SVEIKOS ar zinote ka nors apie sia kosmetika Guinot-kremai,kuriuos pasiule kosmetologe taciau jie man visiskai negirdeti,nematyti ar ka nors zinot apie juos
man tai jie patys patys geriausi, turiu krema ir kauke ir paakiams, super
Man labai patiko Guinot - nors skeptiskai ziurejau i ja kazkodel, - eilinis triukas maniau sau - visaip ieskojau prie ko prikibti, bet neradau, kas svarbiausia, kad nekemsa poru juju kremai - tai man labai patiko.
Euro vaistinėje-bazėj. Kosmetika ne iš pigiųjų
Ar naudojate Guinot,kokie atsiliepimai??Kaip tos firmos kaukes ??
Kokiose parduotuvese ju buna?
Parduotuve,nezinau neesu macius grozio salonuose.Mankaip irnorirekomenduot t produkciija,bet bijau isbandyt,td klausiu jusu kas esate isbande??O gl zinot kur butu galima paskaitynet ape sia produkcija??
QUOTE(paupau @ 2005 09 18, 11:07)
Parduotuve,nezinau neesu macius grozio salonuose.Mankaip irnorirekomenduot t produkciija,bet bijau isbandyt,td klausiu jusu kas esate isbande??O gl zinot kur butu galima paskaitynet ape sia produkcija??
Apie kaukes nežinau, bet kremai man jų patinka, nors jokių stebuklų nepadarė. Kaina mano supratimu per didelė, yra gerokai pigesnės geros kosmetikos. Štai čia
http://www.sugihara.lt/ yra nuoroda ,,kosmetikos parduotuvė'', joje parašyta apie Guinot produktus.
Aciu!!!!Taciau niekur neradau kainu
QUOTE(paupau @ 2005 09 18, 18:45)
Aciu!!!!Taciau niekur neradau kainu
Dėl kainų tiksliai nežinau, mano ne Lietuvoj pirkti. Bet tikrai nepigūs. Jei neklystu, mačiau Savanorių Hyperimi vaistinė tais kremais prekiauja. Ten turėtų būti tikrai pigiau nei Sugiharoj