Įkraunama...
Įkraunama...

Bt matavimas

QUOTE(Chenelle @ 2009 07 17, 09:13)
Aha aukstesne nei pirmos fazes, bet zemoka kaip tavo 2 fazei, tad manau dar pakris  ax.gif

Na tikriausiai ax.gif tik nustebau nes kiek matuoju dar nebuvo taip kad kokia BT baigiau ciklą tokia ir pradėčiau g.gif O ir tos trumpesnės mm galvą susuko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valiusiuke: 17 liepos 2009 - 08:16
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 17, 09:11)
Aha labai idmu. FF nepildai? Ten daznai, jei laipteliais kyla temp, brezia ant pirmo ar antro, po pakritimo, nebutinai per pakritima. Tai gal tau buvo 13-14  mastau.gif , pries ta temp, kuri paklo virs pirmos fazes  rolleyes.gif

Tu tesi 4u.gif ir as galvoju,kad galejo buti arba 13 (pabaigoj)-14 (pradzioj) Noreciau pabandyti uzpildyti FF, bet nelabai zinau ka ten ir kaip g.gif lyg pakvietimo reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 07 17, 09:19)
Tu tesi 4u.gif  ir as galvoju,kad galejo buti arba 13 (pabaigoj)-14 (pradzioj) Noreciau pabandyti uzpildyti FF, bet nelabai zinau ka ten ir kaip g.gif lyg pakvietimo reikia g.gif

jei pakvietimo reikia įmesk į až savo el pašto adresiuką ir atsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti

as jau savo visus isdalinau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, na pirmiausia mano BT - tempa kyla, bet man vistiek žemoka sad.gif

user posted image

QUOTE(Duniu @ 2009 07 17, 09:03)
Visgi, teisingai raso, geriau sistemingai daryti ND ir nereikia gaudyti O su OT 4u.gif 

teisingai, nes nežinau kaip jūsų MB, bet maniškį tas veikia, išvis gailiuosi, kad jam apie tuos testukus pasakiau...dabar iš proto abu kraustomės.

Tu tesi 4u.gif  ir as galvoju,kad galejo buti arba 13 (pabaigoj)-14 (pradzioj) Noreciau pabandyti uzpildyti FF, bet nelabai zinau ka ten ir kaip g.gif lyg pakvietimo reikia g.gif

nereikia, aš irgi FF užsipildžiau, man patiko, kad tenai dar visokios analizės ciklo, bet kaip supratau ten tik mėnesiui trialas, paskui pirkti turi tą paslaugą
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 17, 09:30)

OT teigiamas, Bt pakilo thumbup.gif Super, nestresuok user posted image Ryt dar pakilsi user posted image

O as vis dar stengiuso pagauti savo O user posted image. Na taip tikiuosi ryt pakrist flirt.gif
Atsakyti
Laba diena. 4u.gif

Stai mano grafikas. man si menesi nei papulai nejautrus, nei speneliai. Visad kazkaip sujautredavo pries mm... Netikiu, kad man si ciklas pavyko nestuke.gif .... nes tikrai jokiu jokiu pozymiu nera. Lauksiu savo mm... verysad.gif

http://www.babyplan.ru/profile/31260
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2009 07 17, 09:52)

kas cia dabar per nusirasymai anksciau laiko. Palaukiam ir pamatysim kas cia bus. Dar niekas neaisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 17, 09:55)
kas cia dabar per nusirasymai anksciau laiko. Palaukiam ir pamatysim kas cia bus. Dar niekas neaisku  mirksiukas.gif

Visiškai teisingai nosį aukštyn mergyt dar ne laikas nusimint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 07 17, 09:58)
Visiškai teisingai nosį aukštyn mergyt dar ne laikas nusimint  4u.gif

tai kad jokiu, jokiu pozymiu nera... verysad.gif netikiu, tikrai nieko si karta neisejo...
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2009 07 17, 10:07)
tai kad jokiu, jokiu pozymiu nera... verysad.gif  netikiu, tikrai nieko si karta neisejo...

Nei su pirmu nei su antru nėštumu nejaučiau jokių požymių taigi tai dar nereiškia kad nieko nėra, juo labiau jei visada jausdavai o dabar ne gal reiktų susimąstyti apie ką nors geresnio mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes bigsmile.gif

QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 17, 09:30)
aš irgi FF užsipildžiau, man patiko, kad tenai dar visokios analizės ciklo, bet kaip supratau ten tik mėnesiui trialas, paskui pirkti turi tą paslaugą

bet pildyti puikiai galima, tiek, kad kai kuriu funkciju nebelieka ax.gif

QUOTE(Delena @ 2009 07 17, 09:52)
Stai mano grafikas. man si menesi nei papulai nejautrus, nei speneliai. Visad kazkaip sujautredavo pries mm...

O gal todel ir nejautreja, kad nebus? g.gif
Dar kol kas niekas neprarasta. Nenurasyk visko anksciau laiko bigsmile.gif

Pasirodau. Pakilau siek tiek ax.gif
user posted image
Atsakyti