Įkraunama...
Įkraunama...

Bt matavimas

QUOTE(Ingese @ 2009 07 18, 09:22)
user posted image

Sveikutės,rodausi savo grafikėlį, nesupranti ko nebraižo linijos? g.gif

Gal ryt nubraizys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 18, 10:04)
Gal nebus visai ax.gif

Cia mano grazuolis ax.gif
Grafikas

Aš užvakar HCG dariausi, nėštumo nėra.

Kilk ir nenusileisk ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 18, 09:38)
Aš užvakar  HCG dariausi, nėštumo nėra.

Kilk ir nenusileisk  ax.gif  4u.gif

Ai atsiprasau nedaskaiciau reiskiasi blush2.gif
Aciu Abo,tikiuosi cool.gif O jeigu ne vsio iseinu atostogu bo nuprotesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 18, 10:48)
Ai atsiprasau nedaskaiciau reiskiasi blush2.gif
Aciu Abo,tikiuosi  cool.gif O jeigu ne vsio iseinu atostogu bo nuprotesiu rolleyes.gif

Atsipalaiduok. Paimk vaiką, knygą, nueikit į parką. Jei neskaitysi, pažiūrėk į debesis ir nurimk. Privalai nusiraminti, vaikiukas ankčiau vėliau bus, vienas, o gal ir kitas jei norėsi ir jo laukti turi laiminga, o ne atvirkščiai smile.gif Tad susiimk ir mėgaukis vasara wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 18, 09:56)
Atsipalaiduok. Paimk vaiką, knygą, nueikit į parką. Jei neskaitysi, pažiūrėk į debesis ir nurimk. Privalai nusiraminti, vaikiukas ankčiau vėliau bus, vienas, o gal ir kitas jei norėsi ir jo laukti turi laiminga, o ne atvirkščiai smile.gif Tad susiimk ir mėgaukis vasara  wub.gif

Skrisim su suneliu i lt,tai gal pavyks atsipalaiduoti ax.gif Reiks issitikrint ,krauja pasitikrinsiu,pas gine nueisiu,bo cia su tais daktareis nieko nesigauna ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Linutas,
user posted image
o jūs ponia kaip laikotės biggrin.gif

nesulaukiu jokių žinių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 18 liepos 2009 - 10:16
Labukas matuotojos ax.gif

QUOTE(Abo @ 2009 07 18, 08:05)
Kur mano mmm? Gal šiandien ateis?
grafikiuks mastau.gif na, bet

Gal neateis?
Gal tyrime klaida isivele? g.gif Negalejo sumaisyti ko nors?

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 18, 10:04)
Cia mano grazuolis ax.gif

Labai i mano panasus "laiptukai biggrin.gif tik paskutine diena pas mane smaigaliukas hihihi.gif

QUOTE(Ingese @ 2009 07 18, 10:22)
rodausi savo grafikėlį, nesupranti ko nebraižo linijos? g.gif nors mėginame trečia ciklą, bet niekaip nesuprantu kada vaisingos dienos, ciklas labai nereguliarus, tai labai sunku....

Kantrybes, gal ryt poryt nubres. O ir duomenu mazoka man rodos g.gif

Pasirodau savo... Truputi pazemejau. As matuoju rytais, 6.10, si ryta pamatavau ir dar pamiegojau, pabudus pries 9 pasmalsavau - tada jau 37.2 buvo ax.gif suprantu, kad tai nieko nereiskia irnesakyk.gif bet vistiek dziugina... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 18, 12:13)
Gal tyrime klaida isivele?  g.gif  Negalejo sumaisyti ko nors?
Dariau dviejuose vietose, pirmoj pasakė jau po kraujo paėmimo, kad tik ryt bus rezultatai ir reik nuvžiuot pasiimt "vokelį" tai susinervinaui ir nuėjau į kitą vietą už kėlių metrų, kuriai galima paskambint. Tai to pirmo rezultato net nepasiėmiau.

Bet deja, dariausi testą, neigiamas. Gaila, kad mano grafikėlis labai aiškus, na, aiški ovuliacija. Jei labai svyruotų, galima būtų ir pasvajot, nes dar nėra unsure.gif Tikrinu ir tikrinu biggrin.gif lotuliukas.gif Iš Linuto mokausi optimizmo ir laikau kojas suspaudus, klaidų tikiuosi biggrin.gif

čia firlitirli biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 18 liepos 2009 - 11:32
QUOTE(Abo @ 2009 07 18, 12:25)
Tai to pirmo rezultato net nepasiėmiau.

Gal visgi pasiimk ir ta vokeli? mirksiukas.gif
Nesuvokiu visiskai kodel tavo antroji faze taip isilgejo, perziurejau ankstesnius ciklus, nieko tokio nebuve... Kazkokia mistika is tiek...
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 18, 12:25)
Dariau dviejuose vietose, pirmoj pasakė jau po kraujo paėmimo, kad tik ryt bus rezultatai ir reik nuvžiuot pasiimt "vokelį" tai susinervinaui ir nuėjau į kitą vietą už kėlių metrų, kuriai galima paskambint. Tai to pirmo rezultato net nepasiėmiau.

na vis tiek arba per savaitgali ateis mmm, arba sveikinti jau teks mums tave...o jei sian dirba ta viecike, gal nubek to vokelio, ka cia rasineji, gal butu tai naudingiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 18, 12:36)
Gal visgi pasiimk ir ta vokeli?  mirksiukas.gif
Nesuvokiu visiskai kodel tavo antroji faze taip isilgejo, perziurejau ankstesnius ciklus, nieko tokio nebuve... Kazkokia mistika is tiek...

QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 18, 12:39)
na vis tiek arba per savaitgali ateis mmm, arba sveikinti jau teks mums tave...o jei sian dirba ta viecike, gal nubek to vokelio, ka cia rasineji, gal butu tai naudingiau  mirksiukas.gif

Jei rimtai tai aš nesitikiu, todėl ir nevažiuoju, alia kirba dar kirba, stebuklų būna unsure.gif Tingiu važiuot iš tikro. Grūstis ten į galą miesto. Juk NT jau parodyt turėtų, o nieko. Gal man kažkas tikrai negerai... Nežinau, gal palauksiu, bet žiauriai keista, kad nesulaukiau, gal čia koks psichologinis mmm atitolinimas biggrin.gif Na, kai nenoriu mmm, tai ir nesulaukiu, ką aš žinau, gal ir taip būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 18, 12:43)

tai gal paskambink, nu priburk ka nors, juk pinigai tai sumoketi, gal pasakytu vis gi
Atsakyti