Įkraunama...
Įkraunama...

Bt matavimas

QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 18, 12:54)
QUOTE(Abo @ 2009 07 18, 12:43)

tai gal paskambink, nu priburk ka nors, juk pinigai tai sumoketi, gal pasakytu vis gi

čia Klaipėdos gimdymo namų poliklinika, griežtai ten, tik su dokumentu ir tik vokeliuose, kurie palikti registratūroje biggrin.gif apsikakokit, pamaniau, su savo vokeliais, net pinigų nepagailėjau, nuėjau į Jūrininkų ligoninė ir po kelių minučių kitą ranką atkišus jau sėdėjau biggrin.gif

Ai, šiaip mistika ir man, pirmas ciklas ten klaidingai suvestas, patrumpinau DPO, šiaip man 13 jų yra, tai ištryniau pirmą ciklą išvis, ten matavau ir penktą ryto ir 8 ryto biggrin.gif

Vnz, užteks apie mane, duosiu žinot jei pareis mmm g.gif

Gal čia dėl orų tikrai, nes 2 jau žinau, kurioms prailgėjo antra fazė, viena matuoja BT, kita ne, bet pastaruoji jautė aiškiai O.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 18 liepos 2009 - 12:13
QUOTE(Abo @ 2009 07 17, 23:42)
O, laisvėja, skaitalioji, prisijunk ir  pas mus, bus smagiau  wub.gif

Ačiū už kvietimą 4u.gif Seniau čia rodydavausi irgi, tai dabar nostalgijos vedama retsykiais pasidomiu grafikiukais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2009 07 18, 13:28)
Ačiū už kvietimą  4u.gif Seniau čia rodydavausi irgi, tai dabar nostalgijos vedama retsykiais pasidomiu grafikiukais  blush2.gif
Nu tep, kažkaip ilgai jau nepagaunat console.gif
Tai va, tavo grafiką kaip tik ir pakomentavau anksčiau. Tai aiškios priežastys kodėl staiga DPO prailgėjo, ar pas tave neaiški buvo O, dabar neatsimenu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 18, 13:36)
Nu tep, kažkaip ilgai jau nepagaunat console.gif
Tai va, tavo grafiką kaip tik ir pakomentavau anksčiau. Tai aiškios priežastys kodėl staiga DPO prailgėjo, ar pas tave neaiški buvo O, dabar neatsimenu?  g.gif

Aha, 28 ciklas jau eina ax.gif
O buvo labai aiški, nes stimuliuotas ciklas. O DPO greičiausiai pailgėjo dėl to, kad anksčiau trūkdavo man progesterono, ir tyrimai rodydavo, kad O kaip ir nevyksta, nors BT pakildavo, skirtumas tarp fazių būdavo. Šįkart progesteronas 7 DPO buvo net 60, tai vadinas ovuliavo tikrai ne vienas folikulas. Anksčiau progesteronas būdavo 3, 15 ir pan.
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2009 07 18, 13:43)
Aha, 28 ciklas jau eina ax.gif
O buvo labai aiški, nes stimuliuotas ciklas. O DPO greičiausiai pailgėjo dėl to, kad anksčiau trūkdavo man progesterono, ir tyrimai rodydavo, kad O kaip ir nevyksta, nors BT pakildavo, skirtumas tarp fazių būdavo. Šįkart progesteronas 7 DPO buvo net 60, tai vadinas ovuliavo tikrai ne vienas folikulas. Anksčiau progesteronas būdavo 3, 15 ir pan.

Tai gali būti, kad pailgėjo dėl ne vieno ovuliavusio folikulo? Tik kitas vėliau ovuliavo, todėl ir nusitempė?

Laikau kumščius, blyn kad nesaldu, o mes čia su savo keliais ciklais raudam blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 18, 14:03)
Tai gali būti, kad pailgėjo dėl ne vieno ovuliavusio folikulo? Tik kitas vėliau ovuliavo, todėl ir nusitempė?

Laikau kumščius, blyn kad nesaldu, o mes čia su savo keliais ciklais raudam  blush2.gif  biggrin.gif

Nu jie abu turėjo ovuliuoti per 24-36 val. po ovitrelio suleidimo mirksiukas.gif Galvoju, kad tokia turbūt ir turėtų būti maždaug mano antra fazė, normaliai vykstant O 4u.gif Ir gyd. buvo nustebus, kad viskas taip super, ir nepavyko biggrin.gif
Sėkmės visoms laukiant svajų išsipildymo 4u.gif Ir kuo trumpesnio to laukimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisveja: 18 liepos 2009 - 13:11
Abo tikrai pas tave grafikiukas įdomus, lauksim geros atomazgos drinks_cheers.gif

Na, aš vis kylu dar. Matuojuosi 6 ryto, aišku kuo vėliau matuojuosi tuo didesnė temperatūra, bet pradėjau 6 ryto ir nenuklystu ax.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos merginos
priimkit ir mane i jusu saunia kompanija, kartu juk vis smagiau smile.gif
as pradejau 2 cikla, kuomet matuojuosi BT.
pasirodau pirma cikla
http://www.babyplan.ru/profile/47815

na stai ir antras

prisipirkau is ZA ir ovuliaciniu testuku tai nuo rytdienos pradesiu zaist su jais.

Papildyta:
oi neidejau pirmo...
bet tai jau ne taip svarbu zodziu matuojuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flower_girl @ 2009 07 18, 16:10)
sveikos merginos
priimkit ir mane i jusu saunia kompanija, kartu juk vis smagiau smile.gif
as pradejau 2 cikla, kuomet matuojuosi BT.
pasirodau

o, panasiai zygiuojam, man sian 10 c.d., sian sugadinau pirma OT, aisku, jis neigiamas. Tavo pirmas ciklas labai grazus, tik su negrazia pabaiga sad.gif bet gal si karta pavyks 4u.gif
Atsakyti
na jo ir man jis atrode patogus ir tinkamas, bet kaip zinia ne nuo musu viskas priklauso...tai ka zygiuosim ir nelauksim mmm kartu 4u.gif
as cia forume priskaiciau daug ir mane neramina vienas faktas, kad man jau nuo ciklo vidurio, ne kiekviena men. bet daznokai pradeda mausti krutine,? g.gif ka tai galetu reiksti? gal hormonu sutrikimas koks?
Atsakyti
Nesuprantu merginos, šiandien visą dieną, į vakarą jau ir dažniau maudžia pilvo apačioje kairėje pusėje?Niekada man to nebūdavo.... g.gif kas čia gali būti?
Šiaip laikas jau ovuliacijai, gal dėl to?Bet ankščiau to nebūdavo....
Atsakyti
QUOTE(flower_girl @ 2009 07 18, 17:45)
as cia forume priskaiciau daug ir mane neramina vienas faktas, kad man jau nuo ciklo vidurio, ne kiekviena men. bet daznokai pradeda mausti krutine,? g.gif ka tai galetu reiksti? gal hormonu sutrikimas koks?

man irgi lotuliukas.gif
Atsakyti