ar bandet kremines pudras?
mane domina Illuminating Foundation SPF 12
Siandien pas kosmetologe nusipirkau krema zele, toki melynos spalvos Labai patiko, bet kadangi jinai labai skubejo, tai nespejau paklausti kaip jis vadinasi Gal zinot Mokejau 16 lt. 50 ml. (idejo is dideles bonkes)
QUOTE(Tučka @ 2008 03 14, 15:31)
Siandien pas kosmetologe nusipirkau krema zele, toki melynos spalvos Labai patiko, bet kadangi jinai labai skubejo, tai nespejau paklausti kaip jis vadinasi Gal zinot Mokejau 16 lt. 50 ml. (idejo is dideles bonkes)
o kam jis skirtas?
mėlynos spalvos
QUOTE(emmute @ 2008 03 14, 15:48)
Skirtas suerzintai dregmes netekusiai odai Jo melynas toks skaidrus kaip zele Kai uzsitepiau tai toki siek tiek saldanti jausma suteike labai malonus Osiaip tai dregmei sulaikyti tai turi susidaryti tokia kaip plevele ant veido Cia kosmetologe taip pasake
o kas nors bandėt Guinot serumą krūtinei standinti? man rekomendavo...bet kur jį pirkti- kur galima rastri Klaipėdoje ar Kaune kokios kainos
QUOTE(Motina @ 2007 02 09, 18:52)
Truputį neaiškiai paaiškinau. Kremas:
1. užpildo plauko kanalą - todėl jo sienelė, pakol nėra plauko negali susiglausti ir jis negali "užsiklijuoti", todėl plaukas neįauga. Čia ypač svarbu toms, kurių plauko kanalas yra ilgas nestatus, nes didėja tikimybė, kad plaukui augant sienelės "sulips" ir jis nebegalės išlįsti lauk. Per tą kremą, kuris užpildo plauko kanalą, plaukas gali praaugti
2. jame esančios veikliosios medžiagos slopina plauko augimą, todėl jis atauga vėliau ir silpnesnis. Jei anksčiau iš vieno kanalo išaugdavo 2-3 plaukeliai, po kurio laiko pradeda išaugt tik vienas ir tas pats nupiepęs.
3. Ramina depiliacijos metu sudirgintą odą, skatina gijimą.
4. minkština odą, taip irgi sumažina plauko įaugimo galimybę.
1. užpildo plauko kanalą - todėl jo sienelė, pakol nėra plauko negali susiglausti ir jis negali "užsiklijuoti", todėl plaukas neįauga. Čia ypač svarbu toms, kurių plauko kanalas yra ilgas nestatus, nes didėja tikimybė, kad plaukui augant sienelės "sulips" ir jis nebegalės išlįsti lauk. Per tą kremą, kuris užpildo plauko kanalą, plaukas gali praaugti
2. jame esančios veikliosios medžiagos slopina plauko augimą, todėl jis atauga vėliau ir silpnesnis. Jei anksčiau iš vieno kanalo išaugdavo 2-3 plaukeliai, po kurio laiko pradeda išaugt tik vienas ir tas pats nupiepęs.
3. Ramina depiliacijos metu sudirgintą odą, skatina gijimą.
4. minkština odą, taip irgi sumažina plauko įaugimo galimybę.
Kokia kaina sito kremo, ir kur ji galima butu nusipirkti?
QUOTE(Mariposa @ 2008 01 09, 16:34)
Tik man idomu butu kokios kainos perkant Lietuvoje ir as apsimoka siustis? Gal kas galetu palyginimui kainas pasakyt...
Kosmetologe rekomendavo man raminamaji koncentrata jautriai, linkusiai raudonuoti odai. Va toki
Pas mus jis 120lt, o beautybay.com 34£.
strawberrynet.com 53$