Įkraunama...
Įkraunama...

Bt matavimas

QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 20, 17:12)
Ovuliacija gali buti. Tiesiog nepastoviai. Gali buti karta per metus, gali buti 10 kartu... Su policistinem is viso daugybe variantu... Cia nustatyt gydytojas turetu, pagal kelis pozymius. Jei tik kiausides policistines - vaizdas echo parodo, o PKS - tai jau puokste papildomu dalyku salia "vynuogetu" kiausidziu.
O jei ginė vizualiai sako, kad viskas pas mane čiki, o ir nė vienas gydytojas nepasakė, kad kažkokių problemų matyti (juk būtų pasakę, jei būtų matyti g.gif ) ?

Na, per nėštumą gal kokie 5-6 skirtingi gydytojai yra mane apžiūrinėję echoskopu, iš jų 3 puikūs, klaipėdiečiai žino - V. Rauba, V. Mačiulionytė ir I. Kiseliova cool.gif Kiti vidutiniai. Nu tai gal sakau būtų užsiminę, jei didelių bėdų būt buvę? g.gif
Aišku, ne nevaisingumo klausimais kalbėjomės, alia vis tik tikiu, kad būtų užsiminę. O dabar niekas ničnieko. Ai kažkaip man ramu biggrin.gif einu dar appie PKS paskaityčiu (tik dabar iš tavęs supratau, kad policistinės kiaušidės ir PKS yra skirtingi dalykai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 20 liepos 2009 - 16:20
QUOTE(Abo @ 2009 07 20, 17:17)

Man rodos cia ne PKS kisa koja... g.gif Kazkur kitur turbut problema... g.gif
Gali buti TIK policistines kiausides, jas turi skirtingom ziniom nuo 25 iki 50 % Lt moteru ir gali buti PKS (policistiniu kiausidziu sindromas) tada buna ir kiausides poli., ir dar daug ivairiu dalyku. Pasiskaityk PKS temos pirmam puslapyje labai daug info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 20 liepos 2009 - 16:23
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 20, 17:12)
Ovuliacija gali buti. Tiesiog nepastoviai. Gali buti karta per metus, gali buti 10 kartu... Su policistinem is viso daugybe variantu... Cia nustatyt gydytojas turetu, pagal kelis pozymius. Jei tik kiausides policistines - vaizdas echo parodo, o PKS - tai jau puokste papildomu dalyku salia "vynuogetu" kiausidziu.

Sveikos mirksiukas.gif

Turiu klausima del paraudoninto sakinio virsuj: policistines kiausides ir PKS nera tas pats? Ar ne taip supratau? Kuo sitie du dalykai skiriasi? aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=egluzeeele,2009 07 20, 17:21]
Jau viska atsakiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 20, 17:21)
QUOTE(Abo @ 2009 07 20, 17:17)

Man rodos cia ne PKS kisa koja... g.gif Kazkur kitur turbut problema... g.gif

Na, kol kas buvome vaisingi, manau, kad tai tik psichologinė problema (arba kiaušintakiai nepraeinami pasidarė po gimdymo). Nesuksiu galvos dar pora ciklų ir baigsim kol kas planuot. nepavyks tai nepavyks. O po kelių metų išsitirsim išsamiai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 20, 17:21)
Pasiskaityk PKS temos pirmam puslapyje labai daug info.

dėkui smile.gif Ieškau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 20 liepos 2009 - 16:24
QUOTE(Abo @ 2009 07 20, 17:25)
dėkui smile.gif  Ieškau

imesk a linka cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 20, 17:35)
imesk a linka cia  ax.gif

http://www.supermama...?...463674&st=0
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 20, 17:35)
imesk a linka cia  ax.gif

Prasau smile.gif
PKS
Atsakyti
Abo, as si cikla jokiu medikamentu nevartoju.. tiesiog taip gyvenu, kai pas gine buvau praita savaite tai net ant kedes nelipau kad ziuretu.. gal tai itakoja kad su kitu temometru matuoju kazkur nuo 10 CD.. ziuresiu kas bus toliau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 20, 17:39)

nu ne....nu sakes, pas mane kaip ir plaukuotumas tiktu...bet gal jis atsirado po KT vartojimo doh.gif nu virsune, tas vaiko planavimas...jau geriau griovius kasti jauciu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Justta @ 2009 07 20, 19:20)
Abo, as si cikla jokiu medikamentu nevartoju.. tiesiog taip gyvenu, kai pas gine buvau praita savaite tai net ant kedes nelipau kad ziuretu.. gal tai itakoja kad su kitu temometru matuoju kazkur nuo 10 CD.. ziuresiu kas bus toliau.. g.gif

neatmeskim ir tokio varianto: pasako ne kokia diagnoze, o tu imi ir pastoji...juk daznai kiaules desnis pasitvirtina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 20, 19:22)
nu ne....nu sakes, pas mane kaip ir plaukuotumas tiktu...bet gal jis atsirado po KT vartojimo  doh.gif nu virsune, tas vaiko planavimas...jau geriau griovius kasti jauciu... doh.gif
Pas mane nieks netinka, seniai jau žiūrėjau. Nebent nematoma kažkas, būna ir taip, ir cistų nežinau yra ar nėra po gimdymo

QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 20, 19:51)
neatmeskim ir tokio varianto: pasako ne kokia diagnoze, o tu imi ir pastoji...juk daznai kiaules desnis pasitvirtina  4u.gif
Oi daug tokių atvejų girdėjus, tik va, pas Jusstą atvirkščiai,lyg visur buvo O, o dabar lyg ne. Nors esu mačius pora grafikų atseit be ovuliacijos bet jau pastojusių (pažįstamų tarppe)
Atsakyti