Įkraunama...
Įkraunama...

Bt matavimas

QUOTE(Kristuciuke @ 2009 07 16, 18:37)
Buna rezultatai mazdaug po valandos.. mirksiukas.gif
Tai viskas, mano šansas pirmadienį hihihi.gif nežinau kaip čia su nervais susitvarkyt ir tapt lipšnia flirt.gif gal kokiom gražiom seselėm paviliot laugh.gif

pavasari, jo, specai gerokai brangiau, bet jie bent nutuokia ką kalba, ką paprastas ginas tik geriausiu atveju pusnutuokia dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 16, 18:54)
Tai viskas, mano šansas pirmadienį  hihihi.gif nežinau kaip čia su nervais susitvarkyt ir tapt lipšnia flirt.gif  gal kokiom gražiom seselėm paviliot laugh.gif

Tai jau gausi buti labai gera ir visai nebutina vaziuoti ten namie padarot tada indeli tarp papuku ir per pusvalandi lekiat i VK.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2009 07 16, 18:57)
Tai jau gausi buti labai gera ir visai nebutina vaziuoti ten namie padarot tada indeli tarp papuku ir per pusvalandi lekiat i VK.. biggrin.gif

hm, o iki kelių nežinai paima tą spermą, nes pirmadienį dieną jo nebus g.gif
ir koks indelis tinka, ar jie duoda?

Jaučiu neišeis pirmadienį, antradienį darbo metu jaučiu nenorės, teks trečiadienį. O man hormonus jau būtinai antradienį reik, ar galima ir 6 CD?

Ir dar norėjau paklaust, ten priima bet kada, pvz paskambinsiu perspėt, kad tą spermą priimtų, tai kiek laiko prieš skambint?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 16 liepos 2009 - 18:06
QUOTE(Abo @ 2009 07 16, 19:05)
hm, o iki kelių nežinai paima tą spermą, nes pirmadienį dieną jo nebus  g.gif
ir koks indelis tinka, ar jie duoda?

Jaučiu neišeis pirmadienį, antradienį darbo metu jaučiu nenorės, teks trečiadienį. O man hormonus jau būtinai antradienį reik, ar galima ir 6 CD?

Ir dar norėjau paklaust, ten priima bet kada, pvz paskambinsiu perspėt, kad tą spermą priimtų, tai kiek laiko prieš skambint?

Dirba biologe ilgai ar iki 19 ar iki 20 val kazkur, tiksliai nezinau, as bent jau rezultatu vaziavau apie 19 val tai ji buvo. Tiesa reikia is anksto pasiskambinti ir susitarti kada ji priims, as pvz skambinau uzsiregistruoti antradieni o uzregistravo ketvirtadieniui, nu zodziu ji ne kiekviena diena dirba ir pasakys kada gali priimti. Indeli nusipirkti galima vaistinej, ta pati kur slapimo tyrimams, tas tinka ir spermai. MB grizes is darbo padare, tuoj pat sedom nuvezem ir po valandos buvo atsakymai... viskas vyksta labai operatyviai... biggrin.gif Tiesa reikia buti pries tyrima 3 dienas be ND... mirksiukas.gif
Del tavo tyrimu tai juos reiktu butinai darytis 3-5 cd..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuciuke: 16 liepos 2009 - 18:16
Sveikos BT matuotojos,
kartais užklystų į šią temutę pasižiūrėti kaip Jūms sekasi.
mačiau diskutuojat apie tai, kas man buvo labai aktualu, todėl trumpai pasidalinsiu savo sėkme. Aš labai kantriai matavau BT šešis ciklus, kol vyras paslėpė mano termometrą biggrin.gif . Tačiau aštuntasis ciklas buvo laimingas, tad net nežinau kaip atrodė laimingasis grafikėlis. Prieš tai buvę grafikiukai -vadovėliniai be ryškių BT svyravimų. Po septinto mėnesiuko nuėjau į VK, po apžiūros ginė mane nuramino sakė, kad viskas pas mane gerai...bet tyrimus pradėjom darytis.
Tepinėliai, dėl chlamidijų ir dar spėjau progesteroną pasidaryti, kitų tyrimų nebeprireikė. Beja MB pasidarė spermos tyrimą ir sužinojom, kad pas jį ant ribos skaičiukai -spermos judrumas 48 proc. kai norma yra 50 proc. Bučiau pergyvenus dėl to tyrimo, bet teigiamą NT išvydau anksčiau nei sužinojom rezultatus. VK ginė sakė, kad 8 proc. besikreipiančių porų pastoją per pirmąjį mėnesį po vizito pas juos... smile.gif
Taigi galvoju, gal man padėjo psichologinis nusiteikimas, ginės konsultacija ir jos žodžiai "kad tikrai nėra ko pergyventi". Beja - tai pirmas mėnesi kai po ND ramiai ant pilvo pagulėdavau smile.gif , ir pajutau kaip pilvukas atsipalaiduoja ir galvojau dabar ramiai spermiukai gali pasilaskyti .
Sėkmės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saguze @ 2009 07 16, 21:18)
Sveikos BT matuotojos,

