...user posted image
Atsakyti