Įkraunama...
Įkraunama...

Guinot kosmetika

QUOTE(Margot @ 2008 06 17, 16:50)
Eglaite, čia diskutuojam ne apie Gatineau, o apie Guinot  mirksiukas.gif  biggrin.gif

doh.gif doh.gif doh.gif Sorry, as kaip tikra vista blush2.gif Na, disleksikams atleidziama lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos
vakar dariausi Guinot procedura veidui - Hydradermie. Visai neblogai. Gal yra bandziusiu kitas proceduras? bigsmile.gif Galvoju po kokio menesio dar Beaute Neuve pasidaryt..
Tuo paciu dave tokius nemazus biggrin.gif meginelius sviesinancios kaukes, sviesinancio kremo ir maitinancio kremo sausai odai. Gal naudojat siuos produktus?.. ax.gif
Atsakyti
jau kuri laika naudoju GUINOT vandeni makiazui valyti ir dienini drekinanti krema. kremas tikrai geras, bent jau man puikiai tinka. (nuo 90 proc. kremu man kemsasi poros ir atsiranda spuogai doh.gif ) vandenukas irgi saunus thumbup.gif
dabar noriu nusipirkti naktini krema ir paakiu koki nors.
kazkaip pastebejau kad mazai kas sia kosmetika naudoja. idomu kodel g.gif
Atsakyti
Nes tai nėra masinio naudojimo produktas ir yra perkamas tik pas kosmetologę. Pvz. Klaipėdoje jų produkcijos visai nėra doh.gif , tai aš kai grįžtu į Panevėžį, pas savo kosmetologę užsiperku.
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2008 08 09, 21:05)
Nes tai nėra masinio naudojimo produktas ir yra perkamas tik pas kosmetologę. Pvz. Klaipėdoje jų produkcijos visai nėra doh.gif , tai aš kai grįžtu į Panevėžį, pas savo kosmetologę užsiperku.

as pirkau braskese 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri nors šitą kremuką naudojot?? Kiek suprantu čia iš tų, kur su spalva- kaip atsiliepimai būtų??
user posted image
Atsakyti
Turejau veidui kremuka ir paakiams, pabaigiau neseniai, bet vel paskui noresiu butent sios fimos kosmetikos savo veidukui , labai man patiko , dar naudoju svelnu kuno sveitikli thumbup.gif pirkau profesionalems pritaikyta kieki, tai dar uzteks ilgam ax.gif Mama naudoja visa linija veidukui, aisku brandesnei odai, jai irgi patinka mirksiukas.gif

Mergaites, o kaip jums veido pilingas, drekinamoji kauke ir gal kuri naudojat stangrinama kuno losjona?
Atsakyti
QUOTE(liza @ 2008 11 12, 15:53)
Turejau veidui kremuka ir paakiams, pabaigiau neseniai, bet vel paskui noresiu butent sios fimos kosmetikos savo veidukui , labai man patiko , dar naudoju svelnu kuno sveitikli  thumbup.gif  pirkau profesionalems pritaikyta kieki, tai dar uzteks ilgam ax.gif Mama naudoja visa linija veidukui, aisku brandesnei odai, jai irgi patinka  mirksiukas.gif

Mergaites, o kaip jums veido pilingas, drekinamoji kauke ir gal kuri naudojat stangrinama kuno losjona?

Liza, kur Kaune perki Guinot'a? gal Madam salone?

Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 11 12, 14:44)
Gal kuri nors šitą kremuką naudojot?? Kiek suprantu čia iš tų, kur su spalva- kaip atsiliepimai būtų??
user posted image

Aš naudoju smile.gif Man super thumbup.gif papildomai nereikia jokio kremo + pamaskuoja smile.gif Paprašyk kosmetologės mėginuko, geriau prieš perkant pabandyti, nes spalva tik viena yra + kam reikia, kad stipriau maskuotų tai irgi gali netikti
Papildyta:
Aš Guinot ja naudoju kokie 5 metai, kai pradėjau reguliariai lankytis pas kosmetologę taip ir likau prie šios kosmetikos, nors aišku paeksperementuoju smile.gif

Iš kremų naudoju: Desensitizing Protective Cream, man jis labai patinka, mano oda mišri, tai bandžiau ir Pure Balance Cream - Daily Oil Control, iš mėginukų ir dar kažkokių, bet man jie netiko.
Paakiam naudoju: Eye-Lifting, iš mėginuko dar ir kaukę akims Instant Eye Mask
Dar naudoju kaklo kremą: Firming Neck Cream, neseniai įsigyjau tai dar komentarų kaip ir neturiu smile.gif
Dar naudoju kaukę: Absorbing Exfoliating Mask ir prausiklį Wash-Off Cleansing Cream
Hmmmm...nemažai pasirodo naudoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xenzy: 03 gruodžio 2008 - 11:53
QUOTE(Gothi @ 2008 11 15, 00:54)
Liza, kur Kaune perki Guinot'a? gal Madam salone?

Pirmus kartus pirkau Madam, paskui sesuo turi pazistama , kuri dirba kosmetologe ir uzsako pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2008 12 03, 11:51)

Dar naudoju kaukę:  Absorbing Exfoliating Mask ir prausiklį Wash-Off Cleansing Cream
Hmmmm...nemažai pasirodo naudoju smile.gif

ir kaip? gal kad patars kuris kremas fainesnis riebiai odai- tas pure balance ar matizone? ar imt abu? biggrin.gif
beje, pasikeite pakuotes guinot ar kaip? labai norejau toniko ir prausiklio del oranziniu buteliuku biggrin.gif , o dbr tokie balti paprasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2008 12 06, 20:41)
ir kaip? gal kad patars kuris kremas fainesnis riebiai odai- tas pure balance ar matizone? ar imt abu? biggrin.gif
beje, pasikeite pakuotes guinot ar kaip? labai norejau toniko ir prausiklio del oranziniu buteliuku biggrin.gif , o dbr tokie balti paprasti 4u.gif

prausiklis man thumbup.gif , o kaukė kaip kaukė, tik tiek, kad ji kartu su pilingu, tai kaip ir nereikia atskirai pilingo pirkti, mano poros linkusios pasikimšti, tai man tinka.
vat man tas puse balance nepatiko, pirmiausia kvapas, o ir oda tokia sunki buvo, tai aš likau prie savojo Desensitizing.
O toniku kažkaip guinot nenaudoju, man labiau patinka phytomer rožių vanduo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xenzy: 07 gruodžio 2008 - 11:40