Įkraunama...
Įkraunama...

Bt matavimas

QUOTE(valiusiuke @ 2009 07 17, 10:09)
Nei su pirmu nei su antru nėštumu nejaučiau jokių požymių taigi tai dar nereiškia kad nieko nėra, juo labiau jei visada jausdavai o dabar ne gal reiktų susimąstyti apie ką nors geresnio  mirksiukas.gif

labai noreciau, kad taip butu...tai per nestuma, net krutis neskaudejom spieneliai nesujautredavo????? g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Delena neleidziu nurasyt dar savo grafikiuko.. nono.gif
Ingutevi, graziai uzkilai, eini link trifaziskumo... bigsmile.gif
As siandien irgi tikiuos isvysti teigiamia, ar bent jau labiau paryskejusi nei vakar OT ir laukiu O... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuciuke: 17 liepos 2009 - 09:22
QUOTE(Ingutevi @ 2009 07 17, 10:12)

thumbup.gif grazu . Laukiam rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
Nei su pirmu nei su antru nėštumu nejaučiau jokių požymių taigi tai dar nereiškia kad nieko nėra, juo labiau jei visada jausdavai o dabar ne gal reiktų susimąstyti apie ką nors geresnio  mirksiukas.gif

aš irgi nejaučiau smile.gif testukas parodė teigiamą tik po kokių 2 sav. kai turėjo mmm atsirasti, o visus pojūčius pajaučiau tik kai sužinojau, kad nestuke.gif . Čia matomai psichologija suveikė.
Atsakyti

Man tas pats su maže
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2009 07 17, 10:20)
labai noreciau, kad taip butu...tai per nestuma, net krutis neskaudejom spieneliai nesujautredavo?????    g.gif

Man krūtų nei per vieną nėštumą neskaudėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 17, 09:30)
Sveikos, na pirmiausia mano BT - tempa kyla, bet man vistiek žemoka sad.gif

teisingai, nes nežinau kaip jūsų MB, bet maniškį tas veikia, išvis gailiuosi, kad jam apie tuos testukus pasakiau...dabar iš proto abu kraustomės.
nereikia, aš irgi FF užsipildžiau, man patiko, kad tenai dar visokios analizės ciklo, bet kaip supratau ten tik mėnesiui trialas, paskui pirkti turi tą paslaugą

Svarbiausia,kad dabar vis kyltu ir kyltu 4u.gif
Pas mus tai mane ziauriai veikia ND pagal grafika (pradedu stresuoti ir vengti doh.gif MB juokiasi ir sako,kad jau sarmatliva pasidariau lyg pirmas kartas butu lotuliukas.gif ) o MB tfiu tfiu tfiu ne, nes kitu atveju butu totalus fiasko... man ir gyd sake, geriau matuok BT- nieko nekainuoja ir informacijos duoda, o su OT pasidaro psichologinis blokas blush2.gif taip man ir yra...
Pasidariau grafika FF ta pati rodo ka ir bapyplan,bet tai kai ivedu neigiamus OT pradeda pievas rodyti g.gif O rodo kad buvo 8 c.d.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 07 17, 11:52)

Palauk dar kelias dieneles, matai punktyras, dar gali pasikeist mirksiukas.gif FF negali brezti, nes turi buti bent trys temp po to. Tad laukiam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 17 liepos 2009 - 12:12
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 17, 13:06)
QUOTE(Duniu @ 2009 07 17, 11:52)

Palauk dar kelias dieneles, matai punktyras, dar gali pasikeist mirksiukas.gif FF negali brezti, nes turi buti bent trys temp po to. Tad laukiam 4u.gif

Tai punktyras cia dar ne galutinis variantas g.gif supratau tada:bigsmile: laukiam 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu jusu paklausti, nes pati visai zalia sitam reikale....

BT matuoju tik pirma cikla. Ir tai labai neseniai. Sugalvojau pamatuot belaukdama mmm, kurios bludija kazkur blush2.gif

Bandau ikelt savo grafika ax.gif
user posted image

O diena uzsidejau tada, kai lankiausi pas gydytoja ir ji per echo apziurejo, kad kaip tik ji vyksta (ir isskyros buvo vaisingos)... BT taip pat kita diena uzkilo. Bet paskui eme leistis ir vel kyla. Todel noriu paklausti, ar galejo buti, kad O buvo veliau? ar cia siaip kokie svyravimai arba nemoksiskumas?

Is anksto atsiprasau, jei klausimai kvaili, bet noretusi nors kiek suprasti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2009 07 17, 13:38)

Labas 4u.gif
Drasiai musu klausk, kiek galesim, tiek padesim 4u.gif

Siaip tokie svyravimai 2 ciklo fazej nebudingi. Galima butu manyti, kad O vyko veliau. Gaila, kad pirmos ciklo fazes temp nera. O kada tavo mmm buvo? Cia tiek ilgai ju nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 17, 13:57)
QUOTE(egluzeeele @ 2009 07 17, 13:38)

Labas 4u.gif
Drasiai musu klausk, kiek galesim, tiek padesim 4u.gif

Siaip tokie svyravimai 2 ciklo fazej nebudingi. Galima butu manyti, kad O vyko veliau. Gaila, kad pirmos ciklo fazes temp nera. O kada tavo mmm buvo? Cia tiek ilgai ju nebuvo g.gif

jap, tiek ilgai ju nera doh.gif paskutines buvo nuo 05.14. Pasak gydytojos, mano kiausides viena menesi atostogavo blush2.gif

Aciu uz ats mirksiukas.gif Pagal pojucius speciau, kad O buvo, kaip ir gydytoja sake. Bet jei O vis del to buvo veliau, tai baisiai nepataikem su ND doh.gif Na, nieko nepadarysi ax.gif
Atsakyti