27,92

VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.... Pirma nėštumo savaitė nuo implantacijos ir 5 savaitė nuo paskutinių mmm dienos.....
Draugės, soriukas kad tik dabar su žiniom, turėjau savam skyrelyje pasidžiaugti...
Ačiū visoms už palaikymą...
Istorija tokia, pradėjom planuoti 2007 m pabaigoje, nesisaugojom kokius 8-9 mėn.. Kai nebuvo rezultato kreipiausi iš karto į VK ir ten man diagnozavo Policistines kiaušides, o vyrui Astenospermija - sulėtėjęs spermių judrumas... Taigi, turėjom visą puokštę ligų...Nuo 2008 vidurio pradėjom gydytis -aš vaistukus, vyras vitaminus bei antibiotikus nuo bacilų. Rezultatai kito lėtai... Tada nusprendėm nelaukti ir daryti IUI.. 1,2,3 IUI - visi nesėkmingi, nors atrodo darėm juos idealiomis sąlygomis... Šitą ciklą nusprendėm pailsėti, nors vaistukus aš vis dar gėriau... Ir pavyko - tiesiog naturaliai.. Bet esu įsitikinusi, jei ne gydymasis - gal dar būčiau laukus kokius 5 metus... Tai va..

Dabar daug baimių - kad tik vystytusi normaliai, bet džiaugsmas neapsakomas....

Papildyta:
QUOTE(Abo @ 2009 07 21, 10:13)
Mimozyt, kai galėsi, parašyk istoriją savo trumpai, žinau kad trys IUI nepavyko, šitas natūraliai, bet vyro turtas lyg pagerėjo, ania
Ką vartojot? 

MB buvo sulėtėję spermiai, bet per pusę metų rezultatas iš A+B -16 proc pakito į A+B 56 proc