thumbup.gif labai grazu, mane veikia tai teigiamai, net akyse prasviesejo ir atsirado optimizmo, aciukas
Abo ir tu nosi auksciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 16, 18:27)
4u.gif
pasidariau OT. Nepasakyciau, kad tryksta ryskumu, bet ryskesni nei vakar  rolleyes.gif

mano OT ir siandiena neryskus...gal JAU neryskus g.gif nors vakar buvau pas gyd ir dar nebuvo O... blyn...padariau eksperimenta g.gif pabandziau i grafika rytdienos ivesti laipsniu didesne temperatura ir rodo, kad ovuliacija buvo vakar verysad.gif nejau vakar jau reikejo ND daryti... ot bus pokstas doh.gif gaudziau O su OT, gyd.pagalba ir prazioplinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 16, 14:27)
verysad.gif iš tikro žiauriai liūdna

Neliudek Abo 4u.gif 7 planavimo ciklas tai visai nedaug 4u.gif aisku,lengva pasakyti doh.gif bet puikiai suprantu kai vis neateina tas taip laukiamas stebukliukas 4u.gif Tikrai mes sulauksim savo eiles i nestuke.gif ,tiesiog reikia besalygiskai tiketi ir kantriai laukti wub.gif
Atsakyti
turbut yra kad vaikelis pats pasirenka kada jam laikas ateiti,o ne teveliai,ar tik nebus tiesa blush2.gif manau stresine situacija tikrai nepadeda atsipalaiduoti,ka ir as kelis menesiu dariau,kieviena diena tik apie tai ir galvoju,ryte jau galvoju kaip cia reikia nereikia siandine nd,juk taip kvaila.bandau mastyti pozytiviau ir dirbu su savim,kad nera to blogo i gera,gal dar ne dabar,sakau iki kaledu tebunie kaip bus,o jei nebus nieko imsimes kitu priezasciu,nera padeties be iseites,mergaites,visoms sekmes,geros mintys daug ka keicia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2009 07 16, 19:16)
Oi ačiū už tokį išsamų atsakymą thumbup.gif manau namie padarysim, indelių tokių turiu krūvą, nuo nėštumo laikų (reikėdavo dažnai šlapimo tyrimą daryt, o ir šiaip tie indukai faini laugh.gif )

QUOTE(saguze @ 2009 07 16, 21:18)
Sveikos BT matuotojos,
Sveikinu wub.gif labai džiaugiuosi, gera ir smagu dėl jūsų smile.gif

QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 16, 21:23)
thumbup.gif  labai grazu, mane veikia tai teigiamai, net akyse prasviesejo ir atsirado optimizmo, aciukas
Abo ir tu nosi auksciau  smile.gif
Man svetimos istorijos svetimiems, gera už juos, o man iš tikro nieko nebesinori smile.gif Su pirma lengva buvo, kasdieną seksavomės, net nežinojau kada ciklo pabaiga, bet maždaug savaitę iki mm padariau testą buvo neigiamas (net nepamenu reakcijos, nes mes tikėjomės per kokius metus pasigaut lelių biggrin.gif ), o kai atėjo maždaug mmm diena, o sakau, reik nusipirkt pažaist, ir vualia, prekybos centro tūlike ryškios II. smile.gif

QUOTE(Duniu @ 2009 07 16, 22:02)
Neliudek Abo 4u.gif 7 planavimo ciklas tai visai nedaug 4u.gif aisku,lengva pasakyti doh.gif bet puikiai suprantu kai vis neateina tas taip laukiamas stebukliukas 4u.gif Tikrai mes sulauksim savo eiles i  nestuke.gif ,tiesiog reikia besalygiskai tiketi ir kantriai laukti wub.gif
man optimizmas dingo per pastaruosius du, tris ciklus unsure.gif Nieko negaliu su savimi padaryti. Ir kiti rūpesčiai matyt per lengvi, mkad užsimirščiau. Na, bet užtenka čia pliurpt. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 16 liepos 2009 - 21:48
QUOTE(Abo @ 2009 07 16, 22:46)
man optimizmas dingo per pastaruosius du, tris ciklus  unsure.gif  Nieko negaliu su savimi padaryti. Ir kiti rūpesčiai matyt per lengvi, mkad užsimirščiau. Na, bet užtenka čia pliurpt.  smile.gif

Ne tau vienai optimizmas dingo 4u.gif gal būt todėl kad su pirmais buvo viskas taip paprasta, dabar taip greitai tas optimizmas dingsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 07 17, 00:02)
Ne tau vienai optimizmas dingo  4u.gif  gal būt todėl kad su pirmais buvo viskas taip paprasta, dabar taip greitai tas optimizmas dingsta doh.gif

friends.gif

Bet du ne vienas laugh.gif Man labiau reik tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 16 liepos 2009 - 23:05